Welcome to Gaia! ::

Gaia Online is currently under maintenance. We will be back at around 3:20AM, PST.

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 40 41 42 43 44 45 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 5:05 am

Kukus

ja mojej listy nie opublikuje ale jest Sayokuna jest do niej zbliżona...
co do tej szkoły w dupie... bez przesady... ja po prostu bardzo lubię liceum dlatego tak trudno mi się z nim rozstać... nie no, poważnie to ja się boję dorosnąć... no sami pomyślcie, wyobrażacie sobie doktora Kukusa [i nie mam tu na myśli praktyki ginekologa, bo mnie to nie kręci... chyba bym ocipiał gdybym miał się tym zajmować... takim to już potem nie dyga]

jednak zdecydowałem się opublikować moją listę... a co mi szkodzi...
01a. Ola
01b. Karolinka
02. krewniaki
03. kobiety
04. muzyka
05. kobiety
06. hard core'owe jazdy
07. kobiety
08. komputery
09. kobiety
10. exclaim nie powiem exclaim
11. kobiety

okolice miejsca #30. Walenie woody prof. Mazurem [moim historykiem]

Krewniaki na 2 chyba 1 .c conajmniej .... ... ! "A ja cie po pupci klepałem"
"Natychmiast pusc tatusia "
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 10:00 am

trza zrobić jakiś melanż, bo nasz lokal traci na popularności... melina popada w niepamięć... a w dodatku konkurencja nam wyrosła

Kukus

Ozzwald

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 10:05 am

Kukus
trza zrobić jakiś melanż, bo nasz lokal traci na popularności... melina popada w niepamięć... a w dodatku konkurencja nam wyrosła

konkuręcja bedzie eliminowana wszelkimi możliwymi sposobami... domokun
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 10:19 am

Ozzwald
Kukus

konkuręcja bedzie eliminowana wszelkimi możliwymi sposobami... domokun
właśnie zdałem sobie sprawę, że mamy nad nimi przewagę... możemy ich bezczelnie User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. eliminowaćUser Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show....
w końcu mamy w naszych szeregach członka "Staff'u" User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

Kukus

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 11:12 am

Meliny nic nie pobije biggrin .. Melina rzadzi ..... moze jakaś impra ... biggrin ... * Ustawia nagłosnienie ...ciagnie swojeko kompa .... !! ale bydle ... podłacza .. kabelki .. no to co ... Party ?? biggrin .. whee
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 11:21 am

BeeWolf
Meliny nic nie pobije biggrin .. Melina rzadzi ..... moze jakaś impra ... biggrin ... * Ustawia nagłosnienie ...ciagnie swojeko kompa .... !! ale bydle ... podłacza .. kabelki .. no to co ... Party ?? biggrin .. whee

to jedzedziem z imprezką..

Ozzwald

Kukus

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 11:21 am

BeeWolf

spokojnie, mam go w boxerkach...

melina jest drugim [od razu po " ~~ HQ ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ "] pod względem popularności topic'iem na Gildii... tylko mamy maluśki BRZDĘK... działamy tylko okazjonalnie... musimy rozszerzyć działalność... nocne kluby, agencje towarzyskie, bary mleczne i to co najmodniejsze ostatnio... budki telefoniczneUser Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 11:25 am

Kukus
BeeWolf

melina jest drugim [od razu po " ~~ HQ ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ "] pod względem popularności topic'iem na Gildii... tylko mamy maluśki BRZDĘK... działamy tylko okazjonalnie... musimy rozszerzyć działalność... nocne kluby, agencje towarzyskie, bary mleczne i to co najmodniejsze ostatnio... budki telefoniczneUser Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

No bo my fajne chłopaki User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. i dziewczynki User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show. jestesmy !

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Omega Sun
Captain

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 11:25 am

to jest w koncu ta impreza? cos ludkow malo sweatdrop
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 11:26 am

Kukus
BeeWolf

może wieczorem będziemy tutaj ludzi z głównego topicu zapraszać...

Ozzwald

Ozzwald

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 11:27 am

Omega Sun

cześć omi... biggrin
PostPosted: Thu Aug 26, 2004 11:27 am

Ozzwald
Kukus
BeeWolf

może wieczorem będziemy tutaj ludzi z głównego topicu zapraszać...

ty to masz gesta, Ozzwald... normalnie jesteś mooj idol...

Kukus

Ozzwald

PostPosted: Thu Aug 26, 2004 11:30 am

Kukus

ty to masz gesta, Ozzwald... normalnie jesteś mooj idol...

gest to ja mam jak mnie o cośdziewczyna po pijaku porosi...
czasem to się źle kończy dla mojego budrzetu...

Omega Sun

na głoownym tylko Danii i Katka są

Kukus

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Omega Sun

No bo sie nie czuja zaproszeni ... Zaprosmy ich .. biggrin melina musi orzyć ..* całuje omi User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 40 41 42 43 44 45 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games