|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:53 am
Sayokun Yumehayla *Szpan mode on* Krotkie podsumowanie tegorocznego Halloween dla Yumcia^^: *Really Jacked up shirt-2 *Jacked up boots-3 *Really Jacked up pants-3 *Really Jacked up gloves-2 *Jack's disgust-2 *Jack's Joy-2 *Jacked up cape-3 *The Jack-et-4 ---------------------- z czego 1 boots dla Lety i 1 Jack-et dla Cirilli Jeden pelen zestaw zostaje dla mnie na uzytek wlasny ---------------------- Na sprzedaz: *1 pelen zestaw *1 pants *1 cape *1 jacket ...chyba nie najgorzej blaugh *Szpan mode off* nie dostałeś nic za wgryzanie? xp A zeczywiscie, zapomnialem...i biala koszulka G-CORP blaugh po 55 ugryzieniach mi sie znudzilo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:54 am
Jakie wgryzanie ? [Typowe pytanie kogos kto nie byl wczoraj obecny]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:56 am
Yumehayla Sayokun nie dostałeś nic za wgryzanie? xp A zeczywiscie, zapomnialem...i biala koszulka G-CORP blaugh po 55 ugryzieniach mi sie znudzilo stare za 100 gryźnięć była kurtka o wartości 50k blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:57 am
[Shinn] Jakie wgryzanie ? [Typowe pytanie kogos kto nie byl wczoraj obecny] jak bylo sie zombi to mozna bylo gryzc ludzi, a ludzie strzelali do zombi czesc herubinek ciekawa jestem kiedy odbuduja Gambino acha i czy to prawda ze Gino zaginal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:58 am
Sayokun Yumehayla Sayokun nie dostałeś nic za wgryzanie? xp A zeczywiscie, zapomnialem...i biala koszulka G-CORP blaugh po 55 ugryzieniach mi sie znudzilo stare za 100 gryźnięć była kurtka o wartości 50k blaugh Wiem. Co nie zmienia faktu ze przy tych wszystkich lagach to bylo nudne gonk ...poki byla Lethiel i razem komentowalismy postepy w zdobywaniu cuksow na gg jeszcze jakos bylo, ale potem juz mialem dosc stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:00 am
Melania Moon [Shinn] Jakie wgryzanie ? [Typowe pytanie kogos kto nie byl wczoraj obecny] jak bylo sie zombi to mozna bylo gryzc ludzi, a ludzie strzelali do zombi czesc herubinek ciekawa jestem kiedy odbuduja Gambino acha i czy to prawda ze Gino zaginal?Kurde, ominela mnie swietna zabawa XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melania Moon [Shinn] Jakie wgryzanie ? [Typowe pytanie kogos kto nie byl wczoraj obecny] jak bylo sie zombi to mozna bylo gryzc ludzi, a ludzie strzelali do zombi czesc herubinek ciekawa jestem kiedy odbuduja Gambino acha i czy to prawda ze Gino zaginal? eek jak to Gino zaginal??!!! witka xd dzis wieczorem jeszcze bedzie mozna nazbierac cuksow blaugh musze nazbierac na butki, spodnie i rekawiczki xd mam nadzieje ze zdaze wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun nie dostałeś nic za wgryzanie? xp A zeczywiscie, zapomnialem...i biala koszulka G-CORP blaugh po 55 ugryzieniach mi sie znudzilo stare za 100 gryźnięć była kurtka o wartości 50k blaugh Wiem. Co nie zmienia faktu ze przy tych wszystkich lagach to bylo nudne gonk ...poki byla Lethiel i razem komentowalismy postepy w zdobywaniu cuksow na gg jeszcze jakos bylo, ale potem juz mialem dosc stare nie tyle nudne co denerwujące sweatdrop na szczęście mi się udało zdobyć przed lagami xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
no nie dostalam trunka a tam hockey mask stare , moze ktos chce oddam za darmo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eh, pytanie ,ma ktoś mozę link do nowego GAvSIm? Bo stary nie działa. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:01 am
jeszcze tylko 4 k do kapelusika xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:01 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:02 am
Sayokun nie tyle nudne co denerwujące sweatdrop oj bardzo wkurzajace bylo xp co kilka chwil "only problem, sushi database" stare scream w koncu mialam dosc i wyszlam a wtedy zmrok na gai sie skonczyl crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:02 am
Sayokun Yumehayla Sayokun Yumehayla Sayokun nie dostałeś nic za wgryzanie? xp A zeczywiscie, zapomnialem...i biala koszulka G-CORP blaugh po 55 ugryzieniach mi sie znudzilo stare za 100 gryźnięć była kurtka o wartości 50k blaugh Wiem. Co nie zmienia faktu ze przy tych wszystkich lagach to bylo nudne gonk ...poki byla Lethiel i razem komentowalismy postepy w zdobywaniu cuksow na gg jeszcze jakos bylo, ale potem juz mialem dosc stare nie tyle nudne co denerwujące sweatdrop na szczęście mi się udało ddobyć przed lagami xd Farciaz...ech, a ja chcialem miec koszulke zombie, a mam zwykla, bo myslalem ze to zombi dostaja koszulki zombi stare ...chce sie ktos zamienic^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 4:05 am
Melania Moon jeszcze tylko 4 k do kapelusika xd Wczesniej pisalas, ze 12k Uzbieralas 8k w tak krotkim czasie ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|