|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:13 am
Sei chan Nyu^ ^*Wiesza się na drzwiach od meskiej lazienki* SEI!!! scream zlaz natychmiast stamtad!!!!!!!!!!! Del witayyy whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:13 am
Miss_Karina Sei chan Nyu^ ^*Wiesza się na drzwiach od meskiej lazienki* SEI!!! scream zlaz natychmiast stamtad!!!!!!!!!!! Del witayyy whee Nie zejde*Drzwii zaczynają się dziwnie chcwiać*Nyu^ ^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:16 am
Sei chan Nyu^ ^*Macha jej uwieszona drwi od meskiej lazienki* e co ty tam robish sweatdrop a jesli jakis facet cie zobaczy ninja ej a do kiedy daja cukierki co whee dzis jeszcze daja ? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:16 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Nyu^ ^*Wiesza się na drzwiach od meskiej lazienki* SEI!!! scream zlaz natychmiast stamtad!!!!!!!!!!! Del witayyy whee Nie zejde*Drzwii zaczynają się dziwnie chcwiać*Nyu^ ^ eek S E I!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:17 am
Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Sei chan Nyu^ ^*Wiesza się na drzwiach od meskiej lazienki* SEI!!! scream zlaz natychmiast stamtad!!!!!!!!!!! Del witayyy whee Nie zejde*Drzwii zaczynają się dziwnie chcwiać*Nyu^ ^ eek S E I!!!!!!!!!!!!!!!! *Drzwii wypadają z górnego zawiasu*Wheeee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:17 am
Delisa e co ty tam robish sweatdrop a jesli jakis facet cie zobaczy ninja ej a do kiedy daja cukierki co whee dzis jeszcze daja ? surprised moze beda jeszcze wieczorem te cuksy whee ja musze uzebrac jeszcze spodnie, rekawiczki i butki whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:18 am
Miss_Karina Delisa e co ty tam robish sweatdrop a jesli jakis facet cie zobaczy ninja ej a do kiedy daja cukierki co whee dzis jeszcze daja ? surprised moze beda jeszcze wieczorem te cuksy whee ja musze uzebrac jeszcze spodnie, rekawiczki i butki whee xd Juz nie bedzie rano sie event skończył xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:18 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Miss_Karina Sei chan Nyu^ ^*Wiesza się na drzwiach od meskiej lazienki* SEI!!! scream zlaz natychmiast stamtad!!!!!!!!!!! Del witayyy whee Nie zejde*Drzwii zaczynają się dziwnie chcwiać*Nyu^ ^ eek S E I!!!!!!!!!!!!!!!! *Drzwii wypadają z górnego zawiasu*Wheeee whee SEI kurde NYOOOO ZŁAZ NATYCHMIAST STAMTAD!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:19 am
Miss_Karina *Drzwii wypadają z górnego zawiasu*Wheeee whee SEI kurde NYOOOO ZŁAZ NATYCHMIAST STAMTAD!!!! Mrau Nie*Zaczyna trząść drzwiami*Nyu^ ^*Puszcza dolny zawias*Wheee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:19 am
Sei chan Miss_Karina Delisa e co ty tam robish sweatdrop a jesli jakis facet cie zobaczy ninja ej a do kiedy daja cukierki co whee dzis jeszcze daja ? surprised moze beda jeszcze wieczorem te cuksy whee ja musze uzebrac jeszcze spodnie, rekawiczki i butki whee xd Juz nie bedzie rano sie event skończył xp niet whee Omi cos mi mowila ze beda jeszcze whee ale poczekam troche wink MUSZA BYC TE CUKSY!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:20 am
Miss_Karina Delisa e co ty tam robish sweatdrop a jesli jakis facet cie zobaczy ninja ej a do kiedy daja cukierki co whee dzis jeszcze daja ? surprised moze beda jeszcze wieczorem te cuksy whee ja musze uzebrac jeszcze spodnie, rekawiczki i butki whee xd ja mam tylko na razie spodnie ninja a chce jeszcze bluzke i plaszcz czy tam peleryna whee sei uwazaj na siebie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:21 am
Sei chan Mrau Nie*Zaczyna trząść drzwiami*Nyu^ ^*Puszcza dolny zawias*Wheee whee kYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~~~~~~~~!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:22 am
Miss_Karina Sei chan Mrau Nie*Zaczyna trząść drzwiami*Nyu^ ^*Puszcza dolny zawias*Wheee whee kYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~~~~~~~~!!!!!!!!! Mrau*Schodzi z drwii*Kari żyjesz?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:23 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan Mrau Nie*Zaczyna trząść drzwiami*Nyu^ ^*Puszcza dolny zawias*Wheee whee kYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~~~~~~~~!!!!!!!!! Mrau*Schodzi z drwii*Kari żyjesz?? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:24 am
Miss_Karina Sei chan Mrau Nie*Zaczyna trząść drzwiami*Nyu^ ^*Puszcza dolny zawias*Wheee whee kYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~~~~~~~~!!!!!!!!! eek ool ......... *podchodzi do nich i probuje podniesc drzwi. po chwili bierze laske i nia podtrzymuje drzwi* dobra mozesz stad wyjsc 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|