|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:14 pm
Baliaur revcat Baliaur eek Kocur nie pij wiecej wody swieconej talk2hand Co jak co, ale za laske uczenia sie enzymow trawiennych nikomu dziekowac nie bede
//fju: Tool - [Aenima #08] Intermission [0:56] mraf mraf... ta dzisiejsza mlodziez.....to moze wy mi szeregowa zdacie raport? czy to tez macie w dupie? pirate a z czego? z dnia dzisiejszego? ja sobie wypraszam ja nic w dupie nie mam, ja mam to wszystko gdzies....
no w sumie to nawet nie wszystko rolleyes
i dobrze ze nie wszystko...... mrgreen *wrecza jej flaszke* to see ya ! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:18 pm
revcat i dobrze ze nie wszystko...... mrgreen *wrecza jej flaszke* to see ya ! mrgreen a czy dobrze to ja nie wiem rolleyes branoc
*przytula sie do flaszki* jak ja za Toba tesknilam... *pije* Moni powiedz mi co mozna w sylwestra robic? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:21 pm
Baliaur revcat i dobrze ze nie wszystko...... mrgreen *wrecza jej flaszke* to see ya ! mrgreen a czy dobrze to ja nie wiem rolleyes branoc
*przytula sie do flaszki* jak ja za Toba tesknilam... *pije* Moni powiedz mi co mozna w sylwestra robic? confused hmmmmm...w lozku spedzic forma dowolna z przyjaciolmi z flaszka na duzej imprezie w centrum miasta chodzic po domach i wpraszac na imprezy rofl mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:26 pm
Twisted_Exile hmmmmm...w lozku spedzic forma dowolnaz przyjaciolmi z flaszka na duzej imprezie w centrum miasta chodzic po domach i wpraszac na imprezy rofl mrgreen twisted heart hmm wybieram sobie tak... z przyjacielem wpieprzyc sie na impreze, poiwanic pare flaszek (nikt i tak nie zauwazy) a potem dalej sie gdzies komus na chate wchrzaniac twisted
ale to juz bylo neutral rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:45 pm
Twisted_Exile Baliaur revcat i dobrze ze nie wszystko...... mrgreen *wrecza jej flaszke* to see ya ! mrgreen a czy dobrze to ja nie wiem rolleyes branoc
*przytula sie do flaszki* jak ja za Toba tesknilam... *pije* Moni powiedz mi co mozna w sylwestra robic? confused hmmmmm...w lozku spedzic forma dowolnaz przyjaciolmi z flaszka na duzej imprezie w centrum miasta chodzic po domach i wpraszac na imprezy rofl mrgreen twisted heart biedactwo bedziesz siedziec w domu crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:48 pm
BeeWolf_san Twisted_Exile Baliaur revcat i dobrze ze nie wszystko...... mrgreen *wrecza jej flaszke* to see ya ! mrgreen a czy dobrze to ja nie wiem rolleyes branoc
*przytula sie do flaszki* jak ja za Toba tesknilam... *pije* Moni powiedz mi co mozna w sylwestra robic? confused hmmmmm...w lozku spedzic forma dowolnaz przyjaciolmi z flaszka na duzej imprezie w centrum miasta chodzic po domach i wpraszac na imprezy rofl mrgreen twisted heart biedactwo bedziesz siedziec w domu crying niestety sad twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:54 pm
BeeWolf_san czasami bycie soba jest meczace nie? ale zgadzam sie z tym coc hcesz powiedzieć angielki sa mało fajne. Wcale nie, tylko sam stwierdziles, ze jakas malo atrakcyjna. A te bardziej atrakcyjne wymagaja wiecej czasu... Choc sa takie dni, ze wystarczy mi jak sie przejde do centrum nasycic oczy, cholera, wcale nie musze daleko chodzic, mieszkam w dzielnicy studenckiej... revcat racqel na zaocznych jest smiesznie bo tam duzo 'powaznych ludzi' znaczy takich 'starych piernikow', ale mozna pracowac w miedzyczasie, lub szlifowac w dwoch kierunkach. A na co mozna zmienic z prawa? Specjalizacje? tak master kot wlasnie od wrzesnia prawo zaczyna....chcesz sie ze mna zamienic? mrgreen A moge sie tylko spytac w ktorym miescie? p.s. Torczu ty!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:03 am
racqel A moge sie tylko spytac w ktorym miescie? p.s. Torczu ty!
a jak myslisz misku torczowaty? to chyba oczywiste ze w wawie.....chyba ze znowu zmieniles zdanie..... rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:05 am
hmm a ja tam lubie sobie samemu siedziec w takie swieta i uzalac sie...mwhahahaha z flaszka u boku.... mrgreen
swoja droga nie mam jeszcze planow na sylwka....jakies propozycje? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:14 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:44 am
ja jako iz mam juz weekend dzindybry tak wogole mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 12:55 am
revcat hmm a ja tam lubie sobie samemu siedziec w takie swieta i uzalac sie...mwhahahaha z flaszka u boku.... mrgreen swoja droga nie mam jeszcze planow na sylwka....jakies propozycje? mrgreen hmmmmmmm :>*zastanawia sie**perfidny usmieszek* rofl rofl rofl mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 4:29 am
Twisted_Exile revcat hmm a ja tam lubie sobie samemu siedziec w takie swieta i uzalac sie...mwhahahaha z flaszka u boku.... mrgreen swoja droga nie mam jeszcze planow na sylwka....jakies propozycje? mrgreen hmmmmmmm :>*zastanawia sie**perfidny usmieszek* rofl rofl rofl mrgreen twisted to wpadnijcie do mnie, bedzie chata wolna, loty ze Szczecina i z Trojmiasta, pewnie i z Warszawy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 5:17 am
racqel Twisted_Exile revcat hmm a ja tam lubie sobie samemu siedziec w takie swieta i uzalac sie...mwhahahaha z flaszka u boku.... mrgreen swoja droga nie mam jeszcze planow na sylwka....jakies propozycje? mrgreen hmmmmmmm :>*zastanawia sie**perfidny usmieszek* rofl rofl rofl mrgreen twisted to wpadnijcie do mnie, bedzie chata wolna, loty ze Szczecina i z Trojmiasta, pewnie i z Warszawy. uwazaj bo na serio sie wybierzemy mrgreen wink twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Dec 09, 2005 5:50 am
racqel Twisted_Exile revcat hmm a ja tam lubie sobie samemu siedziec w takie swieta i uzalac sie...mwhahahaha z flaszka u boku.... mrgreen swoja droga nie mam jeszcze planow na sylwka....jakies propozycje? mrgreen hmmmmmmm :>*zastanawia sie**perfidny usmieszek* rofl rofl rofl mrgreen twisted to wpadnijcie do mnie, bedzie chata wolna, loty ze Szczecina i z Trojmiasta, pewnie i z Warszawy.
a stawiasz lot? mrgreen oi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|