|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 5:03 am
Vattghern Ja ogladalam ostatnio Hellsinga i stwierdzam z cala odpowiedzialnoscia ze swietny i sobie kupie mange xd xd biggrin A tak poza tym to czekam az wydadza polska Angel sanctuary (choc juz sie zabieram za angielska. szkoda tylko ze mam ja zeskanowana na kompie. Coz, jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma), wtedy z pewnoscia ja nabede. doszly mnie jednak sluchy ze jakis Angel sanctuary ma zostac wydany w kwietniu lub maju. surprised anime jest fajne ale z reka na sercu powiem ze przy mandze to na prawde wysiada bo jest o niebo lepsza co do angel sanctuary to tez chyba sobie kupie bo podobno niezle schizy tam odchodza dalej osobiscie mialem doczynienia tylko z OAV'ka ale z checiaz zapoznam sie jeszcze tylko podobno to ma kilkanascie tomow juz XP nie wiem ile dokladnie i czy to jeszcze powstaje ale zapowiada sie duzy wydatek co do OAV hellsinga sei to juz powstala teraz zamierzaja zrobic 2 OAVke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 6:09 am
obejrzalem ostatnio cala serie digimon frontier i uwazam ze nie umywa sie do poprzednich 3 chociazmilo sie oglada to jednak momentami troche przesadzone no i na dodatek pozmieniali kilka szczegolow odnosnie poprzednich czesci XP jak np szalki kolejowe w digiswiecie laczace sie z ziemia-przy pomocy Trailmon'ow XP albo miejsce narodzin digimonow czy chocby to ze z jajka od razu wyklul sie patamon XP albo inne bardziej niedorzeczne ale da sie to scierpiec chociaz na poczatku trudno sie przywyczaic ale kiedy powiedzieli ze jesli digimony przenikna do swiata ludzi to bedzie zaglada to juz przesadaXP gdyby ktos mial jakis dostep do terrentow z 2 i 3 seria digimonow to bym byl wdzieczny bo niestety moj zbio zostal wyszczerbiony jakisczas temu a i na DC juz nie moge znaleac osob z tymi seriami wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 6:55 am
Vykk obejrzalem ostatnio cala serie digimon frontier i uwazam ze nie umywa sie do poprzednich 3 chociazmilo sie oglada to jednak momentami troche przesadzone no i na dodatek pozmieniali kilka szczegolow odnosnie poprzednich czesci XP jak np szalki kolejowe w digiswiecie laczace sie z ziemia-przy pomocy Trailmon'ow XP albo miejsce narodzin digimonow czy chocby to ze z jajka od razu wyklul sie patamon XP albo inne bardziej niedorzeczne ale da sie to scierpiec chociaz na poczatku trudno sie przywyczaic ale kiedy powiedzieli ze jesli digimony przenikna do swiata ludzi to bedzie zaglada to juz przesadaXP gdyby ktos mial jakis dostep do terrentow z 2 i 3 seria digimonow to bym byl wdzieczny bo niestety moj zbio zostal wyszczerbiony jakisczas temu a i na DC juz nie moge znaleac osob z tymi seriami wink Digimony sa fajne, musze w koncu ogladac kinowki z tego xd Czyli musze poszukac tej OVA, kurcze dziwne ze tego na mulu nie ma xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 12:29 pm
Vattghern Ja ogladalam ostatnio Hellsinga i stwierdzam z cala odpowiedzialnoscia ze swietny i sobie kupie mange xd xd biggrin A tak poza tym to czekam az wydadza polska Angel sanctuary (choc juz sie zabieram za angielska. szkoda tylko ze mam ja zeskanowana na kompie. Coz, jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma), wtedy z pewnoscia ja nabede. doszly mnie jednak sluchy ze jakis Angel sanctuary ma zostac wydany w kwietniu lub maju. surprised Ja Hell singa uwarzam, za całkiem marna serie. Przyjemnie sie ogladało, ale nic nie zostawia po sobie, akcja srednia, narreacja srednia, walki srednie, dialogi srednie, kreska fajna. no i TAK SE. Ale iz jestem beznadziejny, obejrze nowa serie OVA ktora wychodzi w tym roku.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 22, 2006 1:44 pm
