|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:46 am
A... kto mi moze dac linka na stronke gdzie "kreuje" sie swój wizerunek??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:48 am
Czemu wszyscy robią za duchy?? Ej, halloween było wczoraj smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:48 am
Mamunia Czesć moi drodzy!! Nadeszłam by zbierać kasiorke smile ) Na wyprawke d;a moich dzieci wink Cześć! I powodzenia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:49 am
Jak sie event podobal wszyskim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:50 am
Czarny Mamunia Czesć moi drodzy!! Nadeszłam by zbierać kasiorke smile ) Na wyprawke d;a moich dzieci wink Cześć! I powodzenia! Dziuekuje wszaystkimi siłami bede sie strac... jako matka Polka i matka 3 niewyzytych mlodziakow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:51 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:53 am
Nyu^ ^!!!*Wpada do budynku*Nyaa juz mi niedużo do angel scarf brakuje Nyaaa heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:55 am
Sei chan Nyu^ ^!!!*Wpada do budynku*Nyaa juz mi niedużo do angel scarf brakuje Nyaaa heart heart *przytula* Gratulacje! Pobumpuje ci trochę za chwilę, bo teraz Lethiel bumpuję...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:56 am
Czarny Sei chan Nyu^ ^!!!*Wpada do budynku*Nyaa juz mi niedużo do angel scarf brakuje Nyaaa heart heart *przytula* Gratulacje! Pobumpuje ci trochę za chwilę, bo teraz Lethiel bumpuję... dobrze ja i tak musze update questa zrobic w ciągu dwóch dni zarobiłam 30k xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:56 am
Zgadzam sie czarny tylko nie zdazylem wygrysc koszulki zato wystrzelalem dwie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:57 am
Sei chan Czarny Sei chan Nyu^ ^!!!*Wpada do budynku*Nyaa juz mi niedużo do angel scarf brakuje Nyaaa heart heart *przytula* Gratulacje! Pobumpuje ci trochę za chwilę, bo teraz Lethiel bumpuję... dobrze ja i tak musze update questa zrobic w ciągu dwóch dni zarobiłam 30k xd eek Nieźle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:58 am
Telandrel Zgadzam sie czarny tylko nie zdazylem wygrysc koszulki zato wystrzelalem dwie Mi to mówisz? Miałem 94 bite'y gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:58 am
Czarny Sei chan Czarny Sei chan Nyu^ ^!!!*Wpada do budynku*Nyaa juz mi niedużo do angel scarf brakuje Nyaaa heart heart *przytula* Gratulacje! Pobumpuje ci trochę za chwilę, bo teraz Lethiel bumpuję... dobrze ja i tak musze update questa zrobic w ciągu dwóch dni zarobiłam 30k xd eek Nieźle... Nyo mam juz 71k 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:00 am
Bah, jeden cukierek do butów, chyba sie nie wzrobię. gonk sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 3:03 am
Yuppi yuppi jeje.....uwielbiam was moje drogie dzieci smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|