|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:50 am
Sei chan Nyaa xd *Włazi na poduszke*Mrrrr.....Zzzzzz....... Sei...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:50 am
skad wiecie ze beda cukierki??i ile to jeszcze potrwa?? i gdzie moge znaleźć wszystkie dostępne rzeczy z halloween??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:51 am
Sayokun Sei chan Sayokun 'wyciąga dużeeego pająga i kładzie sei na głowie' blaugh Mruuu*Strzepuje pająka*Po tym co w domu widziałam to mnie nie rusza.*Wyrzuca pająka na dwór* pozostaje tylko uśpienie mei'a blaugh Mraaaa eek Tylko sprubuj*Rzuca sie na Sayo*WRAU!!!! stressed scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka skad wiecie ze beda cukierki??i ile to jeszcze potrwa?? i gdzie moge znaleźć wszystkie dostępne rzeczy z halloween?? ja nie wiem skad oni to wiedza a lista jest w przewodniku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:52 am
Miss_Karina Sei chan Nyaa xd *Włazi na poduszke*Mrrrr.....Zzzzzz....... Sei... No co jak latałam w nocy za cuckami to teraz śpiąca jestem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Baliaur Delisa Baliaur *pojawia sie w chmurze dymu* hey... stare hejka 4laugh co sie stalo ? eek nic nic.. oprocz tego ze mi dyski i plta glowna padly i nie mam haloowenowej pelerynki... jednego cuksa mi zabraklo crying crying przeciez jeszcze beda cuksy xd Katunia 4laugh ale ja dzis wieczorem na necie nie bede crying buuuuu ie mam kompa w domu crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sysunka skad wiecie ze beda cukierki??i ile to jeszcze potrwa?? i gdzie moge znaleźć wszystkie dostępne rzeczy z halloween?? mam nadzieje ze jeszcze beda bo zbieram na spodnie i rekawiczki i butki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:53 am
Katka1989 Miss_Karina Baliaur Delisa Baliaur *pojawia sie w chmurze dymu* hey... stare hejka 4laugh co sie stalo ? eek nic nic.. oprocz tego ze mi dyski i plta glowna padly i nie mam haloowenowej pelerynki... jednego cuksa mi zabraklo crying crying przeciez jeszcze beda cuksy xd Katunia 4laugh 4laugh co do cuks. rozczaruję was... event już się skończył. Moderatorka w jednym topiku pisała crying katunia...poczekamy zobaczymy xd jedna moderatorka to nic 3nodding gdyby kilku pisalo to ok ale jedna... BEDA CUKSY!!!! musza byc!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:54 am
a ja mam butki i pelerynke i ich ubrać nie umie. crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:55 am
Kopciuszek a ja mam butki i pelerynke i ich ubrać nie umie. crying Bo się prze glitch nie da xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:55 am
Miss_Karina Katka1989 4laugh co do cuks. rozczaruję was... event już się skończył. Moderatorka w jednym topiku pisała crying katunia...poczekamy zobaczymy xd jedna moderatorka to nic 3nodding gdyby kilku pisalo to ok ale jedna... BEDA CUKSY!!!! musza byc!! whee no nie wiem... sweatdrop mi to w sumie obojętne razz mam 5 rzeczy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:56 am
Katka1989 Miss_Karina Katka1989 4laugh co do cuks. rozczaruję was... event już się skończył. Moderatorka w jednym topiku pisała crying katunia...poczekamy zobaczymy xd jedna moderatorka to nic 3nodding gdyby kilku pisalo to ok ale jedna... BEDA CUKSY!!!! musza byc!! whee no nie wiem... sweatdrop mi to w sumie obojętne razz mam 5 rzeczy 3nodding nie doluj mnie crying crying ja chce jeszcze 3 rzeczy zebrac, a mam tylko topa i peleryne crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Kopciuszek a ja mam butki i pelerynke i ich ubrać nie umie. crying Bo się prze glitch nie da xp ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Miss_Karina Katka1989 4laugh co do cuks. rozczaruję was... event już się skończył. Moderatorka w jednym topiku pisała crying katunia...poczekamy zobaczymy xd jedna moderatorka to nic 3nodding gdyby kilku pisalo to ok ale jedna... BEDA CUKSY!!!! musza byc!! whee no nie wiem... sweatdrop mi to w sumie obojętne razz mam 5 rzeczy 3nodding a ja mam tylko spodnie sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|