|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 6:36 am
oi! w koncu weekend gonk //fju: Wolf Parade - [Apologies To The Queen Mary #04] We Built Another World [3:15] //edit: zmienilam zdanie, jednak mnie nie ma
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 7:04 am
revcat a stawiasz lot? mrgreen oi! jakby mnie bylo stac, to bym sam przylecial. cholera!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 8:31 am
racqel revcat a stawiasz lot? mrgreen oi! jakby mnie bylo stac, to bym sam przylecial. cholera! nie ma co musiscie zropbic to co ja z ozzym czasem pijemy przez mikrofon. jak nam sie niechce wychodzic z domu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 9:21 am
03. Clawfinger - Do What I Say [4:25] @_@ jest tu kto wogole ninja mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:03 am
Twisted_Exile 03. Clawfinger - Do What I Say [4:25] @_@ jest tu kto wogole ninja mrgreen twisted Generalicja. a raczej jeden jej człownek czyli ja,
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:04 am
BeeWolf_san Twisted_Exile 03. Clawfinger - Do What I Say [4:25] @_@ jest tu kto wogole ninja mrgreen twisted Generalicja. a raczej jeden jej człownek czyli ja, jak milo normalnie zaszczyt mnie kopnol mrgreen co general tak zadko tu wpada rzuca mu bimberek* a od kogo General dostal kfiatuszka rofl mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:11 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 10:52 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 11:41 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 12:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 7:02 am
"Wtacza sie zaspany i zmaltretowany" "Wyciaga flaszke czego kolwiek do picia, pociaga z gwinta"
Jest ktos? "Rozwala sie pochamsku świnstwem do gory, fotel sie ugina, puszcza baga"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 10, 2005 7:15 am
BeeWolf_san "Wtacza sie zaspany i zmaltretowany" "Wyciaga flaszke czego kolwiek do picia, pociaga z gwinta" Jest ktos? "Rozwala sie pochamsku świnstwem do gory, fotel sie ugina, puszcza baga" *wstaje z zakanapy* ja jestem Generale cos taki wymeczony?..napadl cie ktos? *skacze na kanape i kladzie sie wygodnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 11, 2005 5:50 am
Kiray BeeWolf_san "Wtacza sie zaspany i zmaltretowany" "Wyciaga flaszke czego kolwiek do picia, pociaga z gwinta" Jest ktos? "Rozwala sie pochamsku świnstwem do gory, fotel sie ugina, puszcza baga" *wstaje z zakanapy* ja jestem Generale cos taki wymeczony?..napadl cie ktos? *skacze na kanape i kladzie sie wygodnie* tak dopadła mnie Filnalnidia ostro walczyła ale wlałem ja w morde... wkoncy alkochol to twoj wrog, wiec lej go w morde.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|