|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 29, 2012 12:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2012 1:39 am
Erre van külön szub-fórumunk! Legközelebb oda írj, vagy ott hozz létre saját topic-ot! Köszi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2012 12:28 pm
Malreni Erre van külön szub-fórumunk! Legközelebb oda írj, vagy ott hozz létre saját topic-ot! Köszi! stare Gyerekek, azért ne essünk túlzásba. szvsz ez egy OFF-olós topik, ergó itt mindent szabad. A többi topic-ot meg a kutya se nézi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jul 30, 2012 9:55 pm
Molylepke Malreni Erre van külön szub-fórumunk! Legközelebb oda írj, vagy ott hozz létre saját topic-ot! Köszi! stare Gyerekek, azért ne essünk túlzásba. szvsz ez egy OFF-olós topik, ergó itt mindent szabad. A többi topic-ot meg a kutya se nézi... Itt mindent szabad, amit nem tilos és hogy mi tilos, azt én döntöm el. Puszi a hasadra. Holnap TDKR?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2012 10:11 am
Olyanra gondoltam, hogy lehetne az elkövetkezendő hetekben valamikor egy margitszigeti gaia tali-picnic biggrin Az ötletet megfontoljuk vagy inkább ne? :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2012 2:29 pm
Gaia talik általában nálam vannak (mostanában) sajnos mst még nem tudok nektek biztosat mondani, mert ehhez kedves anya sárkánnyal kell megbeszélni a dolgokat. Viszont az anya sárkány most Németországban van és korlátozottak a lehetőségek a kommunikációra. Még kb 1 hétig haza sem jön addig nem tudok nektek nálam szervezni. Ha valaki más be vállalja akkor áldásom rá a szervezés.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 31, 2012 11:05 pm
Már volt példa margitszigeti összeröffenésre így nem értem azzal miért lenne gond.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2012 5:27 am
Hime_Yura Már volt példa margitszigeti összeröffenésre így nem értem azzal miért lenne gond. Szerintem remek ötlet, de kéne még embereket toborozni. Amúgy is ilyen időben bűn a lakásban tespedni. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2012 9:04 am
Cryene says: Hime_Yura Már volt példa margitszigeti összeröffenésre így nem értem azzal miért lenne gond. n-Énénénénn!! Nekem tetszik az ötlet!! heart Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2012 10:57 am
Én is támogatom smile De lehet valamiféle B-terv is, ha neadjisten lenne eső. Labdázhatunk a nagyréten, sétálhatunk a Halastónál, fotózhatunk, piknik rajz stb smile Korábban volt Deviantartos tali (DevMeet), és jól elvoltunk pokrócokon a nagy szökőkútnál (a sziget Margit-hídi vége táján). 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 01, 2012 10:52 pm
Örülök, hogy eddig támogatva van az ötlet cat_4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 04, 2012 12:44 pm
Neharagudjatok, hogy felbeszakitom a talalkozo megbeszeleset, de nemigazan talaltam olyan topikot, ahova irhatnam a nyigem-nyugomet biggrin Nemigazan vagyok forumos alkat, igy nem is tudtam eligazodni a temak kozott, nyahhh. lenyeg a lenyeg: Erdekelne, hogy szoktatok e kozosen jatszani valamivel (Zomg-on kivul, pl csoportos beszelgetes jigsaw kozben vagy hasonlo sweatdrop ) Ha igen, szivesen csatlakoznek egy ilyenhez, bar nem vagyok egy nagy dumas ismeretlen kornyezetben, de ismerosok nelkul nincs nagyon ami gaia-n tartana hosszabb idore.. Hameg nincs, akkor szivesen varom az uzeneteket unatkozo emberektol, akik jonnenek velem jatszani sweatdrop [Bocsi, ha nagyon zavaros a fogalmazasom, en meg iras kozben is rettenetesen zavarban vagyok redface az ekezeteim hianyarol meg mar nem is beszelnek...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2012 12:50 am
Cryene says: Az első reakcióm az volt, mikor végigolvastam, hogy Isstenem de aranyos heart . heart Nem tudom miért, csak elképzeltem, ahogy ezt mind az avid mondja emotion_awesome Hááát szoktak lenni eventek de nem nagyon tudom, hogy ilyesmiket szerveznek-e idefelé. Mindenesetre én általában online vagyok, és egyre inkább biggrin Szóval, ha unatkozol, írj rám nyugodtan xDDD Az ékezetekre annyit tudok mondani, hogy próbáltad már a bal Alt+Shift kombinatiot? Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Aug 05, 2012 3:17 am
redface atallitani attudom a nyelvet, persze, viszont ezer meg ezer ev mire sikerul megtalalnom egy ekezetes betut, az meg nem csak a korulottem levok szemet egeti, de a sajat idegeimet is probara tudja tenni, az meg nem finom . A jatekot illetoen pedig majd leskelodok, ugy remlik, volt valami a chates toolbar szeru vackon, ami mutatta, hogy ki-hol-mivel jatszik ninja de az is lehet, hogy az egy messzi-messzi galaxisban szurta ki a szememet, nem pedig gaia-n... Edit pedig plusszba meg annyi, hogy ha az ekezeteket meg is talalom, a szimbolumokkal piszokmodon tudok szenvedni, ha magyar billentyuzetrol van szo. Vegso megoldaskent billentyuzetcsapkodas, majd foldonfetrenges varhato.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 06, 2012 10:06 am
Na gaia talival kapcsolatban. Esetleg egy augusztus 25-e szóba jöhet? Mondjuk leírhatnátok, hogy kinek mikor lenne jó.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|