|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:55 pm
Moj muł ma shize..... sciaga mi z lacznym speed'em 12 kbps eek Powiem Wam pierogi jedno uczenie sie jest do dupy....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:56 pm
revcat Twisted_Exile revcat walcze na froncie z moherowymi...odpieram ataki...no i mam wkoncu pod soba caly wywiad....wiec sami rozumiecie towarzyszko....a poza tym praca do pisania i praca do wykonywania....chujnia z patatajnia panie jak to mowia..... mrgreen to niech general zrobi cos z moherowymi w tramwajach one sa najgorsze gonk *kreci dookola niego patrzajc na niego* mrgreen twisted coz.......nie rozdwoje sie....*patrzy na nia* co tak sie krecisz? bo lubie sie tak kolo generala krecic...*patrzy na jego pusta lapke* sad cry twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:57 pm
Baliaur Moj muł ma shize..... sciaga mi z lacznym speed'em 12 kbps eek Powiem Wam pierogi jedno uczenie sie jest do dupy....
kiedys podziekujesz Bogu iz dal ci taka laske ze mozesz sie uczyc..... 3nodding
powyzsza wypowiedz prosze nie mylic z rydzykiem ani z moherowymi....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:57 pm
Baliaur Moj muł ma shize..... sciaga mi z lacznym speed'em 12 kbps eek Powiem Wam pierogi jedno uczenie sie jest do dupy.... uczenie jest do zdobywania wiedzy mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:00 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat walcze na froncie z moherowymi...odpieram ataki...no i mam wkoncu pod soba caly wywiad....wiec sami rozumiecie towarzyszko....a poza tym praca do pisania i praca do wykonywania....chujnia z patatajnia panie jak to mowia..... mrgreen to niech general zrobi cos z moherowymi w tramwajach one sa najgorsze gonk *kreci dookola niego patrzajc na niego* mrgreen twisted coz.......nie rozdwoje sie....*patrzy na nia* co tak sie krecisz? bo lubie sie tak kolo generala krecic...*patrzy na jego pusta lapke* sad cry twisted
tja..... cos mi sie wydaje podejzane..... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:01 pm
revcat tja..... cos mi sie wydaje podejzane..... ninja general MI nie ufa swemu adiutantowi *niewinny usmieszek*?*przysuw przysuw* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:04 pm
revcat Baliaur Moj muł ma shize..... sciaga mi z lacznym speed'em 12 kbps eek Powiem Wam pierogi jedno uczenie sie jest do dupy.... kiedys podziekujesz Bogu iz dal ci taka laske ze mozesz sie uczyc..... 3nodding powyzsza wypowiedz prosze nie mylic z rydzykiem ani z moherowymi.... eek Kocur nie pij wiecej wody swieconej talk2hand Co jak co, ale za laske uczenia sie enzymow trawiennych nikomu dziekowac nie bede
//fju: Tool - [Aenima #08] Intermission [0:56] mraf mraf...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:05 pm
Twisted_Exile revcat tja..... cos mi sie wydaje podejzane..... ninja general MI nie ufa swemu adiutantowi *niewinny usmieszek*?*przysuw przysuw* mrgreen twisted
*odskakuje i zaczyna celowac z kalacha* jak odpowiesz na haslo to bede wiedzial ze to Ty a nie moherowy beret....kapiszi? injaczej wpakuje w Ciebie caly magazynek...jakie dwie rzeczy kot chcial podarowac kotce? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:07 pm
revcat Twisted_Exile revcat tja..... cos mi sie wydaje podejzane..... ninja general MI nie ufa swemu adiutantowi *niewinny usmieszek*?*przysuw przysuw* mrgreen twisted *odskakuje i zaczyna celowac z kalacha* jak odpowiesz na haslo to bede wiedzial ze to Ty a nie moherowy beret....kapiszi? injaczej wpakuje w Ciebie caly magazynek...jakie dwie rzeczy kot chcial podarowac kotce? ninja mrgreen *szepta mu do ucha odpowiedz* male kocieta i swoj majtek mrgreen rofl rofl 4laugh twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:07 pm
Baliaur eek Kocur nie pij wiecej wody swieconej talk2hand Co jak co, ale za laske uczenia sie enzymow trawiennych nikomu dziekowac nie bede
//fju: Tool - [Aenima #08] Intermission [0:56] mraf mraf...
ta dzisiejsza mlodziez.....to moze wy mi szeregowa zdacie raport? czy to tez macie w dupie? pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:08 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat tja..... cos mi sie wydaje podejzane..... ninja general MI nie ufa swemu adiutantowi *niewinny usmieszek*?*przysuw przysuw* mrgreen twisted *odskakuje i zaczyna celowac z kalacha* jak odpowiesz na haslo to bede wiedzial ze to Ty a nie moherowy beret....kapiszi? injaczej wpakuje w Ciebie caly magazynek...jakie dwie rzeczy kot chcial podarowac kotce? ninja mrgreen *szepta mu do ucha odpowiedz* male kocieta i swoj majtek mrgreen rofl rofl 4laugh twisted heart
oi! *opuszcza lufe* a juz myslalem zes moherowy.....uffff *wyciaga butelke i pociaga pozadny lyk* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:09 pm
revcat oi! *opuszcza lufe* a juz myslalem zes moherowy.....uffff *wyciaga butelke i pociaga pozadny lyk* mrgreen no nie mnie pomylic z moherowymi pfffffffffff*obszukje go znowu bo jej butelka juz sie skonczyla* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:10 pm
revcat Baliaur eek Kocur nie pij wiecej wody swieconej talk2hand Co jak co, ale za laske uczenia sie enzymow trawiennych nikomu dziekowac nie bede
//fju: Tool - [Aenima #08] Intermission [0:56] mraf mraf... ta dzisiejsza mlodziez.....to moze wy mi szeregowa zdacie raport? czy to tez macie w dupie? pirate a z czego? z dnia dzisiejszego? ja sobie wypraszam ja nic w dupie nie mam, ja mam to wszystko gdzies....
no w sumie to nawet nie wszystko rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:13 pm
Twisted_Exile revcat oi! *opuszcza lufe* a juz myslalem zes moherowy.....uffff *wyciaga butelke i pociaga pozadny lyk* mrgreen no nie mnie pomylic z moherowymi pfffffffffff*obszukje go znowu bo jej butelka juz sie skonczyla* mrgreen twisted
*wrecza jej butelke* to ja juz sobie lepiej pojde.....czas goni....niniejszym zycze dobrej nocy partyzanci....oi! mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 1:14 pm
revcat Twisted_Exile revcat oi! *opuszcza lufe* a juz myslalem zes moherowy.....uffff *wyciaga butelke i pociaga pozadny lyk* mrgreen no nie mnie pomylic z moherowymi pfffffffffff*obszukje go znowu bo jej butelka juz sie skonczyla* mrgreen twisted *wrecza jej butelke* to ja juz sobie lepiej pojde.....czas goni....niniejszym zycze dobrej nocy partyzanci....oi! mrgreen *odbiera butelke* slodkich koszmarow generale mrgreen twisted wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|