Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
Kacik kinomanow i koneserow filmowych Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 40 41 42 43 44 45 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Vykk

PostPosted: Thu Nov 10, 2005 3:11 pm

EvilYuki
Nie lubięhorror󷬠bo są straszne...

aczkolwiek jak już siedzę przed TV i oglądam jakiś horror, to nie mogę sie odessać... dopiero jak mnie ktoś pogoni... (ostatnio białam sieoglądając "Znaki" XD)
xp dziewcze musi miec strasznie slabe nerwy skoro wymieklo po Znakach ktore raczej nijako maja sie do potegi horrorow a raczej jest jego nieudana namiastka jesli kiedykolwiek rezyser zamierzal to nazwac horrorem...podbnie am sie sprawa z osada no ale xp ...

wlasnie jestem na swierz po wyspie...i musze powiedziec ze pomysl ciekawy ale na pewno nie jest on innowacyjny bo Impostor bije ten film na leb na szyje.Rezyserowi trzeba przyznac dobre checi i nawet wykorzystanie mozliwosci technicznych ktorych nie powinno sie w zadnym wypadku wstydzic[motorki i Cady V12 wygladaja pieknie pomijajac ze Cady nie jest komputerowy XD...ale akcje poscigow tez sa niezle].Jednak o tyle jak pierwsza czesc filmu zapowiada sie ciekawie to o tyle od jej powiedzmy 2 polowy jest juz merytorycznie tylko gorzej...poniewaz z efektami i akcja typowa dla sensacji dzieje sie odwrotnie proporcjonalnie.W sumie nie wiem do tej pory co chcial pokazac reyzser pokazujac "happy end" ... sweatdrop
wiem wiem pewnie sie czepiam...ale i tak ten film wg mnie jest odswierzany i zjechany zdeczka merytorycznie ...dla tych ktorzy twierdza odwrotnie polecam Impostora...nie zawioda sie na pewno wink
Edit surprised golne wrazenie po filmie fajnie lecialo wszytko tylko jakos tak nijak nie zostawilo po sobie sladu ...film do obejrzenia bez wiekszych reperkusji...tudziez jak kto woli raczej na raz
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 12:15 am

Tak Znaki i Osada to ten sam gatunek smile a z horrorow to polecam Hellriser w skrucie jest taka mala kostka jak sie ja ulozy to otwiera sie brama do nowego wymiaru w ktoym zady sprawuja ksenobici podobala mi sie wypowiedz jednego z nich "Chodz z nami a poznasz nowe rodzaje cierpienia" (widac kolesia kreca te klimaty smile )

SLIPInh

el_Taro

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 12:53 am

opcy
EL_TARO
opcy
DELICATESSEN

Czy to nie w tym filmie ktos robil szynke z ludzi? <--- cudowny film crying
/jesli tak to polecam takze "Miasto martwych dzieci" tego samego rezysera

Miasto Zaginionych Dzieci.........

no i gwoli scislosci 'Delikatesy' Jeunet rezyserowal razem z Marc'iem Caro a kolejne filmy juz sam......

@Rufus: a ja mam zboczenie na punkcie filmow Jeunet'a i mi sie wszystkie cholernie podobaja....... mrgreen

A no to sory, jeblo mi sie cosik. Tak slyzalem od Starych po obejzeniu "Miasta Zaginionych.." ze ponoc i "Delicatesse" jest w podobnym stylu... i jeszcze jeden filmik, ale tam... nvm
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 2:01 am

EL_TARO
opcy
EL_TARO
opcy
DELICATESSEN

Czy to nie w tym filmie ktos robil szynke z ludzi? <--- cudowny film crying
/jesli tak to polecam takze "Miasto martwych dzieci" tego samego rezysera

Miasto Zaginionych Dzieci.........

no i gwoli scislosci 'Delikatesy' Jeunet rezyserowal razem z Marc'iem Caro a kolejne filmy juz sam......

