|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 5:18 am
Toolek *klaszcze w ręce. Pojawia się dziura miedzy wymiarowa z kt wylatuje piękna gdańska szafka* Gdańskie meble są najlepsze xd Nyu^ ^Przynajmniej jest to pierwsze rzecz ktora nie ja zniszczylam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 5:20 am
Sei chan Toolek *klaszcze w ręce. Pojawia się dziura miedzy wymiarowa z kt wylatuje piękna gdańska szafka* Gdańskie meble są najlepsze xd Nyu^ ^Przynajmniej jest to pierwsze rzecz ktora nie ja zniszczylam whee nie ma drzwi od damskiego kibla, drzwi wejściowych,...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 5:21 am
Sayokun Sei chan Toolek *klaszcze w ręce. Pojawia się dziura miedzy wymiarowa z kt wylatuje piękna gdańska szafka* Gdańskie meble są najlepsze xd Nyu^ ^Przynajmniej jest to pierwsze rzecz ktora nie ja zniszczylam whee nie ma drzwi od damskiego kibla, drzwi wejściowych,... A no teraz dla wyruwnania trzeba sie pozbyc drzwi do meskiej lazienki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 5:25 am
ide.... Papa!
Hejho, hejho na cmentarz by sie szlo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 5:26 am
Toolek ide.... Papa! Hejho, hejho na cmentarz by sie szlo.... idziesz się spotkać ze swoją dziewczyną?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 5:29 am
Zły dzień, bo nie stac mnie na powiedzenie czegoś bardziej optymistycznego.
Czy szanowne państwo byłoby tak miłe i przekazało "Kopciuszkowi" by ruszyła te swoją tłuztą dupę tutaj! D: Bo poprzez PM nie da sie z nią skontaktować, a czekać na nią na gildii nie mam zamiaru. gonk A teraz wybaczcie, ale ide zwymiotować.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 5:29 am
Mykam na troche musze kompa odwirusowac, bratu znowu cos wskoczyło
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 5:32 am
Sei chan Mykam na troche musze kompa odwirusowac, bratu znowu cos wskoczyło niech nie odwiedza tylu stron "dla amatorów"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 5:39 am
Kukus Sei chan Mykam na troche musze kompa odwirusowac, bratu znowu cos wskoczyło niech nie odwiedza tylu stron "dla amatorów" Leje leje i głosno sie smieje ... spiewam sobie spiewam, że wszystko OLEWAM ... dzwoni ...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 5:50 am
BeeWolf_san Kukus Sei chan Mykam na troche musze kompa odwirusowac, bratu znowu cos wskoczyło niech nie odwiedza tylu stron "dla amatorów" Leje leje i głosno sie smieje ... spiewam sobie spiewam, że wszystko OLEWAM ... dzwoni ...! dobrze sie czujesz Bee? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 5:58 am
Miss_Karina BeeWolf_san Kukus Sei chan Mykam na troche musze kompa odwirusowac, bratu znowu cos wskoczyło niech nie odwiedza tylu stron "dla amatorów" Leje leje i głosno sie smieje ... spiewam sobie spiewam, że wszystko OLEWAM ... dzwoni ...! dobrze sie czujesz Bee? O.o lubie gdy do luzka przykowasz mnie lancuchem bierzeszbat do reki i [...] kiedy na swa glatka skore wciagasz czarna skore [...] Bo ja jestem masochista, .....
Tak ja sie dobrze czuje KAri ...!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 6:01 am
BeeWolf_san lubie gdy do luzka przykowasz mnie lancuchem bierzeszbat do reki i [...] kiedy na swa glatka skore wciagasz czarna skore [...] Bo ja jestem masochista, .....
Tak ja sie dobrze czuje KAri ...! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|