|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 9:05 am
Ozzwald Kiray szykuje sie bokserska walka wszechczasow xd Endrju "Padajacy na dechy" Golota vs Przemyslaw "Wielka pierdola"Saleta tylko dlaczego w Czikago a nie w Polsce...lepiej zeby tam wiecej wstydu nie robili bo to kolaboranci... daltego walcza tam... czy oni nie sa przypadkiem z dwoch roznych kategorii wagowych? ci kolaboranci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 9:33 am
racqel Ozzwald Kiray szykuje sie bokserska walka wszechczasow xd Endrju "Padajacy na dechy" Golota vs Przemyslaw "Wielka pierdola"Saleta tylko dlaczego w Czikago a nie w Polsce...lepiej zeby tam wiecej wstydu nie robili bo to kolaboranci... daltego walcza tam... czy oni nie sa przypadkiem z dwoch roznych kategorii wagowych? ci kolaboranci. nie obydwaj naleza do wagi ciezkiej
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:13 am
*wlazi do Gildii* ech... *podchodzi do parapetu i siada wygodnie* Jak slodka cisza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:23 am
Arife *wlazi do Gildii* ech... *podchodzi do parapetu i siada wygodnie* Jak slodka cisza... witaj piekna *podchodzi przytula i daje buziaczka* co moze byc slodkiego w ciszy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:29 am
Kiray Arife *wlazi do Gildii* ech... *podchodzi do parapetu i siada wygodnie* Jak slodka cisza... witaj piekna *podchodzi przytula i daje buziaczka* co moze byc slodkiego w ciszy? To ze jest cicho smile Wiesz juz ze na 80% bede w lipcu w Wawie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:36 am
Arife Kiray Arife *wlazi do Gildii* ech... *podchodzi do parapetu i siada wygodnie* Jak slodka cisza... witaj piekna *podchodzi przytula i daje buziaczka* co moze byc slodkiego w ciszy? To ze jest cicho smile Wiesz juz ze na 80% bede w lipcu w Wawie biggrin nice, very nice heart a jak dobrze pojdzie to w lipcu bede studentem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:37 am
Kiray nice, very nice heart a jak dobrze pojdzie to w lipcu bede studentem xd Ja niestety nie... raczej nie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:42 am
Arife Kiray nice, very nice heart a jak dobrze pojdzie to w lipcu bede studentem xd Ja niestety nie... raczej nie... crying czemu tak uwazasz? trzeba byc optymista ja tez nie jestem pewien...najpierw musze dostac wyniki matury...i do tego trzeba sie fizyki na egzaminy nauczyc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:45 am
Kiray Arife Kiray nice, very nice heart a jak dobrze pojdzie to w lipcu bede studentem xd Ja niestety nie... raczej nie... crying czemu tak uwazasz? trzeba byc optymista ja tez nie jestem pewien...najpierw musze dostac wyniki matury...i do tego trzeba sie fizyki na egzaminy nauczyc Zapytaj sie Przemka, powinien Ci powiedziec, a jak ladnie go poprosisz to sa Ci nawet przeczytac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:47 am
Arife Kiray Arife Kiray nice, very nice heart a jak dobrze pojdzie to w lipcu bede studentem xd Ja niestety nie... raczej nie... crying czemu tak uwazasz? trzeba byc optymista ja tez nie jestem pewien...najpierw musze dostac wyniki matury...i do tego trzeba sie fizyki na egzaminy nauczyc Zapytaj sie Przemka, powinien Ci powiedziec, a jak ladnie go poprosisz to sa Ci nawet przeczytac sweatdrop hmm...w kazdym razie nie martw sie bedzie dobrze, zobaczysz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:50 am
Kiray Arife Kiray Arife Kiray nice, very nice heart a jak dobrze pojdzie to w lipcu bede studentem xd Ja niestety nie... raczej nie... crying czemu tak uwazasz? trzeba byc optymista ja tez nie jestem pewien...najpierw musze dostac wyniki matury...i do tego trzeba sie fizyki na egzaminy nauczyc Zapytaj sie Przemka, powinien Ci powiedziec, a jak ladnie go poprosisz to sa Ci nawet przeczytac sweatdrop hmm...w kazdym razie nie martw sie bedzie dobrze, zobaczysz wszytko sie ulorzy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:50 am
racqel Ozzwald Kiray szykuje sie bokserska walka wszechczasow xd Endrju "Padajacy na dechy" Golota vs Przemyslaw "Wielka pierdola"Saleta tylko dlaczego w Czikago a nie w Polsce...lepiej zeby tam wiecej wstydu nie robili bo to kolaboranci... daltego walcza tam... czy oni nie sa przypadkiem z dwoch roznych kategorii wagowych? ci kolaboranci. szczerze... nie mam pojecia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:51 am
Moze w nastepnym zyciu... *otwiera okno i bierze gleboki wdech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jun 07, 2005 10:53 am
Arife Moze w nastepnym zyciu... *otwiera okno i bierze gleboki wdech* cukierka na oslode zycia ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|