|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:23 pm
Mamunia ej...zboczku niesamowity smile kto ja niemialem nic na mysli (jeszcze ) bo ciri by mi tego nie wybaczyła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:23 pm
SERAFIN-VAMPIRE Mamunia Tatusiek Mamunia Zresztą... bierzcie i pijcie smile Ja pierwszy......i jedyny!!!!!!!!!!! czemu?? ja dam jeszcze mamusi, a zreszta jaka masz krew?? a do kogo to pytanie ah... do tatuska
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:24 pm
Tatusiek Upsssssss Gdzieś mi spodnie wcieło xp ej nie tutaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:25 pm
Sei chan Serafin ty to uważaj by Ciri tego nie słyszała xd eeeeeee... wiem ja myślalem tylko że kobieta powina nosic sukienki i spodniczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:26 pm
SERAFIN-VAMPIRE Sei chan Serafin ty to uważaj by Ciri tego nie słyszała xd eeeeeee... wiem ja myślalem tylko że kobieta powina nosic sukienki i spodniczki Sukienki spudniczki feeee xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:27 pm
skracac cytaty do 5 scream (jakby Kukus tu byl, to juz by Was pobanowal eek sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:28 pm
SERAFIN-VAMPIRE Sei chan Serafin ty to uważaj by Ciri tego nie słyszała xd eeeeeee... wiem ja myślalem tylko że kobieta powina nosic sukienki i spodniczki jestem prawdziwa kobieta smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:29 pm
Wiecie co?? Zimno mi w tyłek bez tych spodni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:29 pm
Mamunia SERAFIN-VAMPIRE Sei chan Serafin ty to uważaj by Ciri tego nie słyszała xd eeeeeee... wiem ja myślalem tylko że kobieta powina nosic sukienki i spodniczki jestem prawdziwa kobieta smile zgadzam sie dobrze omega
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:31 pm
Mamunia SERAFIN-VAMPIRE Sei chan Serafin ty to uważaj by Ciri tego nie słyszała xd eeeeeee... wiem ja myślalem tylko że kobieta powina nosic sukienki i spodniczki jestem prawdziwa kobieta smile No. Tu nie moge zaprzeczyć biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:33 pm
Tatusiek Wiecie co?? Zimno mi w tyłek bez tych spodni. ej, a ja sadziłam ze tylko ja mopge cie oglądać bez nich...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:36 pm
Mamunia Tatusiek Wiecie co?? Zimno mi w tyłek bez tych spodni. ej, a ja sadziłam ze tylko ja mopge cie oglądać bez nich... No wiesz......serafin mnie ładnie poprosił blaugh Pozatym na żywo jest ładniejszy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tatusiek Wiecie co?? Zimno mi w tyłek bez tych spodni. gdybym wiedział to bym portek jednych nie sprzedawal tylko dał ci w prezencie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ludzie swiat schodzi na psy ludzie bez spodni łażą
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Oct 31, 2004 12:38 pm
SERAFIN-VAMPIRE Tatusiek Wiecie co?? Zimno mi w tyłek bez tych spodni. gdybym wiedział to bym portek jednych nie sprzedawal tylko dał ci w prezencie Mam dwie pary. Jedne to worek po ziemniakach a drugie się na chcą założyć gonk Thx za dobre intencje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|