|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:13 am
Sayokun Baliaur *pojawia sie wkuchn i wyrywa jej kochanego kciusia i znika* aaaaa a ja jush sie do spania przebralam crying crying fajna piżama no coments Say xd cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:14 am
Baliaur juliangel BiorĦ#8482; tasak z szuflady i ide na podwórko po Betowena.... jego to mozesh rznac stare Bali.. eek a kto to Beetowen?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Sayokun *pojawia sie wkuchn i wyrywa jej kochanego kciusia i znika* aaaaa a ja jush sie do spania przebralam crying crying fajna piżama no coments Say xd cool nio cio?? mam w kaftanie spac xp ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:15 am
no co naturalne kolory są najlepsze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:16 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:16 am
"Jestem tak bardzo ludzka, ze boje się tego pokazać. I tak trwam z maska na twarzy, skryta za myślą ludzka, podpierając się ludzkimi doznaniami, choć obcymi tak dobrze mi znanymi."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:20 am
juliangel Juliangel siada z tasakiem i pożera Betowena, by Baliaur mogła zejść z koteczkiem... heart *zchodzi z szafy "niechcacy" po lbie juliangel i ucieka na ogrodd* wezcie ja heeeeeelllllllppppp crying crying gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:20 am
*dotat spokojnie siedziala na fotelu, ale teraz wstala* hej no juliangel wara mi od psa *popycha ja laska*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:21 am
Foch crying crying crying crying crying crying crying crying crying
Juliangel zakłada discmana na uszy włącza Chylińską i idzie do ogrodu z piłą mechaniczną...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:22 am
musez juz leciec sad sad sad papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:23 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:23 am
Baliaur juliangel Foch crying crying crying crying crying crying crying crying crying Juliangel zakłada discmana na uszy włącza Chylińską i idzie do ogrodu z piłą mechaniczną... pomoze mi ktos *wlazi na drzewo tulac kotka do sibie* aaaaa niech ktos ja w kaftan zawiaze gonk gonk crying Baliaur....niby jak mamy poradzic na zombie? nie da sie jej dotknac nie przemieniajac siebie samego w Zombie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|