|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:40 am
Omega Sun Cirilla witaj OMEGA-sama! biggrin jak tam po (chyba jescze trwa) haloween? ladnie ci w tym stroju ^^ zdobylam wybrane czesci zestawu (chyba 5) i mam 2 nieotwarte torby jacka na sprzedaz. Teraz zbieram na trzecia 3nodding jaj, Omesia, ty jestes bogacz ^^ a raczej ebdziesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:41 am
witam wszystkich
eek widzieliście gambino's mansion eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:41 am
ech nie moge zalozyc na siebie tych itemkow ktore zdobylam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:42 am
Cirilla tak jest YUME! jestes swietny *przytulas* jescze raz dzieki... Zaden problem^^! Dobra, na razie zamykam liste oczekujacych...chce na moj szaliczek uzbierac XD...chociaz teraz nie powinno byc problemu...wiecie ze wczoraj jakis facet sprzedawal OMG hat w zamian za tegoroczny zestaw Jacka xd xd xd ? Szkoda ze wtedy jeszcze nie mialem pelnego drugiego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun witam wszystkich eek widzieliście gambino's mansion eek chyba nie, a gdzie tio jest? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun witam wszystkich eek widzieliście gambino's mansion eek cześć
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mykam narazi będe ju ż dopiero pojutrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:43 am
Czarny Cześć! Qrcze, wczoraj miałem 94 ugryzienia i nie zdążyłem dojść do 100... crying (tak blisko...). Ktoś z tu obecnych w ogóle zdobył ten płaszcz? ja tez chce taki plaszczyk i biala koszulke g corp crying Mam nadzieje, ze stanieja i bede je mogla kupic wkrotce w markecie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:44 am
Yumehayla Cirilla tak jest YUME! jestes swietny *przytulas* jescze raz dzieki... Zaden problem^^! Dobra, na razie zamykam liste oczekujacych...chce na moj szaliczek uzbierac XD...chociaz teraz nie powinno byc problemu...wiecie ze wczoraj jakis facet sprzedawal OMG hat w zamian za tegoroczny zestaw Jacka xd xd xd ? Szkoda ze wtedy jeszcze nie mialem pelnego drugiego... naprawde ? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:44 am
Sayokun witam wszystkich eek widzieliście gambino's mansion eek Tak...w nocy spuscili na nie bombe atomowa zeby pozbyc sie zombie xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:45 am
Cirilla Sayokun witam wszystkich eek widzieliście gambino's mansion eek chyba nie, a gdzie tio jest? eek ta buda w gambino gdzie była impreza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:46 am
Sayokun witam wszystkich eek widzieliście gambino's mansion eek eek skad masz plaszczyk? Jakbys kiedys chcial go sprzedac, to ja jestem zainteresowana zakupem wink a GM widzialam, wyglada jakby sie zawalilo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Cirilla Sayokun witam wszystkich eek widzieliście gambino's mansion eek chyba nie, a gdzie tio jest? eek ta buda w gambino gdzie była impreza aha to widzilam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:48 am
Omega Sun Sayokun witam wszystkich eek widzieliście gambino's mansion eek eek skad masz plaszczyk? Jakbys kiedys chcial go sprzedac, to ja jestem zainteresowana zakupem wink a GM widzialam, wyglada jakby sie zawalilo sweatdrop zagryzłem wczoraj 115 osob xd brakuje mi jeszcze tylko tej dyni za cuksy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|