|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:18 am
Kopciuszek No to zostaje kefirek. biggrin chyba takowym nie dysponujemy... mamy jeszcze litr woodki, piwo i 0.7 koniaku gonk ale 0.0 kefiru sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:24 am
Kukus Kopciuszek No to zostaje kefirek. biggrin chyba takowym nie dysponujemy... mamy jeszcze litr woodki, piwo i 0.7 koniaku gonk ale 0.0 kefiru sweatdrop to czym ty sie martwisz? żalej sie też dzisiaj a jutro kup kefirek zawsze jest wyjście. Prawda? 3nodding smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:26 am
Kopciuszek Kukus Kopciuszek No to zostaje kefirek. biggrin chyba takowym nie dysponujemy... mamy jeszcze litr woodki, piwo i 0.7 koniaku gonk ale 0.0 kefiru sweatdrop to czym ty sie martwisz? żalej sie też dzisiaj a jutro kup kefirek zawsze jest wyjście. Prawda? 3nodding smile nie mam już siły się zalewać sweatdrop ... litości gonk ... ciągi dłuższe niż tydzień są niebezpieczne domokun poza ty, nie mam z kim pić... Przemas prowadzi dziś, Ozzy i Bee leżą a reaszta wymiękła i uciekła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:28 am
Kukus Kopciuszek Kukus Kopciuszek No to zostaje kefirek. biggrin chyba takowym nie dysponujemy... mamy jeszcze litr woodki, piwo i 0.7 koniaku gonk ale 0.0 kefiru sweatdrop to czym ty sie martwisz? żalej sie też dzisiaj a jutro kup kefirek zawsze jest wyjście. Prawda? 3nodding smile nie mam już siły się zalewać sweatdrop ... litości gonk ... ciągi dłuższe niż tydzień są niebezpieczne domokun poza ty, nie mam z kim pić... Przemas prowadzi dziś, Ozzy i Bee leżą a reaszta wymiękła i uciekła Bende wredna. To stań sobie przed lustrem. Weź aspiryne mi pomaga. stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:36 am
Cześć wpadłaś na dłużej? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:37 am
Kopciuszek Cześć wpadłaś na dłużej? 3nodding mozna tak powedziec... ^^. znikne tylko an cxhwile zeby oplukac gardlo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:38 am
Cirilla Kopciuszek Cześć wpadłaś na dłużej? 3nodding mozna tak powedziec... ^^. znikne tylko an cxhwile zeby oplukac gardlo Widziałan cie wczoraj przez jakieś dwie minuty.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:46 am
Kopciuszek Cirilla Kopciuszek Cześć wpadłaś na dłużej? 3nodding mozna tak powedziec... ^^. znikne tylko an cxhwile zeby oplukac gardlo Widziałan cie wczoraj przez jakieś dwie minuty. cóz, wczoraj mi strasznie wolno chodzilo ^^ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:49 am
Hey wszystkim, cześć Kamila. whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:50 am
Cirilla cóz, wczoraj mi strasznie wolno chodzilo ^^ 3nodding To chyba wszystkim wczoraj wolno chodziło ja terz dostawałam białej gorączki. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:51 am
Wh!sper Hey wszystkim, cześć Kamila. whee heart witam witam ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:52 am
Wh!sper Hey wszystkim, cześć Kamila. whee heart Witaj jak dobrze cie widzieć. Słuchaj dostałan buciki za cuksy i nie moge ich ubrać. Umisz coś poradzić?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:54 am
Kopciuszek Wh!sper Hey wszystkim, cześć Kamila. whee heart Witaj jak dobrze cie widzieć. Słuchaj dostałan buciki za cuksy i nie moge ich ubrać. Umisz coś poradzić? Nic w tym nie pomoge, to Gaia widocznie szwankuje, bo ja też nie moge peleryny ubrać. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:56 am
Wh!sper Kopciuszek Wh!sper Hey wszystkim, cześć Kamila. whee heart Witaj jak dobrze cie widzieć. Słuchaj dostałan buciki za cuksy i nie moge ich ubrać. Umisz coś poradzić? Nic w tym nie pomoge, to Gaia widocznie szwankuje, bo ja też nie moge peleryny ubrać. sweatdrop xd Jest Anka na GG ? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|