|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:49 am
Omega Sun Sayokun witam wszystkich eek widzieliście gambino's mansion eek eek skad masz plaszczyk? Jakbys kiedys chcial go sprzedac, to ja jestem zainteresowana zakupem wink a GM widzialam, wyglada jakby sie zawalilo sweatdrop Oberwalo bomba atomowa XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:50 am
Sayokun Omega Sun Sayokun witam wszystkich eek widzieliście gambino's mansion eek eek skad masz plaszczyk? Jakbys kiedys chcial go sprzedac, to ja jestem zainteresowana zakupem wink a GM widzialam, wyglada jakby sie zawalilo sweatdrop zagryzłem wczoraj 115 osob xd brakuje mi jeszcze tylko tej dyni za cuksy xd Ja mam jedną, mogę się wymienić, jak bank będzie działać...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:51 am
Yumehayla Omega Sun Sayokun witam wszystkich eek widzieliście gambino's mansion eek eek skad masz plaszczyk? Jakbys kiedys chcial go sprzedac, to ja jestem zainteresowana zakupem wink a GM widzialam, wyglada jakby sie zawalilo sweatdrop Oberwalo bomba atomowa XDDDDD najlepszy jest rysunek lecącego gambino xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:53 am
Czarny Sayokun Omega Sun Sayokun witam wszystkich eek widzieliście gambino's mansion eek eek skad masz plaszczyk? Jakbys kiedys chcial go sprzedac, to ja jestem zainteresowana zakupem wink a GM widzialam, wyglada jakby sie zawalilo sweatdrop zagryzłem wczoraj 115 osob xd brakuje mi jeszcze tylko tej dyni za cuksy xd Ja mam jedną, mogę się wymienić, jak bank będzie działać... po co??? za 20 min będe miał własną
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun zagryzłem wczoraj 115 osob xd brakuje mi jeszcze tylko tej dyni za cuksy xd wow eek Ja nie zbieralam na dynie, bo mi sie nie podobaja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Yumehayla Omega Sun Sayokun witam wszystkich eek widzieliście gambino's mansion eek eek skad masz plaszczyk? Jakbys kiedys chcial go sprzedac, to ja jestem zainteresowana zakupem wink a GM widzialam, wyglada jakby sie zawalilo sweatdrop Oberwalo bomba atomowa XDDDDD najlepszy jest rysunek lecącego gambino xd xd xd Z autografem xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:54 am
Omega Sun Sayokun zagryzłem wczoraj 115 osob xd brakuje mi jeszcze tylko tej dyni za cuksy xd wow eek Ja nie zbieralam na dynie, bo mi sie nie podobaja ja po prostu zbieram wszystko xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:57 am
Sayokun Omega Sun Sayokun zagryzłem wczoraj 115 osob xd brakuje mi jeszcze tylko tej dyni za cuksy xd wow eek Ja nie zbieralam na dynie, bo mi sie nie podobaja ja po prostu zbieram wszystko xd Poza tym jesli chcesz potem sprzedac, to pelen komplet bedzie wart duzo wiecej...jak juz mowilem, wczoraj za pelen komplet oferowano OMG xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:59 am
Sayokun po co??? za 20 min będe miał własną To jeszcze rozdają cukierki? Czemu ja nie mogę dostać? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:00 am
Czarny Sayokun po co??? za 20 min będe miał własną To jeszcze rozdają cukierki? Czemu ja nie mogę dostać? crying Bo nie masz kostiumu. te rekawiczki nie licza sie jako kostium sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:01 am
LittleDream Czarny Sayokun po co??? za 20 min będe miał własną To jeszcze rozdają cukierki? Czemu ja nie mogę dostać? crying Bo nie masz kostiumu. te rekawiczki nie licza sie jako kostium sad BAKA, BAKA, BAKA!!! stressed stressed stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:03 am
Yumehayla Sayokun Omega Sun Sayokun zagryzłem wczoraj 115 osob xd brakuje mi jeszcze tylko tej dyni za cuksy xd wow eek Ja nie zbieralam na dynie, bo mi sie nie podobaja ja po prostu zbieram wszystko xd Poza tym jesli chcesz potem sprzedac, to pelen komplet bedzie wart duzo wiecej...jak juz mowilem, wczoraj za pelen komplet oferowano OMG xd eek OMG eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:03 am
Czarny LittleDream Czarny Sayokun po co??? za 20 min będe miał własną To jeszcze rozdają cukierki? Czemu ja nie mogę dostać? crying Bo nie masz kostiumu. te rekawiczki nie licza sie jako kostium sad BAKA, BAKA, BAKA!!! stressed stressed stressed zdarza sie... stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:04 am
Gdzie jest jakaś rozpiska, co można za jakie cukierki dostać, bo ja się już pogubiłem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 2:05 am
Czarny Gdzie jest jakaś rozpiska, co można za jakie cukierki dostać, bo ja się już pogubiłem sweatdrop w topiku omegi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|