|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 11:04 am
Mylenka Jukatan Baranina wygladasz na bardzo mila dziewczynke 3nodding niestety, po tym co pokazuje nam na POGG, wiemy, że jest pusta i głupia, życie, no, życie :c Prosiłabym Cię, byś się tak o mnie nie wyrażał, tym bardziej, ze mnie nie znasz i nic o mnie nie wiesz. Na chwile obecna to nie ja zachowuję się jakbym była pusta i głupia. Wykażę jednak nieco kultury i nie bedę wytykac palcami. A jak cos do mnie masz, to mógłbys mnie to powiedziec, a nie obsmarowywac na forum. To takie dziecinne, wiesz? heh... Dziekuje bardzo za wszystkie miłe komentarze. Harab, nie oczekiwałam od Ciebie slinienia się, naprawde ;3 śliiiicne zdjęcie :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 22, 2007 2:25 pm
Mylenka Jukatan Baranina wygladasz na bardzo mila dziewczynke 3nodding niestety, po tym co pokazuje nam na POGG, wiemy, że jest pusta i głupia, życie, no, życie :c Prosiłabym Cię, byś się tak o mnie nie wyrażał, tym bardziej, ze mnie nie znasz i nic o mnie nie wiesz. Na chwile obecna to nie ja zachowuję się jakbym była pusta i głupia. Wykażę jednak nieco kultury i nie bedę wytykac palcami. A jak cos do mnie masz, to mógłbys mnie to powiedziec, a nie obsmarowywac na forum. To takie dziecinne, wiesz? heh... Dziekuje bardzo za wszystkie miłe komentarze. Harab, nie oczekiwałam od Ciebie slinienia się, naprawde ;3 spokojnie dziewczynki spokojnie, prosze podac sobie lapki na zgode.. ot co.. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 3:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 10:56 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 11:05 am
mogę przysiąc, że skądś znam to zdjęcie czy ty przypadkiem nie masz dA? domokun
bo chyba przypadkiem gdzieś zahaczyłam o to zdjęcie na deviancie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 23, 2007 3:21 pm
kittykittyboo  ~kitty jestes takim przystojnym chlopcem czy .. czy dziewczynka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 4:24 am
Baranina kittykittyboo  ~kitty jestes takim przystojnym chlopcem czy .. czy dziewczynka? no przeciez dziewczynka..! xd a zdj swietne!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 24, 2007 7:17 am
Ktoś cóś kiedyś mówił o rudych włosach...panna Cielęcina bodajrze 3nodding Takie mogą być?Iiiiiii jeszcze nowe brylea raczej pół bryla, bym rzekła- druga jest taka sama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 5:55 am
LolaPi Ktoś cóś kiedyś mówił o rudych włosach...panna Cielęcina bodajrze 3nodding Takie mogą być?jak wyjmiesz ten odlamek to zapytam ile bierzesz za godzie cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 11:34 am
Baranina LolaPi Ktoś cóś kiedyś mówił o rudych włosach...panna Cielęcina bodajrze 3nodding Takie mogą być?jak wyjmiesz ten odlamek to zapytam ile bierzesz za godzie cool No to niestety Cię rozczaruję i powiem, że to nie jedyny i by było duuużo wyjmowania cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 1:12 pm
LolaPi Baranina LolaPi Ktoś cóś kiedyś mówił o rudych włosach...panna Cielęcina bodajrze 3nodding Takie mogą być?jak wyjmiesz ten odlamek to zapytam ile bierzesz za godzie cool No to niestety Cię rozczaruję i powiem, że to nie jedyny i by było duuużo wyjmowania cool to masz bana pirate wytlumacz mi po co wy nosicie te arafatki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 1:23 pm
Baranina to masz bana pirate wytlumacz mi po co wy nosicie te arafatki? O nieeee! I co ja teraz pocznę xd A wiesz, generalnie to ma być niby jakiś tam symbol wolności i solidaryzowania się z Palestyną sweatdrop Ja, starym zwyczajem Arabów (jeszcze przed wypromowaniem jej na symbol) noszę ją, bo zimą jest ciepła, a latem chroni przed słońcem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 25, 2007 1:58 pm
LolaPi Baranina to masz bana pirate wytlumacz mi po co wy nosicie te arafatki? O nieeee! I co ja teraz pocznę xd A wiesz, generalnie to ma być niby jakiś tam symbol wolności i solidaryzowania się z Palestyną sweatdrop Ja, starym zwyczajem Arabów (jeszcze przed wypromowaniem jej na symbol) noszę ją, bo zimą jest ciepła, a latem chroni przed słońcem. to ile ty masz lat??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 4:46 am
Baranina LolaPi Baranina to masz bana pirate wytlumacz mi po co wy nosicie te arafatki? O nieeee! I co ja teraz pocznę xd A wiesz, generalnie to ma być niby jakiś tam symbol wolności i solidaryzowania się z Palestyną sweatdrop Ja, starym zwyczajem Arabów (jeszcze przed wypromowaniem jej na symbol) noszę ją, bo zimą jest ciepła, a latem chroni przed słońcem. to ile ty masz lat??Wystarczająco dużo ^^ Hmmm...może się źle wyraziłam. "Wdług starego zwyczaju Arabów", o! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 26, 2007 8:06 am
LolaPi Ktoś cóś kiedyś mówił o rudych włosach...panna Cielęcina bodajrze 3nodding Takie mogą być?Iiiiiii jeszcze nowe brylea raczej pół bryla, bym rzekła- druga jest taka sama masz bardzo fajny kolczyk ten w wardze, sama taki sobie mam w planach zrobić w niedalekiej przyszłości
to po pierwsze. a po drugie:
kurczę, ale fajowe kolczyki masz na tym drugim takie czarne, ten symbol z kart
po trzecie: zdaje mi się, że jesteś osobą, która wyróżnia się z tłumu. może się mylę, nie wiem... ninja
po czwarto
 trochę was postraszę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|