|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:24 am
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Sei chan Mrau Nie*Zaczyna trząść drzwiami*Nyu^ ^*Puszcza dolny zawias*Wheee whee kYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~~~~~~~~!!!!!!!!! Mrau*Schodzi z drwii*Kari żyjesz?? eek Nyu eek *Wyciąga Kari z pod drzwii*Przydałby się jakiś facet by udziel ci pierwszej pomocy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:26 am
Sei chan Nyu eek *Wyciąga Kari z pod drzwii*Przydałby się jakiś facet by udziel ci pierwszej pomocy xd ZADNEJ PIERWSZEJ POMOCY!!!!!!!!!!! Zadnych juz takich wybrykow!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:27 am
Sei chan Miss_Karina Delisa e co ty tam robish sweatdrop a jesli jakis facet cie zobaczy ninja ej a do kiedy daja cukierki co whee dzis jeszcze daja ? surprised moze beda jeszcze wieczorem te cuksy whee ja musze uzebrac jeszcze spodnie, rekawiczki i butki whee xd Juz nie bedzie rano sie event skończył xp podobno mają rozdawać do wtorku witam wóciłem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:27 am
Miss_Karina Sei chan Nyu eek *Wyciąga Kari z pod drzwii*Przydałby się jakiś facet by udziel ci pierwszej pomocy xd ZADNEJ PIERWSZEJ POMOCY!!!!!!!!!!! Zadnych juz takich wybrykow!!!!Nyu crying Kari mnie uderzyła Łeeeeeeee crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:28 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Nyu eek *Wyciąga Kari z pod drzwii*Przydałby się jakiś facet by udziel ci pierwszej pomocy xd ZADNEJ PIERWSZEJ POMOCY!!!!!!!!!!! Zadnych juz takich wybrykow!!!!Nyu crying Kari mnie uderzyła Łeeeeeeee crying crying nalezalo ci sie... omal mnie nie zabilas tymi drzwiami
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Miss_Karina Delisa e co ty tam robish sweatdrop a jesli jakis facet cie zobaczy ninja ej a do kiedy daja cukierki co whee dzis jeszcze daja ? surprised moze beda jeszcze wieczorem te cuksy whee ja musze uzebrac jeszcze spodnie, rekawiczki i butki whee xd Juz nie bedzie rano sie event skończył xp podobno mają rozdawać do wtorku witam wóciłem xd hejka !!!!! 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Miss_Karina Delisa e co ty tam robish sweatdrop a jesli jakis facet cie zobaczy ninja ej a do kiedy daja cukierki co whee dzis jeszcze daja ? surprised moze beda jeszcze wieczorem te cuksy whee ja musze uzebrac jeszcze spodnie, rekawiczki i butki whee xd Juz nie bedzie rano sie event skończył xp podobno mają rozdawać do wtorku witam wóciłem xd Czytałes odłoszenia do dzisiaj rano trwał event, nawet ozdoby zaczeły jyż znikac luknij na gambino
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:29 am
cześć wszystkim. Słyszałam że cuksy rozdają od 18-19. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:30 am
Ozdoby sa nadal na miejscu...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:30 am
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina ZADNEJ PIERWSZEJ POMOCY!!!!!!!!!!! Zadnych juz takich wybrykow!!!! Nyu crying Kari mnie uderzyła Łeeeeeeee crying crying nalezalo ci sie... omal mnie nie zabilas tymi drzwiami Łeeeeeee crying To po co pod nimi stałaś Łeeeeee crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:31 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Miss_Karina ZADNEJ PIERWSZEJ POMOCY!!!!!!!!!!! Zadnych juz takich wybrykow!!!! Nyu crying Kari mnie uderzyła Łeeeeeeee crying crying nalezalo ci sie... omal mnie nie zabilas tymi drzwiami Łeeeeeee crying To po co pod nimi stałaś Łeeeeee crying crying zeby uniknac kolejnych kosztow za naprawe drzwi, mala wariatko... a teraz ty znow bedziesz placic za naprawe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:31 am
Sei chan Czytałes odłoszenia do dzisiaj rano trwał event, nawet ozdoby zaczeły jyż znikac luknij na gambino gambino jest takie bo rysowali nową mapkę z rozwalonym gambino mansion event się skończył ale jack chodzi do wtorku tak przynajmniek słyszałem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:32 am
Miss_Karina zeby uniknac kolejnych kosztow za naprawe drzwi, mala wariatko... a teraz ty znow bedziesz placic za naprawe Sayo naprawi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Czytałes odłoszenia do dzisiaj rano trwał event, nawet ozdoby zaczeły jyż znikac luknij na gambino gambino jest takie bo rysowali nową mapkę z rozwalonym gambino mansion event się skończył ale jack chodzi do wtorku tak przynajmniek słyszałem dzis musza byc rozdawane cuksy!!! scream ja we wtorek nie bede miala czasu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek cześć wszystkim. Słyszałam że cuksy rozdają od 18-19. 3nodding hejka 4laugh ja chce cuksy twisted (nie wiem czy beda sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|