Sei chan Vykk obejrzalem ostatnio cala serie digimon frontier i uwazam ze nie umywa sie do poprzednich 3 chociazmilo sie oglada to jednak momentami troche przesadzone no i na dodatek pozmieniali kilka szczegolow odnosnie poprzednich czesci XP jak np szalki kolejowe w digiswiecie laczace sie z ziemia-przy pomocy Trailmon'ow XP albo miejsce narodzin digimonow czy chocby to ze z jajka od razu wyklul sie patamon XP albo inne bardziej niedorzeczne ale da sie to scierpiec chociaz na poczatku trudno sie przywyczaic ale kiedy powiedzieli ze jesli digimony przenikna do swiata ludzi to bedzie zaglada to juz przesadaXP gdyby ktos mial jakis dostep do terrentow z 2 i 3 seria digimonow to bym byl wdzieczny bo niestety moj zbio zostal wyszczerbiony jakisczas temu a i na DC juz nie moge znaleac osob z tymi seriami wink Digimony sa fajne, musze w koncu ogladac kinowki z tego xd Czyli musze poszukac tej OVA, kurcze dziwne ze tego na mulu nie ma xp jesli mozesz to podziel sie trackerami do torrentow albo hjakims hubem DC bo emule midziala z superpredkoscia 2kB XP mam tylko kinowki 1,5-7 i z checia pozyskalbym pozostale jesli ktos ma jakies dojscie to poprosilbym o podzielenie sie nimi tak samo jak do serii 2 i 3 thx in adv.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 1:59 am
Ja się tam nie mogę doczekać mangi Alchemista.... smile smile smile smile smile smile smile Anime było świetne, więc mam zamiar zobaczyć to też w wersji papierowej. smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 2:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 5:58 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 9:03 am
Vykk jesli mozesz to podziel sie trackerami do torrentow albo hjakims hubem DC bo emule midziala z superpredkoscia 2kB XP mam tylko kinowki 1,5-7 i z checia pozyskalbym pozostale jesli ktos ma jakies dojscie to poprosilbym o podzielenie sie nimi tak samo jak do serii 2 i 3 thx in adv. Kinowki kumpel ma, i narazie nie wiem czy na DVD czy na VHS bo dopiero w ferie ide do niego to ogladac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 23, 2006 1:28 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jan 31, 2006 4:35 am
kamilka3d Ja się tam nie mogę doczekać mangi Alchemista.... smile smile smile smile smile smile smile Anime było świetne, więc mam zamiar zobaczyć to też w wersji papierowej. smile na groups.msn.com jak sobie w wyszukiware wpiszesz FMA to peirwsza strona bedzie strona z skanlacjami mangi blaugh Enjoy!!! Hel jest niezly, ale tylko manga, znajomi tlumaczyli ("Rei-chan" i "Rep") i mieli mnie wrzucic w korekte FMA ale nie wyszlo crying crying crying crying crying crying crying crying szlag gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 01, 2006 3:31 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 02, 2006 12:48 am
ZebraDeath kamilka3d Ja się tam nie mogę doczekać mangi Alchemista.... smile smile smile smile smile smile smile Anime było świetne, więc mam zamiar zobaczyć to też w wersji papierowej. smile na groups.msn.com jak sobie w wyszukiware wpiszesz FMA to peirwsza strona bedzie strona z skanlacjami mangi blaugh Enjoy!!! Hel jest niezly, ale tylko manga, znajomi tlumaczyli ("Rei-chan" i "Rep") i mieli mnie wrzucic w korekte FMA ale nie wyszlo crying crying crying crying crying crying crying crying szlag gonk gonk gonk Dzięki za link, na pewno sprawdze 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 08, 2006 11:25 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Feb 24, 2006 10:34 am
SLUCHAJCE, WYSZEDŁ ALCHEMIST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart heart blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh blaugh tlumaczyli znow Rei-chan i Rep blaugh wspaniale txty, nieumywa sie do tluaczenia angielskiego-niemieckaiego.......... heart heart heart kocham JPF, normalnie heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|