|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:24 am
Delisa musez juz leciec sad sad sad papatki pappa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:25 am
Julka zobaczyła truskawki żuca piłę do sąsiadów sweatdrop > i pożera truskawki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:25 am
Miss_Karina Baliaur juliangel Foch crying crying crying crying crying crying crying crying crying Juliangel zakłada discmana na uszy włącza Chylińską i idzie do ogrodu z piłą mechaniczną... pomoze mi ktos *wlazi na drzewo tulac kotka do sibie* aaaaa niech ktos ja w kaftan zawiaze gonk gonk crying Baliaur....niby jak mamy poradzic na zombie? nie da sie jej dotknac nie przemieniajac siebie samego w Zombie aaaaa eek crying *wlazi na sam czubek drzewa trzesac sie na galezi....* aaaaa albo spadne albo ona mnie zaraz dopanie crying gonk *glaszcze nerwowo kotka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:26 am
juliangel Julka zobaczyła truskawki żuca piłę do sąsiadów sweatdrop > i pożera truskawki... *ucieka do gildii i chowa sie w pierwym lepszy m pokoju. mowi do kici "jush po wszystkim(chiba)"* ufff sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:27 am
mam pytanie, gdzie mozna jeszcze gryźć ludzi???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur juliangel Julka zobaczyła truskawki żuca piłę do sąsiadów sweatdrop > i pożera truskawki... *ucieka do gildii i chowa sie w pierwym lepszy m pokoju. mowi do kici "jush po wszystkim(chiba)"* ufff sweatdrop no chyba po wszystkim...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:28 am
sysunka mam pytanie, gdzie mozna jeszcze gryźć ludzi??? Tylko ja mogę Bo jestem bogiem HAHAHAHAHA !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur juliangel Julka zobaczyła truskawki żuca piłę do sąsiadów sweatdrop > i pożera truskawki... *ucieka do gildii i chowa sie w pierwym lepszy m pokoju. mowi do kici "jush po wszystkim(chiba)"* ufff sweatdrop ej wyłaź z mojego pokoju scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur schowaj sie w mojej światyni, tam zombiaki nie maja wstepu, bo jakby ktorys wszedl to natychmiast by sie rozpuscil smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:29 am
juliangel sysunka mam pytanie, gdzie mozna jeszcze gryźć ludzi??? Tylko ja mogę Bo jestem bogiem HAHAHAHAHA !!!! stare spokoj!! Say- zostaw biedna Bali w spokoju xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Baliaur juliangel Julka zobaczyła truskawki żuca piłę do sąsiadów sweatdrop > i pożera truskawki... *ucieka do gildii i chowa sie w pierwym lepszy m pokoju. mowi do kici "jush po wszystkim(chiba)"* ufff sweatdrop no chyba po wszystkim... chiba *jakby co zamyka drzwi od pokoju na 3 spusty* xp sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka swoim nadludzkiem węczem poszukuje Baliaur...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:30 am
Baliaur sysunka mam pytanie, gdzie mozna jeszcze gryź�‡ ludzi??? ty ty..... nie mozna jush wal sie scream dlaczego nie? i co sie stało z mensionem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:30 am
Coś mi tu śmierdzi Maryśką... Maryśka wyłaź albo wejde do każdego pokoju który napotkam... !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|