|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 5:05 am
Kukus ja mojej listy nie opublikuje ale jest Sayokuna jest do niej zbliżona... co do tej szkoły w dupie... bez przesady... ja po prostu bardzo lubię liceum dlatego tak trudno mi się z nim rozstać... nie no, poważnie to ja się boję dorosnąć... no sami pomyślcie, wyobrażacie sobie doktora Kukusa [i nie mam tu na myśli praktyki ginekologa, bo mnie to nie kręci... chyba bym ocipiał gdybym miał się tym zajmować... takim to już potem nie dyga] jednak zdecydowałem się opublikować moją listę... a co mi szkodzi... 01a. Ola 01b. Karolinka 02. krewniaki 03. kobiety 04. muzyka 05. kobiety 06. hard core'owe jazdy 07. kobiety 08. komputery 09. kobiety 10. exclaim nie powiem exclaim 11. kobiety okolice miejsca #30. Walenie woody prof. Mazurem [moim historykiem] Krewniaki na 2 chyba 1 .c conajmniej .... ... ! "A ja cie po pupci klepałem" "Natychmiast pusc tatusia "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 10:00 am
trza zrobić jakiś melanż, bo nasz lokal traci na popularności... melina popada w niepamięć... a w dodatku konkurencja nam wyrosła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 10:05 am
Kukus trza zrobić jakiś melanż, bo nasz lokal traci na popularności... melina popada w niepamięć... a w dodatku konkurencja nam wyrosła konkuręcja bedzie eliminowana wszelkimi możliwymi sposobami... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 10:19 am
Ozzwald Kukus trza zrobić jakiś melanż, bo nasz lokal traci na popularności... melina popada w niepamięć... a w dodatku konkurencja nam wyrosła konkuręcja bedzie eliminowana wszelkimi możliwymi sposobami... domokun właśnie zdałem sobie sprawę, że mamy nad nimi przewagę... możemy ich bezczelnie  eliminować  ... w końcu mamy w naszych szeregach członka "Staff'u"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:12 am
Meliny nic nie pobije biggrin .. Melina rzadzi ..... moze jakaś impra ... biggrin ... * Ustawia nagłosnienie ...ciagnie swojeko kompa .... !! ale bydle ... podłacza .. kabelki .. no to co ... Party ?? biggrin .. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:21 am
BeeWolf Meliny nic nie pobije biggrin .. Melina rzadzi ..... moze jakaś impra ... biggrin ... * Ustawia nagłosnienie ...ciagnie swojeko kompa .... !! ale bydle ... podłacza .. kabelki .. no to co ... Party ?? biggrin .. whee to jedzedziem z imprezką..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:21 am
BeeWolf Meliny nic nie pobije biggrin .. Melina rzadzi ..... moze jakaś impra ... biggrin ... * Ustawia nagłosnienie ...ciagnie swojeko kompa .... !! ale bydle ... podłacza .. kabelki .. no to co ... Party ?? biggrin .. whee spokojnie, mam go w boxerkach...melina jest drugim [od razu po " ~~ HQ ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ "] pod względem popularności topic'iem na Gildii... tylko mamy maluśki BRZDĘK... działamy tylko okazjonalnie... musimy rozszerzyć działalność... nocne kluby, agencje towarzyskie, bary mleczne i to co najmodniejsze ostatnio... budki telefoniczne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:25 am
Kukus BeeWolf Meliny nic nie pobije biggrin .. Melina rzadzi ..... moze jakaś impra ... biggrin ... * Ustawia nagłosnienie ...ciagnie swojeko kompa .... !! ale bydle ... podłacza .. kabelki .. no to co ... Party ?? biggrin .. whee spokojnie, mam go w boxerkach...melina jest drugim [od razu po " ~~ HQ ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ "] pod względem popularności topic'iem na Gildii... tylko mamy maluśki BRZDĘK... działamy tylko okazjonalnie... musimy rozszerzyć działalność... nocne kluby, agencje towarzyskie, bary mleczne i to co najmodniejsze ostatnio... budki telefoniczne  No bo my fajne chłopaki  i dziewczynki  jestesmy !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:25 am
to jest w koncu ta impreza? cos ludkow malo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:26 am
Kukus BeeWolf Meliny nic nie pobije biggrin .. Melina rzadzi ..... moze jakaś impra ... biggrin ... * Ustawia nagłosnienie ...ciagnie swojeko kompa .... !! ale bydle ... podłacza .. kabelki .. no to co ... Party ?? biggrin .. whee spokojnie, mam go w boxerkach...melina jest drugim [od razu po " ~~ HQ ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ "] pod względem popularności topic'iem na Gildii... tylko mamy maluśki BRZDĘK... działamy tylko okazjonalnie... musimy rozszerzyć działalność... nocne kluby, agencje towarzyskie, bary mleczne i to co najmodniejsze ostatnio... budki telefoniczne  może wieczorem będziemy tutaj ludzi z głównego topicu zapraszać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:27 am
Omega Sun to jest w koncu ta impreza? cos ludkow malo sweatdrop cześć omi... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:27 am
Ozzwald Kukus BeeWolf Meliny nic nie pobije biggrin .. Melina rzadzi ..... moze jakaś impra ... biggrin ... * Ustawia nagłosnienie ...ciagnie swojeko kompa .... !! ale bydle ... podłacza .. kabelki .. no to co ... Party ?? biggrin .. whee spokojnie, mam go w boxerkach...melina jest drugim [od razu po " ~~ HQ ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ "] pod względem popularności topic'iem na Gildii... tylko mamy maluśki BRZDĘK... działamy tylko okazjonalnie... musimy rozszerzyć działalność... nocne kluby, agencje towarzyskie, bary mleczne i to co najmodniejsze ostatnio... budki telefoniczne  może wieczorem będziemy tutaj ludzi z głównego topicu zapraszać... ty to masz gesta, Ozzwald... normalnie jesteś mooj idol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 26, 2004 11:30 am
Kukus ty to masz gesta, Ozzwald... normalnie jesteś mooj idol... gest to ja mam jak mnie o cośdziewczyna po pijaku porosi... czasem to się źle kończy dla mojego budrzetu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun to jest w koncu ta impreza? cos ludkow malo sweatdrop na głoownym tylko Danii i Katka są
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun to jest w koncu ta impreza? cos ludkow malo sweatdrop No bo sie nie czuja zaproszeni ... Zaprosmy ich .. biggrin melina musi orzyć ..* całuje omi  *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|