|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 11:55 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 11:55 am
Telandrel Wrocilem Nerai niewiele oprócz tego ze w realu jestescie jeszcze bardziej zakrecone niz na forum. pozostalo 15 minut czasu Gaii eek eek eek Nie wierz mu! nie wierz!!! Nie mam pojęcia o co Mu chodzi xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 11:56 am
Melusia nie strasz nas xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Telandrel Wrocilem Nerai niewiele oprócz tego ze w realu jestescie jeszcze bardziej zakrecone niz na forum. pozostalo 15 minut czasu Gaii eek eek eek Nie wierz mu! nie wierz!!! Nie mam pojęcia o co Mu chodzi xp xp xp hieh... kaś... mysle ze tego siem raczej nie da ukryc xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Rynn the Vampire hmm....czy tylko ja mam tak, że kiedy klikam na gambino mansion włączają mi się announcments? Karina, czego ci brakuje? ^^ itemka z listow z tego miecha crying aww..pożyczyłabym Ci mój, bo mam dwa, ale chcę zostawić liścik nie otwarty... sad sorki... nie ma ktoś na zbyciu może?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire hmm....czy tylko ja mam tak, że kiedy klikam na gambino mansion włączają mi się announcments? nie, nie tylko Ty sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 11:57 am
Ech Telandrel I to trzeba było od Ciebie tyle czasu wyciągać... wink ech... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 11:58 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 11:58 am
Witam wszystkich przybyłych tak poza tym heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 11:59 am
buuuuuuuuu 15 minut buuuuuuuuuuuu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Rynn the Vampire hmm....czy tylko ja mam tak, że kiedy klikam na gambino mansion włączają mi się announcments? nie, nie tylko Ty sweatdrop ufff....to dobrze sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire nie ma ktoś na zbyciu może? niestety nie ma crying a mi brakuje jeszcze polowy kasy na kupienie listu sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czas Gaii - GST zaczynamy O 12:00 aktualnie pozostaly juz tylko 3 minuty ( patrz zegar pod mapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Rynn the Vampire Nerai Lethiel kaś !! mam genialny plan xd .. jak sie zacznie event daj fiolke "zbieraczowi kasy" .. zobaczymy cio sie stanie O.o Spadalski mam tylko 1 a Ty masz 5 stare jakiemu zbieraczowi kasy? (btw ja mam chyba 8 XD ) Lina - przepłaciłaś sweatdrop Dzięki Bal 3nodding heart no ba wiem ze przepłaciłam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Patrzcie na to eek Tak wyglada LabTehX, ktory rozprowadza tajemnicze miksturki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|