|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 4:15 am
Cryene says:
Már úgy születtem, hogy 2 meg volt repedve, de csak úgy egy fél éve kezdett komolyan bajt okozni, mert elég furán nőtt be. Aztán más műtéteim is voltak, ezért rendesen el tört, mikor hazaengedtek rá egy hétre. D: Hááát.... előfordul xDD Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 4:32 am
Mrs CryeneMisery Cryene says:
Már úgy születtem, hogy 2 meg volt repedve, de csak úgy egy fél éve kezdett komolyan bajt okozni, mert elég furán nőtt be. Aztán más műtéteim is voltak, ezért rendesen el tört, mikor hazaengedtek rá egy hétre. D: Hááát.... előfordul xDD Cryene has spoken. x3 D: gyógyulj gyorsan!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 6:14 am
Cryene says: Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 9:25 am
Mrs CryeneMisery Cryene says: Heeeello mindenki!!! heart Guess who's back??? ;D Hát ja, én... Kissé megint alább adott az aktivitásom, de nem hiszem, hogy ezen bárki meglepődne, ha azt mondanám, hogy kórházban vagyok úgy egy hete, mert eltört 3 bordám........ D: Látom, az Olympics eventről még nem maradtam le, ez már jó pont, de érdekel, mi történt azóta így általában, mert végre itt a laptopom, és tudok kockulni innen is. Hááháá!! xDDD Szeretlek titekeeet heart biggrin Cryene has spoken. x3 Mi is szeretünk téged! cat_biggrin Jó, hogy visszatértél! Pár kisebb cicahatrctól eltekintve semmi nagyobb nem történt. A nyári Guild-event-ből őszi lett, a Nyári Gaia találkozóról semmi hír, troltam a MondoCon-on a hétvégén és... nagyjából ennyi. cat_3nodding Ha bármi kérdésed lenne az event-tel kapcsolatban, az első oldalon mindent megtalálsz. Ha ezen felül lenne, ne habozz megkérdezni, örömmel válaszolok. cat_smile U.I.: Én utáltam korházban lenni, remélem hamar kiengednek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 10:20 am
Hát az kellemetlen Cryene. confused Jobbulást! Remélhetőleg most már azért többet, jobban tudnak segíteni!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 11:22 am
Cryene says: Malreni Mi is szeretünk téged! cat_biggrin Jó, hogy visszatértél! Pár kisebb cicahatrctól eltekintve semmi nagyobb nem történt. A nyári Guild-event-ből őszi lett, a Nyári Gaia találkozóról semmi hír, troltam a MondoCon-on a hétvégén és... nagyjából ennyi. cat_3nodding Ha bármi kérdésed lenne az event-tel kapcsolatban, az első oldalon mindent megtalálsz. Ha ezen felül lenne, ne habozz megkérdezni, örömmel válaszolok. cat_smile U.I.: Én utáltam korházban lenni, remélem hamar kiengednek! Naaa ez tök jó, majd lecsekkolom, szeretem az ilyen eventeket ;DD Bárcsak én is mehettem volna con-ra :T Sebaj, majd ősszel, van egy csomó eddig még fel nem használt cosplay ötletem! Lenne tali??? Nyahahaa~ heart *q*
Amúgy 2-3 napon belül hazamehetek, és akkor mindent bele adok majd!! ^^~Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 11:26 am
Cryene says: Xanvie Hát az kellemetlen Cryene. confused Jobbulást! Remélhetőleg most már azért többet, jobban tudnak segíteni! Hát igen, már a műtéten túl vagyok, kb az az érzésem van, hogy bármelyik percben szétszakad a hátam, de mostmár minden csak jobb lesz, szerencsére (: Köszönöm~! Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 11:51 am
Értem. Részvétem és tényleg sajnálom. Rossz lehet repedt bordákkal születni, sose hallottam még ilyenről, biztos vagyok benne, hogy ez ritka. Plusz a tudat, hogy repedt csontok bármikor eltörhetnek, már az is épp elég rossz lehet, bele tudom magam érezni. Továbbra is jobbulást! Ezen kívül javaslom esetleg az agykontrollt, mely még segíthet, főleg ha elszántan és kitartóan próbálod. Ha nem tudod, mi az, akkor kérdezz meg más(oka)t, vagy keress rá a Google-n.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 12:26 pm
Felvettek pénzügy és számvitelre biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 1:00 pm
Ha már con (Mal említette), én majd augusztusban megyek, mindkettőt nem biztos hogy támogatták volna anyagilag...
Cryene jobbulást: rolleyes heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 1:15 pm
III Slash III Felvettek pénzügy és számvitelre biggrin Gratulálok! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 7:17 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 7:27 am
Cryene says: Gratulálok mindettőtöknek!!! ^-^ heart Köszi szépen (: Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 25, 2012 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jul 28, 2012 3:01 am
Tegnap kicsit belenéztem az olimpiai megnyitóba, szép volt smile (A csapatfelvonulást láttam akkor.) Ma reggel meg volt ismétlés és nagyon tetszett smile Pl a kórházas rész, a James Bondos meg a Mr Beanes biggrin És természetesen: Hajrá Magyarok! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|