|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Wpadłem na chwilkę! Ktoś wie, czy wczoraj się jeszcze coś działo *patrzy na ambinos Mansion* eek witaj *przytulas* ty jestes zombie crying *przytula* Spoko, mam jeszcze jedną fiolkę, to kiedyś wezmę. *odpada mu ręka* eek Albo lepiej wezmę od razu... A tak przy okazji: nigdzie nie mogę znaleźć Jacka! Pamiętam, że jak się nie pojawiał, to trzeba było dopisać coś do adresu strony z mapą, ale nie pamiętam co... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Yumehayla Cirilla Yumehayla Mam dwa, trzeci dopiero zaczynam xd Na razie nie moge sie go pozbyc, bo na szaliczek zbieram...ale jak ladnie poprosisz to ci moge nazbierac cuksow na jeden przedmiot^^ proshu, proshu bardzo *przytulas* no uzbierasz mi? ^^ super ^^ bede wtedy twoja dluzniczka do konca zycia ^^ 3nodding *buzi w policzek* no daj nio, proshu ^^ (wystarczajaco ladnie?) Hieh...a co bys chciala^^? jacket
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:34 am
Czarny Cirilla Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Wpadłem na chwilkę! Ktoś wie, czy wczoraj się jeszcze coś działo *patrzy na ambinos Mansion* eek witaj *przytulas* ty jestes zombie crying *przytula* Spoko, mam jeszcze jedną fiolkę, to kiedyś wezmę. *odpada mu ręka* eek Albo lepiej wezmę od razu... A tak przy okazji: nigdzie nie mogę znaleźć Jacka! Pamiętam, że jak się nie pojawiał, to trzeba było dopisać coś do adresu strony z mapą, ale nie pamiętam co... sad Jest przy lewej krawedzi Durem, mniej wiecej posrodku^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:35 am
Czarny *przytula* Spoko, mam jeszcze jedną fiolkę, to kiedyś wezmę. *odpada mu ręka* eek Albo lepiej wezmę od razu... A tak przy okazji: nigdzie nie mogę znaleźć Jacka! Pamiętam, że jak się nie pojawiał, to trzeba było dopisać coś do adresu strony z mapą, ale nie pamiętam co... sad Jack jest w Durem po lewej stroniw, i nie dodajesz nic, starczy że na niego klikniesz. xp Heja Serafin. I papa Sei.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:35 am
Yumehayla Jest przy lewej krawedzi Durem, mniej wiecej posrodku^^ biggrin biggrin biggrin Znalazłem!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Yumehayla Hieh...a co bys chciala^^? jacket Masz farta, bo wlasnie uzbieralem trzeci xd Jak bank zacznie dzialac to ci wysle, tylko sie jeszcze przypomnij bo mam chroniczna skleroze sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj OMEGA-sama! biggrin jak tam po (chyba jescze trwa) haloween? ladnie ci w tym stroju ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:37 am
Cześć! Qrcze, wczoraj miałem 94 ugryzienia i nie zdążyłem dojść do 100... crying (tak blisko...). Ktoś z tu obecnych w ogóle zdobył ten płaszcz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:38 am
Czarny Cześć! Qrcze, wczoraj miałem 94 ugryzienia i nie zdążyłem dojść do 100... crying (tak blisko...). Ktoś z tu obecnych w ogóle zdobył ten płaszcz? ja bym z checia dala sie ugryzc, bo chce byc zombie ale chyba juz za pozno?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:38 am
Yumehayla Cirilla Yumehayla Hieh...a co bys chciala^^? jacket Masz farta, bo wlasnie uzbieralem trzeci xd Jak bank zacznie dzialac to ci wysle, tylko sie jeszcze przypomnij bo mam chroniczna skleroze sweatdrop xd tak jest YUME! jestes swietny *przytulas* jescze raz dzieki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:39 am
Cirilla witaj OMEGA-sama! biggrin jak tam po (chyba jescze trwa) haloween? ladnie ci w tym stroju ^^ zdobylam wybrane czesci zestawu (chyba 5) i mam 2 nieotwarte torby jacka na sprzedaz. Teraz zbieram na trzecia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|