|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 1:04 pm
Tatusiek SERAFIN-VAMPIRE Tatusiek A czy wypada latać z rozkładającą się twarzą ? teżnie ale zaraz maske założe Nie ściągnij spodni przez przypadek biggrin spokojna twoja rozczochrana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 1:07 pm
SERAFIN-VAMPIRE Tatusiek SERAFIN-VAMPIRE Tatusiek A czy wypada latać z rozkładającą się twarzą ? teżnie ale zaraz maske założe Nie ściągnij spodni przez przypadek biggrin spokojna twoja rozczochrana Wież mi że to jest jeszcze nic blaugh Popytaj Cirilli. Największą szope mam jak mnie mamunia[ta tutejsza] wypuści ze swych rąk.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 1:13 pm
Tatusiek Wież mi że to jest jeszcze nic blaugh Popytaj Cirilli. Największą szope mam jak mnie mamunia[ta tutejsza] wypuści ze swych rąk. aha a tak na prawde jaka jest ciri tylko bez siciemy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 1:22 pm
SERAFIN-VAMPIRE Tatusiek Wież mi że to jest jeszcze nic blaugh Popytaj Cirilli. Największą szope mam jak mnie mamunia[ta tutejsza] wypuści ze swych rąk. aha a tak na prawde jaka jest ciri tylko bez siciemy Wporzo. Miła jest. Przesympatyczna. W szkole mówimy że jest dziwna ale to tylko żarty. Bije mnie cały czas crying .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 1:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 1:39 pm
SERAFIN-VAMPIRE http://www.gaiaonline.com/forum/guilds/viewforum.php?f=1864 wejdziće i osądziće Nieźle się zapowiada. Ide spać. Dobranocki wszystkim!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 4:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 11:11 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 11:33 pm
nikogo nie ma... crying to idę... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 11:48 pm
cześć ktoś tu jest? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:00 am
a ja mam kaca jak w morde szczelił gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:02 am
Kukus a ja mam kaca jak w morde szczelił gonk Wiesz klina klinem sie wybija. Proponuje piwko. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:11 am
niewiem czy wiecie ale na tvp2 leci mononoke hime
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:13 am
Kopciuszek Kukus a ja mam kaca jak w morde szczelił gonk Wiesz klina klinem sie wybija. Proponuje piwko. 3nodding nie moow mi nic o alkoholu... razem z Bee, Przemem, Ozzym i czterema kumplami opędzlowaliśmy prawie dwa litry woody, litr koniaku i po kilka piwek... a Dest się zalał [w dokładnym tego słowa znaczeniu... moowiąc "malutki też się musi napić" nalał sobie woodki do majtek]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Nov 01, 2004 12:15 am
Kukus Kopciuszek Kukus a ja mam kaca jak w morde szczelił gonk Wiesz klina klinem sie wybija. Proponuje piwko. 3nodding nie moow mi nic o alkoholu... razem z Bee, Przemem, Ozzym i czterema kumplami opędzlowaliśmy prawie dwa litry woody, litr koniaku i po kilka piwek... a Dest się zalał [w dokładnym tego słowa znaczeniu... moowiąc "malutki też się musi napić" nalał sobie woodki do majtek] No to zostaje kefirek. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|