|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:04 am
Delisa eek eek eek CO TO MA BYC !!!!!!!!!! gonk gonk gonk scream scream scream crying crying crying mialam 9k a nagle mam 5k eek eek eek gonk gonk gonk gonk gonk eek eek eek sweatdrop xp jak??? co???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:04 am
Delisa eek eek eek CO TO MA BYC !!!!!!!!!! gonk gonk gonk scream scream scream crying crying crying mialam 9k a nagle mam 5k eek eek eek gonk gonk gonk gonk gonk *przytul* biedactow BAKA GAIA scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:05 am
Baliaur Delisa eek eek eek CO TO MA BYC !!!!!!!!!! gonk gonk gonk scream scream scream crying crying crying mialam 9k a nagle mam 5k eek eek eek gonk gonk gonk gonk gonk *przytul* biedactow BAKA GAIA scream nom...BAKA GAIA xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:05 am
Wolę być zombie... i Maryśke ganiać po forum domokun domokun domokun domokun scream Baliaur !! nie zwiejesz przede mną !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:06 am
Baliaur Delisa eek eek eek CO TO MA BYC !!!!!!!!!! gonk gonk gonk scream scream scream crying crying crying mialam 9k a nagle mam 5k eek eek eek gonk gonk gonk gonk gonk *przytul* biedactow BAKA GAIA scream nie krzycz na nią bo się zatnie scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:07 am
juliangel Wolę być zombie... i Maryśke ganiać po forum domokun domokun domokun domokun scream Baliaur !! nie zwiejesz przede mną !! blaugh SPADOWA *wieje do swojego pokoiku az sie za nia kurzy* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Delisa eek eek eek CO TO MA BYC !!!!!!!!!! gonk gonk gonk scream scream scream crying crying crying mialam 9k a nagle mam 5k eek eek eek gonk gonk gonk gonk gonk *przytul* biedactow BAKA GAIA scream crying crying crying ja jeszcze jej pokarze scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur juliangel Wolę być zombie... i Maryśke ganiać po forum domokun domokun domokun domokun scream Baliaur !! nie zwiejesz przede mną !! blaugh SPADOWA *wieje do swojego pokoiku az sie za nia kurzy* 3nodding rzeczywiscie ...az sie kurzylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:09 am
juliangel Baliaur juliangel WolĦ#8482; byĦ#8225; zombie... i MaryŦ#8250;ke ganiaĦ#8225; po forum domokun domokun domokun domokun scream Baliaur !! nie zwiejesz przede mnĦ#8230; !! blaugh SPADOWA *wieje do swojego pokoiku az sie za nia kurzy* 3nodding Biorę ślicznego kotka z kuchni Baliaur i otwieram swyszczek... Co wybierze Baliaur ?? *pojawia sie wkuchn i wyrywa jej kochanego kciusia i znika* aaaaa a ja jush sie do spania przebralam crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:10 am
Baliaur juliangel Baliaur juliangel WolĦ#8482; byĦ#8225; zombie... i MaryŦ#8250;ke ganiaĦ#8225; po forum domokun domokun domokun domokun scream Baliaur !! nie zwiejesz przede mnĦ#8230; !! blaugh SPADOWA *wieje do swojego pokoiku az sie za nia kurzy* 3nodding Biorę ślicznego kotka z kuchni Baliaur i otwieram swyszczek... Co wybierze Baliaur ?? *pojawia sie wkuchn i wyrywa jej kochanego kciusia i znika* aaaaa a ja jush sie do spania przebralam crying crying fajna piżama
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:11 am
to cholerne zadanie semestralne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 7:11 am
Biorę tasak z szuflady i ide na podwórko po Betowena....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|