|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 4:41 am
fok zaraz usune te pozamykane tematy, jakies sprzeciwy?
p.s. A lista Pierogow az sie prosi o czystki, to w najblizszym czasie, a jak ktos ma jakies sugestie to bardzo prosze. Kat nadworny jasnie pancia (zawsze Kapitana!) El_Bee, ksiezunia Ruskich Pierogow, tylko czeka na przecieki od konfidentow.
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 4:45 am
racqel Baliaur racqel [ Siemano Marysiu, jak tam samopoczucia? Szkola gryzie w lydke i znajomych brak, czy wrecz odwrotnie? Raczej wrecz odwrotnie, szkola, a co tam szkola cool U mnie w porzadku, bo wczoraj wpadlysmy ze znajoma jak tu sylwestra zorganizowac, bedziemy mojej babuni chate okupowac pirate
To milo. Ale, same? We dwie? Mozliwe, ale jeszcze nie wiemy, bo to zalezy kto bedzie mogl wpasc wink A jak bedziemy we dwie z butelka, sterta filmow itp. to i tak bedzie swietnie, jakos ja nigdy nie bylam bardzo socjalnym zwierzeciem. No chyba sprzeciwu nie ma pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 4:51 am
racqel revcat racqel to sobie pogadali. kurde. zauwazylem spadek mocy...................... eek ano tak. dzis chill-totalny-out. A ty swoja droga pamietasz, ze miales zadzwonic w poprzedni weekend? Baranie ty? Co jest gosciu? Nie odzywasz sie za bardzo... Siemano Marysiu, jak tam samopoczucia? Szkola gryzie w lydke i znajomych brak, czy wrecz odwrotnie?
dzisiaj Baranku torczowaty zadzwonie.....wieczorem tylko odbierz do kurwy nedzy.... mrgreen
bimber bimber.....piwo.....kurna ja na odwyku jestem....nie pije ostatnio..... evil
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 4:57 am
revcat bimber bimber.....piwo.....kurna ja na odwyku jestem....nie pije ostatnio..... evil Pfff I po co Ci to? razz domokun
Ide bo moje cipsy przyszly mrgreen heart [piwa szmata nie przyniosla] *podaje Revovi pilsnera* przemysl to postanowienie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 5:27 am
racqel fok zaraz usune te pozamykane tematy, jakies sprzeciwy? p.s. A lista Pierogow az sie prosi o czystki, to w najblizszym czasie, a jak ktos ma jakies sugestie to bardzo prosze. Kat nadworny jasnie pancia (zawsze Kapitana!) El_Bee, ksiezunia Ruskich Pierogow, tylko czeka na przecieki od konfidentow. xd mozesz zrobic porzadki w naszych szeregach...gdy ostatnio robilem czystke zostawilem kilka osob z nadzieja ze sie pojawia na RP jednak tego nie zrobili wiec mozna sie ich pozbyc... mam nadzieje ze sprawi ci to taka przyjemnosc jak mi sprawilo mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 5:43 am
revcat bimber bimber.....piwo.....kurna ja na odwyku jestem....nie pije ostatnio..... evil cool tia lol twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 5:47 am
racqel fok zaraz usune te pozamykane tematy, jakies sprzeciwy? p.s. A lista Pierogow az sie prosi o czystki, to w najblizszym czasie, a jak ktos ma jakies sugestie to bardzo prosze. Kat nadworny jasnie pancia (zawsze Kapitana!) El_Bee, ksiezunia Ruskich Pierogow, tylko czeka na przecieki od konfidentow. xd co do tej czystki to mam pytanie jak wielka ona bedzie? bo cos mam wrazenie ze po czystce jedynymi co pozostan bedzie generalica plus kilka jakies 5 osob... sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 5:52 am
Twisted_Exile racqel fok zaraz usune te pozamykane tematy, jakies sprzeciwy? p.s. A lista Pierogow az sie prosi o czystki, to w najblizszym czasie, a jak ktos ma jakies sugestie to bardzo prosze. Kat nadworny jasnie pancia (zawsze Kapitana!) El_Bee, ksiezunia Ruskich Pierogow, tylko czeka na przecieki od konfidentow. xd co do tej czystki to mam pytanie jak wielka ona bedzie? bo cos mam wrazenie ze po czystce jedynymi co pozostan bedzie generalica plus kilka jakies 5 osob... sweatdrop twisted mozna usunac te osoby co maja mniej niz 5 postow na RP...czyli 12 osob
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 5:56 am
Kiray Twisted_Exile racqel fok zaraz usune te pozamykane tematy, jakies sprzeciwy? p.s. A lista Pierogow az sie prosi o czystki, to w najblizszym czasie, a jak ktos ma jakies sugestie to bardzo prosze. Kat nadworny jasnie pancia (zawsze Kapitana!) El_Bee, ksiezunia Ruskich Pierogow, tylko czeka na przecieki od konfidentow. xd co do tej czystki to mam pytanie jak wielka ona bedzie? bo cos mam wrazenie ze po czystce jedynymi co pozostan bedzie generalica plus kilka jakies 5 osob... sweatdrop twisted mozna usunac te osoby co maja mniej niz 5 postow na RP...czyli 12 osob 11 Zorki podobno mam sie nie usuwac nie wiem nie jestem pewna co do tego sweatdrop a co z reszta partyzantow co maja wiecej niz 5 confused mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 5:58 am
Baliaur revcat Baliaur revcat racqel to sobie pogadali. kurde. zauwazylem spadek mocy...................... eek a cu jest najlepsze na spadek mocy? mrgreen hmmmm sex? mrgreen no moze barfdziej light... sweatdrop Faceci...... _ _' np bimber? rolleyes Kurde do mnie zaraz browar przychodzi cool co chcesz sex jest bardzo dobrym doladowywaczem cool lol rofl mrgreen pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 6:06 am
Twisted_Exile 11 Zorki podobno mam sie nie usuwac nie wiem nie jestem pewna co do tego sweatdrop a co z reszta partyzantow co maja wiecej niz 5 confused mrgreen twisted ja nic o niej nie wiem...mozna ja usunac najwyzej sie pozniej ja przyjmie... tamtych potraktujemy "losowym" w drugiej turze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 6:14 am
Twisted_Exile co chcesz sex jest bardzo dobrym doladowywaczem cool lol rofl mrgreen pirate twisted Nimfomanka cool :rotfl: lol
Ituch przyniosl Teksanska MasAKre Pila Mechaniczna xp i teraz sama ja oglada domokun stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 6:19 am
Bal czemu nie masz w sigu linka do twojego questa?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 6:27 am
Baliaur Twisted_Exile co chcesz sex jest bardzo dobrym doladowywaczem cool lol rofl mrgreen pirate twisted Nimfomanka cool :rotfl: lol
Ituch przyniosl Teksanska MasAKre Pila Mechaniczna xp i teraz sama ja oglada domokun stare o wypraszam sobie jestem kobieta z naturalnymi popedami seksualnymi mrgreen sex jest dobry i zdrowy rofl rofl rofl rofl mrgreen twisted wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 12, 2005 6:28 am
Kiray Bal czemu nie masz w sigu linka do twojego questa? ninja podejrzewam ze ma go ale obrazek ma 500 pikesli wyoskosci i scielo linka mrgreen ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|