|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:25 am
Cirilla Yumehayla Hejka^^! Cio slychac? Jak wam idzie zbieranie cuksow xd ? Yume-sama!! *przytulas* witaj Dziendoberek 4laugh ! *przytulas wtorny xd *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:26 am
Kopciuszek Yumehayla Kopciuszek Yumehayla Hejka^^! Cio slychac? Jak wam idzie zbieranie cuksow xd ? swietnie mam topa, buciki i jednego cuksa. a ty? Ja mam dwa pelne zestawy i zaczynam zbierac trzeci xd Chybaś całą nopc tu siedział? Nie, przeciez w nocy byl Gaiowy dzien xd ...w nocy grzecznie spalem 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:26 am
Yumehayla Cirilla Yumehayla Hejka^^! Cio slychac? Jak wam idzie zbieranie cuksow xd ? Yume-sama!! *przytulas* witaj Dziendoberek 4laugh ! *przytulas wtorny xd * jajx, jak ty zagrzbiscie wygladasz... masz trzy zestway jacka?, daj mi jeden whee sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:27 am
Kurcze, spodni nie da sie założyć. crying gonk heart Musze chodzić, i świecić gołym tylkiem. A zastępczej pary nie kupiez dopuki fryzury nie zmienie, a do tego mi brakuje jeszze 600 goldów. O:<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:27 am
*wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Wpadłem na chwilkę! Ktoś wie, czy wczoraj się jeszcze coś działo *patrzy na ambinos Mansion* eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:28 am
Yumehayla Kopciuszek Yumehayla Kopciuszek Yumehayla Hejka^^! Cio slychac? Jak wam idzie zbieranie cuksow xd ? swietnie mam topa, buciki i jednego cuksa. a ty? Ja mam dwa pelne zestawy i zaczynam zbierac trzeci xd Chybaś całą nopc tu siedział? Nie, przeciez w nocy byl Gaiowy dzien xd ...w nocy grzecznie spalem 4laugh Podzielił byś sie jakimś ciuszkiem... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:29 am
Cirilla Yumehayla Cirilla Yumehayla Hejka^^! Cio slychac? Jak wam idzie zbieranie cuksow xd ? Yume-sama!! *przytulas* witaj Dziendoberek 4laugh ! *przytulas wtorny xd * jajx, jak ty zagrzbiscie wygladasz... masz trzy zestway jacka?, daj mi jeden whee sweatdrop Mam dwa, trzeci dopiero zaczynam xd Na razie nie moge sie go pozbyc, bo na szaliczek zbieram...ale jak ladnie poprosisz to ci moge nazbierac cuksow na jeden przedmiot^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Wpadłem na chwilkę! Ktoś wie, czy wczoraj się jeszcze coś działo *patrzy na ambinos Mansion* eek witaj *przytulas* ty jestes zombie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czarny *wygląda zza framugi* Cześć wszystkim! Wpadłem na chwilkę! Ktoś wie, czy wczoraj się jeszcze coś działo *patrzy na ambinos Mansion* eek Here fishy fishy fishy. gonk heart Monthy Pyton jest boski. Po prostu musiałam to powiedzieć XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mykam bo musze lekcje odrobić będę poten jak brata z przed kompa wyprosze bo na laptopie to strasznie niewygodnie się pisze, papatki!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:30 am
Yumehayla Mam dwa, trzeci dopiero zaczynam xd Na razie nie moge sie go pozbyc, bo na szaliczek zbieram...ale jak ladnie poprosisz to ci moge nazbierac cuksow na jeden przedmiot^^ proshu, proshu bardzo *przytulas* no uzbierasz mi? ^^ super ^^ bede wtedy twoja dluzniczka do konca zycia ^^ 3nodding *buzi w policzek* no daj nio, proshu ^^ (wystarczajaco ladnie?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Cirilla Yumehayla Mam dwa, trzeci dopiero zaczynam xd Na razie nie moge sie go pozbyc, bo na szaliczek zbieram...ale jak ladnie poprosisz to ci moge nazbierac cuksow na jeden przedmiot^^ proshu, proshu bardzo *przytulas* no uzbierasz mi? ^^ super ^^ bede wtedy twoja dluzniczka do konca zycia ^^ 3nodding *buzi w policzek* no daj nio, proshu ^^ (wystarczajaco ladnie?) Hieh...a co bys chciala^^?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Mykam bo musze lekcje odrobić będę poten jak brata z przed kompa wyprosze bo na laptopie to strasznie niewygodnie się pisze, papatki!!!! papa sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|