|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:14 am
Kopciuszek No a potem to jej przeszukują cały pokuj jak jest u mnie. Twoi chyba ci wszystkich szufladek nie otwierają? co? eek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:15 am
Wh!sper Kopciuszek No a potem to jej przeszukują cały pokuj jak jest u mnie. Twoi chyba ci wszystkich szufladek nie otwierają? co? eek gonk Nie wiedziałaś o tym? Wiesz ale cicho szaa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:16 am
dzien dobry wszystkim blaugh nie wiecie czy jest jeszcze mozliwosc zeby ktos mnie pogryzl? bo wczoraj jak szlam spac bylam zombie a dzis juz jestem czlowiekiem crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:17 am
Kopciuszek Wh!sper Kopciuszek No a potem to jej przeszukują cały pokuj jak jest u mnie. Twoi chyba ci wszystkich szufladek nie otwierają? co? eek gonk Nie wiedziałaś o tym? Wiesz ale cicho szaa... Tak we wszystkim jej grzebią czy co? gonk stressed O matko. Uamarłabym. ninja ALe sie wie... ja nic nie powiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:18 am
Hejka^^! Cio slychac? Jak wam idzie zbieranie cuksow xd ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:19 am
Wh!sper Kopciuszek Wh!sper Kopciuszek No a potem to jej przeszukują cały pokuj jak jest u mnie. Twoi chyba ci wszystkich szufladek nie otwierają? co? eek gonk Nie wiedziałaś o tym? Wiesz ale cicho szaa... Tak we wszystkim jej grzebią czy co? gonk stressed O matko. Uamarłabym. ninja ALe sie wie... ja nic nie powiem. Tak we wszystkim tylko kompoa nie umią obsługiwać. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:20 am
Yumehayla Hejka^^! Cio slychac? Jak wam idzie zbieranie cuksow xd ? dzien dobry blaugh calkiem niezle, mam juz polowe itemkow biggrin a wiesz moze czy w tych samych miejscach zawsze sa takie same cukierki, czy to sie zmienia? bo nigdy nie moge trafic na zielonego sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:20 am
Yumehayla Hejka^^! Cio slychac? Jak wam idzie zbieranie cuksow xd ? swietnie mam topa, buciki i jednego cuksa. a ty?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:21 am
Yumehayla Hejka^^! Cio slychac? Jak wam idzie zbieranie cuksow xd ? Yume-sama!! *przytulas* witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kopciuszek Tak we wszystkim tylko kompoa nie umią obsługiwać. sad To chyba dobrze że go nie tykają, zważywszy na co co ona na tym kompie ma. xd xp Hey Yume, Kinguś. Aha, a już po zabawie z zombiaki, nie da sie już. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mrrrrr heart Zdobyłam całe jackowe ubranko prócz dyń na głowe bo one mi się niepodobają sprzedałam obydwie zombii koszulki i mam 71k na angelic scarf Mrrrrrr heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:22 am
kingus Yumehayla Hejka^^! Cio slychac? Jak wam idzie zbieranie cuksow xd ? dzien dobry blaugh calkiem niezle, mam juz polowe itemkow biggrin a wiesz moze czy w tych samych miejscach zawsze sa takie same cukierki, czy to sie zmienia? bo nigdy nie moge trafic na zielonego sweatdrop No cusz...zielony mi zawsze wychodzi w 3 turze...ja zawsze chodze tak samo, wiec na ogol dostaje go w Durem^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:23 am
Wh!sper Kopciuszek Tak we wszystkim tylko kompoa nie umią obsługiwać. sad To chyba dobrze że go nie tykają, zważywszy na co co ona na tym kompie ma. xd xp Hey Yume, Kinguś. Aha, a już po zabawie z zombiaki, nie da sie już. sweatdrop ech szkoda, jako zombie fajniej wygladalam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:23 am
Kopciuszek Yumehayla Hejka^^! Cio slychac? Jak wam idzie zbieranie cuksow xd ? swietnie mam topa, buciki i jednego cuksa. a ty? Ja mam dwa pelne zestawy i zaczynam zbierac trzeci xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 1:24 am
Yumehayla Kopciuszek Yumehayla Hejka^^! Cio slychac? Jak wam idzie zbieranie cuksow xd ? swietnie mam topa, buciki i jednego cuksa. a ty? Ja mam dwa pelne zestawy i zaczynam zbierac trzeci xd Chybaś całą nopc tu siedział?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|