@Rufus: a ja mam zboczenie na punkcie filmow Jeunet'a i mi sie wszystkie cholernie podobaja....... mrgreen

A no to sory, jeblo mi sie cosik. Tak slyzalem od Starych po obejzeniu "Miasta Zaginionych.." ze ponoc i "Delicatesse" jest w podobnym stylu... i jeszcze jeden filmik, ale tam... nvm
Opcus!
Ale Caro pozostal scenografem, charakteryzatorem i tzw. director's assistant. Bo to tandem nierozlaczny jest z Jeaunet'em, Jean wymysla a Caro obrazuje jego historyjki.

A w obcym4 i tak bylo go czuc na mile i dobrze, bo wniosl duzo swiezosci do skostnialego juz nieco straszydla...

racqel

racqel

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 2:04 am

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 6:20 am

[ Message temporarily off-line ]

opcy

sephy clone2

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 11:17 am

Ogladaliscie moze Final Fantasy Adwent Children???
Bo ja ogladnolem az 4 razy i polecam normalnie booooomba
A jutro zamierzam ogladnac go poraz 5 i tak co dziennie razz
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 1:28 pm

Wiecie moze cos o obcym 5 exclaim question

el_Taro

SLIPInh

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 2:24 pm

Hmmmm byla kiedys o tym plotka ze niby akcja ma sie rozgrywac na ziemi ale podobno Sigurney sie niezgodzila zagrac glownej roli wiec niewiem czy kiedykolwiek wyjdzie smile
PostPosted: Fri Nov 11, 2005 3:13 pm

obejrzalem sobie PILE 2 i stwierdzilem ze film jest super zachowuje relacje powmiedzy 1 a 2 czesci jest jak na konmtynuacje przystalo bardziej pogmatwany krwawy i jest wiecej ofiar... xd
sam koniec hmm interesujacy ale jakos nie pasuje mi do tego wszystkiego...zeby nie spojlerowac to powiem ze ten film wnosi wiecej do 1 czesci a przy okazji ukazuje przesterzen miedzy 1 a 2 wink milej zabawy przy ogladaniu wink

Vykk

SLIPInh

PostPosted: Fri Nov 11, 2005 11:43 pm

Vykk
obejrzalem sobie PILE 2 i stwierdzilem ze film jest super zachowuje relacje powmiedzy 1 a 2 czesci jest jak na konmtynuacje przystalo bardziej pogmatwany krwawy i jest wiecej ofiar... xd
sam koniec hmm interesujacy ale jakos nie pasuje mi do tego wszystkiego...zeby nie spojlerowac to powiem ze ten film wnosi wiecej do 1 czesci a przy okazji ukazuje przesterzen miedzy 1 a 2 wink milej zabawy przy ogladaniu wink
Skoro tak mowisz to ja biore sie za sciaganie smile
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 1:19 am

SLIPInh
Hmmmm byla kiedys o tym plotka ze niby akcja ma sie rozgrywac na ziemi ale podobno Sigurney sie niezgodzila zagrac glownej roli wiec niewiem czy kiedykolwiek wyjdzie smile

Przeszukujac siec znalazlem szczatkowe inf. o Obcym5 i ponoc Siguney zagra w nim glowna role ;D ale wiecej nie wiem. Moze i zagra tez nasz kochany Lanc Henriksen blaugh spoko loza, ale to jedyne co wiem sweatdrop

el_Taro

SLIPInh

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 4:55 am

Ciekawe kiedy wyjdzie i byleby to nie byla taka porazka jak obcy 4
PostPosted: Sat Nov 12, 2005 5:06 am

SLIPInh
Ciekawe kiedy wyjdzie i byleby to nie byla taka porazka jak obcy 4
gonk brak mi slow gonk

opcy

sephy clone2

PostPosted: Sat Nov 12, 2005 5:39 am

Ogladnolem wszystkie czesci obcego i popieram was ze 4 czesc obcego to beznadzieja w porownaniu do jej poprzednikow ^^
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 40 41 42 43 44 45 ... 66 67 68 69 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games