EvilYuki
Nie lubięhorrorbo są straszne...
aczkolwiek jak już siedzę przed TV i oglądam jakiś horror, to nie mogę sie odessać... dopiero jak mnie ktoś pogoni... (ostatnio białam sieoglądając "Znaki" XD)
aczkolwiek jak już siedzę przed TV i oglądam jakiś horror, to nie mogę sie odessać... dopiero jak mnie ktoś pogoni... (ostatnio białam sieoglądając "Znaki" XD)
wlasnie jestem na swierz po wyspie...i musze powiedziec ze pomysl ciekawy ale na pewno nie jest on innowacyjny bo Impostor bije ten film na leb na szyje.Rezyserowi trzeba przyznac dobre checi i nawet wykorzystanie mozliwosci technicznych ktorych nie powinno sie w zadnym wypadku wstydzic[motorki i Cady V12 wygladaja pieknie pomijajac ze Cady nie jest komputerowy XD...ale akcje poscigow tez sa niezle].Jednak o tyle jak pierwsza czesc filmu zapowiada sie ciekawie to o tyle od jej powiedzmy 2 polowy jest juz merytorycznie tylko gorzej...poniewaz z efektami i akcja typowa dla sensacji dzieje sie odwrotnie proporcjonalnie.W sumie nie wiem do tej pory co chcial pokazac reyzser pokazujac "happy end" ... sweatdrop
wiem wiem pewnie sie czepiam...ale i tak ten film wg mnie jest odswierzany i zjechany zdeczka merytorycznie ...dla tych ktorzy twierdza odwrotnie polecam Impostora...nie zawioda sie na pewno wink
Edit surprised golne wrazenie po filmie fajnie lecialo wszytko tylko jakos tak nijak nie zostawilo po sobie sladu ...film do obejrzenia bez wiekszych reperkusji...tudziez jak kto woli raczej na raz