|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 11:36 am
ichabot Daedhel ichabot Daedhel ichabot A ja muszę się przyznać i zarazem pochwalić, że o 1 w nocy pierwszy raz oglądałem "Queen of the damned" (specjalnie wybrałem porę :XP: ) Niesamowicie się ogląda w nocy twisted czy to jakiś kultowy film, o którym powinnam wiedzieć? sweatdrop Kontynuacja "Wywiadu z wampirem" wink Hej, Dae, oglądałaś dzisiaj zakończenie igrzysk olimpijskich? niet. I żadnych transmisji też nie. Wiem o igrzyskach tyle, ile udało mi się przypadkiem wychwycić z rozmów Rodziców. mrgreen *Sportowy Ignorant Dziesiątego Stopnia* Na zakończeniu grał Jimmy Page przez chwilę wink AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! Trzeba było tak od razu! Musi to być gdzieś na Youtube? Prawda? Prawda? gonk crying heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 11:48 am
EDIT: czemu ściszyli gitarę i nagłośnili tę babę zamiast tego? evil Zaraz tam pojadę i im przygadam! O i komentatorzy paplają w czasie solówki! Profani jedni! scream scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 12:00 pm
ja chcę zeppelinów na kolejnej world tour! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 12:14 pm
nie zacieszaj za bardzo, gdy babcia cierpi, bo ani się obejrzysz a w nos dostaniesz! evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 24, 2008 12:56 pm
Daedhel nie zacieszaj za bardzo, gdy babcia cierpi, bo ani się obejrzysz a w nos dostaniesz! evil Przepraszam babciu, myślałem że jesteś zadowolona z powodu występu Jimmiego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 3:33 am
ichabot Daedhel nie zacieszaj za bardzo, gdy babcia cierpi, bo ani się obejrzysz a w nos dostaniesz! evil Przepraszam babciu, myślałem że jesteś zadowolona z powodu występu Jimmiego biggrin babcia jest uszczęśliwiona faktem, że Jimmy wystąpił, jednocześnie bolejąc nad tym, że nie był dostatecznie słyszalny. I niecałe trzy minuty Page'a to stanowczo za mało, by móc się upajać jego nieśmiertelnym talentem! evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 4:13 am
ma babcia rację 3nodding absolutną rację.
a ja dzisiaj może wrrrrrrreszcie kupię tego dollfa, no!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 4:20 am
ZebraDeath ma babcia rację 3nodding absolutną rację. a ja dzisiaj może wrrrrrrreszcie kupię tego dollfa, no!!!! whee wielki dzień nam nastał!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 5:12 am
Daedhel ZebraDeath ma babcia rację 3nodding absolutną rację. a ja dzisiaj może wrrrrrrreszcie kupię tego dollfa, no!!!! whee wielki dzień nam nastał! do panny wysłałam już że kupuję, zobaczymy czy nadal ma go na stanie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 8:34 am
Daedhel babcia jest uszczęśliwiona faktem, że Jimmy wystąpił, jednocześnie bolejąc nad tym, że nie był dostatecznie słyszalny. I niecałe trzy minuty Page'a to stanowczo za mało, by móc się upajać jego nieśmiertelnym talentem! evil Może będzie więcej na kolejnej promocji londyńskich igrzysk 3nodding Daedhel ZebraDeath ma babcia rację 3nodding absolutną rację. a ja dzisiaj może wrrrrrrreszcie kupię tego dollfa, no!!!! whee wielki dzień nam nastał! Ta... ostatni poniedziałek wakacji gonk Zebra: Trzymam kciuki, żeby dollf już na Ciebie czekał mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 11:42 am
jeszcze mi nie odpowiedziała, już się nie mogę doczekać aż potwierdzi! whee
jak wszystko potoczy się po mojej myśli, to w czwartek zapłacę i nic tylko czekać na przesyłkę! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 25, 2008 12:20 pm
ach, dollfy talk2hand .
ach, smutne, a ja za mało spałem w wakacje. ale przynajmniej poznałem magdę. to jedyne co mi się udało.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Aug 26, 2008 8:18 am
ach, no faktycznie, wakacje się Wam kończą. A ja muszę jakoś doczekać do 12, kiedy wyjeżdżam! mrgreen *all happy*
jeszcze nigdy w życiu się tak nie cieszyłam na koniec wakacji! stressed
Zebra: trzymam kciuki! wink
Cziken: to idź się przedrzem. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|