|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:03 am
*siada w swoim fotelu* Nuuudy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:04 am
Witam wszystkich!! Czy chciałby ktoś zakupić rękawiczki Jacket-owe??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:04 am
Czarny *siada w swoim fotelu* Nuuudy... 100% zgodności z tobą.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:05 am
Czarny *siada w swoim fotelu* Nuuudy... Nie gadaj tak bo cię na czarną liste wsadzą xd *Skacze na czarnego*Nyaaa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:05 am
Tatusiek Witam wszystkich!! Czy chciałby ktoś zakupić rękawiczki Jacket-owe?? po ile?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:07 am
Sei chan Czarny *siada w swoim fotelu* Nuuudy... Nie gadaj tak bo cię na czarną liste wsadzą xd *Skacze na czarnego*Nyaaa xd *odskakuje* Gema!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:07 am
Kopciuszek Tatusiek Witam wszystkich!! Czy chciałby ktoś zakupić rękawiczki Jacket-owe?? po ile? Hmm. Powiecmy 2.000
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:08 am
Czarny Sei chan *Skacze na czarnego*Nyaaa xd *odskakuje*Gema!!! Nyu^ ^*Lapie zebami za jego struj ducha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak sie masz kochanie, jak sie masz?? Normalnie mam dobry hum\or a wy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Czarny Sei chan *Skacze na czarnego*Nyaaa xd *odskakuje*Gema!!! Nyu^ ^*Lapie zebami za jego struj ducha* gonk AAAA!!! Gryzą!!! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:09 am
Sei chan Czarny Sei chan *Skacze na czarnego*Nyaaa xd *odskakuje*Gema!!! Nyu^ ^*Lapie zebami za jego struj ducha* No i co zrobiłaś? Ściągnęłaś mi go!!! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:09 am
Czarny Sei chan Czarny Sei chan *Skacze na czarnego*Nyaaa xd *odskakuje*Gema!!! Nyu^ ^*Lapie zebami za jego struj ducha* gonk AAAA!!! Gryzą!!! gonk gonk gonk *Ciagnie za struj ducha*Wrau!!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:11 am
Mamunia Jak sie masz kochanie, jak sie masz?? Normalnie mam dobry hum\or a wy?? Tak sobie. Jestem biedny. Nie mam się w co ubrać. Zaraz znowu będe latał z gołym tyłkiem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:12 am
Tatusiek Kopciuszek Tatusiek Witam wszystkich!! Czy chciałby ktoś zakupić rękawiczki Jacket-owe?? po ile? Hmm. Powiecmy 2.000 Kotek drożej... Bo ja na buty potrzebuje!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:12 am
Sei, takie pytanko: skąd masz bani clips? Wysłałaś to 2,5$, czy sobie potem kupiłaś?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|