|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:05 am
hmmm... odbijam sie w lustrze... xd 3nodding na szczescie mam naturalny kolor skory xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Melania Moon [Shinn] Jakie wgryzanie ? [Typowe pytanie kogos kto nie byl wczoraj obecny] jak bylo sie zombi to mozna bylo gryzc ludzi, a ludzie strzelali do zombi czesc herubinek ciekawa jestem kiedy odbuduja Gambino acha i czy to prawda ze Gino zaginal? eek jak to Gino zaginal??!!! witka xd dzis wieczorem jeszcze bedzie mozna nazbierac cuksow blaugh musze nazbierac na butki, spodnie i rekawiczki xd mam nadzieje ze zdaze wink xd Gino Gambino, son of Gambino, is reported missing. We wiadomosciach tak podaja.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Który to jest Gino... bo nie kojarze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:06 am
Melania Moon Gino Gambino, son of Gambino, is reported missing. We wiadomosciach tak podaja. z....z....zombie go porwaly??!!! eek EDIT. skoro zostal porwany to czemu Gambino nie reaguje? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:07 am
[Shinn] Melania Moon jeszcze tylko 4 k do kapelusika xd Wczesniej pisalas, ze 12k Uzbieralas 8k w tak krotkim czasie ? surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:08 am
[Shinn] Melania Moon jeszcze tylko 4 k do kapelusika xd Wczesniej pisalas, ze 12k Uzbieralas 8k w tak krotkim czasie ? w markecie sprzedala za 8k complex jacket, a wczesniej kupilam ja za 4500g xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:08 am
Miss_Karina Melania Moon Gino Gambino, son of Gambino, is reported missing. We wiadomosciach tak podaja. z....z....zombie go porwaly??!!! eek prędzej sam stał się zombie i uciekł sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:09 am
O s**t... miał pecha synek surprised
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:10 am
Melania Moon [Shinn] Melania Moon jeszcze tylko 4 k do kapelusika xd Wczesniej pisalas, ze 12k Uzbieralas 8k w tak krotkim czasie ? w markecie sprzedala za 8k complex jacket, a wczesniej kupilam ja za 4500g xd eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon [Shinn] Melania Moon jeszcze tylko 4 k do kapelusika xd Wczesniej pisalas, ze 12k Uzbieralas 8k w tak krotkim czasie ? w markecie sprzedala za 8k complex jacket, a wczesniej kupilam ja za 4500g xd hahahahha xd spryciulko jedna wink xd ja wlasnie mam blue boxa i sie zastanawiam czy go sprzedac czy otworzyc sweatdrop chyba sprzedam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Melania Moon Gino Gambino, son of Gambino, is reported missing. We wiadomosciach tak podaja. z....z....zombie go porwaly??!!! eek EDIT. skoro zostal porwany to czemu Gambino nie reaguje? stare tyle tych gruzow, wiesz ta cala sprawa z Gambino przypomina mi Resident Evil I
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
herubinek O s**t... miał pecha synek surprised racja ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:13 am
Miss_Karina herubinek O s**t... miał pecha synek surprised racja ^^ racja, racja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:13 am
NIe ma Budynku w Gambino.... eek tylko czarna dziura i "strefa Zero"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:14 am
Melania Moon Miss_Karina Melania Moon Gino Gambino, son of Gambino, is reported missing. We wiadomosciach tak podaja. z....z....zombie go porwaly??!!! eek EDIT. skoro zostal porwany to czemu Gambino nie reaguje? stare tyle tych gruzow, wiesz ta cala sprawa z Gambino przypomina mi Resident Evil Imasz racje eek koszmarnie wyglada ta sprawa z Ginem i jego ojcem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|