|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:18 pm
Aque Omega - może przeczytałam za dużo gazet typu "Newsweek", ale przebywanie w internecie nauczyło mnie jednego - nie ufaj nikomu. Taki żart w stylu "ładne majtki" jest dla mnie ostrzeżeniem w stylu "UWAGA! Ten koleś może być potencjalnym ***** grasującym po sieci" o nie rozszyfrowała mnie eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:19 pm
Z tego co wiem, bieliznę nosi się pod ubraniem, a na basenie nosi się strój kąpielowy. a jedyne miejsce, w którym chodzę w bieliźnie, to moja łazienka.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:19 pm
Omega Sun Aque Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? Bluzka to nie bielizna z tego co wiem. co nie zmienia faktu, ze tez jest czescia garderoby jak kazda inna blaugh Przydaloby sie Wam troche dystansu do wlasnej osoby. Ktos sobie zazartowal a zachowujecie sie jakby conajmniej chcial Was napastowac stare ciii nie oklamuj ich one maja racje cii xp a co do majtek to mozna je na gai wymieniac i wtedy maja rozne kolory .... no tak duzo ***** po gai chodzi wink normalnie co 2 uzytkownik lubi malode dziewczyny za ktore grozi prokurator i wiezienie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:20 pm
Ten prokurator pogrozi ci jeszcze 2 lata...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:21 pm
Aque Omega - może przeczytałam za dużo gazet typu "Newsweek", ale przebywanie w internecie nauczyło mnie jednego - nie ufaj nikomu. Taki żart w stylu "ładne majtki" jest dla mnie ostrzeżeniem w stylu "UWAGA! Ten koleś może być potencjalnym ***** grasującym po sieci" nie ufaj gazetom tam pisza same bzdety ale chyba masz "ładne majtki"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:21 pm
nawiązując do... Sayokun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. u mnie w mieście też tylko jacol mieszka w wiosce na obrzeżach poznania ja jak mowilem w szkole do dziewczyn, ze mają fajne cycki/tyłek mówiły "dzięki" a nie biły od razu po mordzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:22 pm
Sayokun dest Aque dest Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? pewnie nie ale jak powie o majteczkach albo staniku to pewnie tak .. zabije go xp Ja nie noszę bielizny na wierzchu żeby ją cały świat podziwiał... sa jeszcze inne okolicznosci ale co ja mam pisac ... np mozna je zobaczyc na basenie albo na imprezie... albo u koleżanki na krzesełku hmmm tez mozna razz nie no czesto kolezanki chodza w bieliznie po domu i sie nie przejmuja ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:22 pm
roman_zbawicieL nawiązując do... Sayokun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. u mnie w mieście też tylko jacol mieszka w wiosce na obrzeżach poznania ja jak mowilem w szkole do dziewczyn, ze mają fajne cycki/tyłek mówiły "dzięki" a nie biły od razu po mordzie biggrin Bo to pewnie była "lalunie".... Niestety, ja jestem typ berserk....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:23 pm
Aque Omega - może przeczytałam za dużo gazet typu "Newsweek", ale przebywanie w internecie nauczyło mnie jednego - nie ufaj nikomu. Taki żart w stylu "ładne majtki" jest dla mnie ostrzeżeniem w stylu "UWAGA! Ten koleś może być potencjalnym ***** grasującym po sieci" Ogladasz za duzo telewizji stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:23 pm
roman_zbawicieL nawiązując do... Sayokun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. u mnie w mieście też tylko jacol mieszka w wiosce na obrzeżach poznania ja jak mowilem w szkole do dziewczyn, ze mają fajne cycki/tyłek mówiły "dzięki" a nie biły od razu po mordzie biggrin i tak ma byc smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:24 pm
Aque roman_zbawicieL nawiązując do... Sayokun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. u mnie w mieście też tylko jacol mieszka w wiosce na obrzeżach poznania ja jak mowilem w szkole do dziewczyn, ze mają fajne cycki/tyłek mówiły "dzięki" a nie biły od razu po mordzie biggrin Bo to pewnie była "lalunie".... Niestety, ja jestem typ berserk.... nie to nie byly lalunie to byly normalne dziewczyny ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:24 pm
Omega Sun Aque Omega - może przeczytałam za dużo gazet typu "Newsweek", ale przebywanie w internecie nauczyło mnie jednego - nie ufaj nikomu. Taki żart w stylu "ładne majtki" jest dla mnie ostrzeżeniem w stylu "UWAGA! Ten koleś może być potencjalnym ***** grasującym po sieci" Ogladasz za duzo telewizji stare Albo za dużo w życiu widziałam stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:25 pm
Aque Omega Sun Aque Omega - może przeczytałam za dużo gazet typu "Newsweek", ale przebywanie w internecie nauczyło mnie jednego - nie ufaj nikomu. Taki żart w stylu "ładne majtki" jest dla mnie ostrzeżeniem w stylu "UWAGA! Ten koleś może być potencjalnym ***** grasującym po sieci" Ogladasz za duzo telewizji stare Albo za dużo w życiu widziałam stare no tak.... jest nam przykro z tego powodu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:26 pm
dest, wiesz w ogóle, co ja nazywam "lalunią"? Dziewczę, które CHodzi umalowane o każdej porze dnia i nocy, chodzi w miniówaCH ledwie zakrywającyCH tyłek i zawsze jest 'trendi'. Czyli 90% żęńskiej populacji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:26 pm
Aque roman_zbawicieL nawiązując do... Sayokun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. u mnie w mieście też tylko jacol mieszka w wiosce na obrzeżach poznania ja jak mowilem w szkole do dziewczyn, ze mają fajne cycki/tyłek mówiły "dzięki" a nie biły od razu po mordzie biggrin Bo to pewnie była "lalunie".... Niestety, ja jestem typ berserk.... odrazu lalunie.. poprostu to były dziewczyny które nie mają zadnyhc kompleksów ani nie przejmują się ludzkim gadaniem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|