Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 412 413 414 415 416 417 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Baliaur

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:55 pm

Moj muł ma shize.....
sciaga mi z lacznym speed'em 12 kbps eek
Powiem Wam pierogi jedno uczenie sie jest do dupy....
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:56 pm

revcat
Twisted_Exile
revcat
walcze na froncie z moherowymi...odpieram ataki...no i mam wkoncu pod soba caly wywiad....wiec sami rozumiecie towarzyszko....a poza tym praca do pisania i praca do wykonywania....chujnia z patatajnia panie jak to mowia..... mrgreen
to niech general zrobi cos z moherowymi w tramwajach one sa najgorsze gonk *kreci dookola niego patrzajc na niego* mrgreen twisted

coz.......nie rozdwoje sie....*patrzy na nia* co tak sie krecisz?
bo lubie sie tak kolo generala krecic...*patrzy na jego pusta lapke* sad cry twisted

Twisted_Exile

revcat

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:57 pm

Baliaur
Moj muł ma shize.....

kiedys podziekujesz Bogu iz dal ci taka laske ze mozesz sie uczyc..... 3nodding

powyzsza wypowiedz prosze nie mylic z rydzykiem ani z moherowymi....  
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:57 pm

Baliaur
Moj muł ma shize.....
uczenie jest do zdobywania wiedzy mrgreen twisted

Twisted_Exile

revcat

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 1:00 pm

Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile
revcat
walcze na froncie z moherowymi...odpieram ataki...no i mam wkoncu pod soba caly wywiad....wiec sami rozumiecie towarzyszko....a poza tym praca do pisania i praca do wykonywania....chujnia z patatajnia panie jak to mowia..... mrgreen
to niech general zrobi cos z moherowymi w tramwajach one sa najgorsze gonk *kreci dookola niego patrzajc na niego* mrgreen twisted

coz.......nie rozdwoje sie....*patrzy na nia* co tak sie krecisz?
bo lubie sie tak kolo generala krecic...*patrzy na jego pusta lapke* sad cry twisted

tja..... cos mi sie wydaje podejzane..... ninja  
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 1:01 pm

revcat

general MI nie ufa swemu adiutantowi *niewinny usmieszek*?*przysuw przysuw* mrgreen twisted

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 1:04 pm

revcat
Baliaur
Moj muł ma shize.....

kiedys podziekujesz Bogu iz dal ci taka laske ze mozesz sie uczyc..... 3nodding

powyzsza wypowiedz prosze nie mylic z rydzykiem ani z moherowymi....
eek
Kocur nie pij wiecej wody swieconej talk2hand
Co jak co, ale za laske uczenia sie enzymow trawiennych nikomu dziekowac nie bede

//fju: Tool - [Aenima #08] Intermission [0:56] mraf mraf...
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 1:05 pm

Twisted_Exile
revcat

general MI nie ufa swemu adiutantowi *niewinny usmieszek*?*przysuw przysuw* mrgreen twisted

*odskakuje i zaczyna celowac z kalacha* jak odpowiesz na haslo to bede wiedzial ze to Ty a nie moherowy beret....kapiszi? injaczej wpakuje w Ciebie caly magazynek...jakie dwie rzeczy kot chcial podarowac kotce? ninja  

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 1:07 pm

revcat
Twisted_Exile
revcat

*odskakuje i zaczyna celowac z kalacha* jak odpowiesz na haslo to bede wiedzial ze to Ty a nie moherowy beret....kapiszi? injaczej wpakuje w Ciebie caly magazynek...jakie dwie rzeczy kot chcial podarowac kotce? ninja
mrgreen *szepta mu do ucha odpowiedz* male kocieta i swoj majtek mrgreen rofl rofl 4laugh twisted heart
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 1:07 pm

Baliaur
eek
Co jak co, ale za laske uczenia sie enzymow trawiennych nikomu dziekowac nie bede

ta dzisiejsza mlodziez.....to moze wy mi szeregowa zdacie raport? czy to tez macie w dupie? pirate  

revcat

revcat

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 1:08 pm

Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile
revcat

mrgreen *szepta mu do ucha odpowiedz* male kocieta i swoj majtek mrgreen rofl rofl 4laugh twisted heart

oi! *opuszcza lufe* a juz myslalem zes moherowy.....uffff *wyciaga butelke i pociaga pozadny lyk* mrgreen  
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 1:09 pm

revcat
oi! *opuszcza lufe* a juz myslalem zes moherowy.....uffff *wyciaga butelke i pociaga pozadny lyk* mrgreen
no nie mnie pomylic z moherowymi pfffffffffff*obszukje go znowu bo jej butelka juz sie skonczyla* mrgreen twisted

Twisted_Exile

Baliaur

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 1:10 pm

revcat
Baliaur
eek

ta dzisiejsza mlodziez.....to moze wy mi szeregowa zdacie raport? czy to tez macie w dupie? pirate
a z czego?
z dnia dzisiejszego?
ja sobie wypraszam ja nic w dupie nie mam, ja mam to wszystko gdzies....

no w sumie to nawet nie wszystko rolleyes
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 1:13 pm

Twisted_Exile
revcat
no nie mnie pomylic z moherowymi pfffffffffff*obszukje go znowu bo jej butelka juz sie skonczyla* mrgreen twisted

*wrecza jej butelke* to ja juz sobie lepiej pojde.....czas goni....niniejszym zycze dobrej nocy partyzanci....oi! mrgreen  

revcat

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 1:14 pm

revcat
Twisted_Exile
revcat

*wrecza jej butelke* to ja juz sobie lepiej pojde.....czas goni....niniejszym zycze dobrej nocy partyzanci....oi! mrgreen
*odbiera butelke* slodkich koszmarow generale mrgreen twisted wink
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 412 413 414 415 416 417 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games