|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:11 pm
Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:12 pm
Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? Bluzka to nie bielizna z tego co wiem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? rynn reaguje kopem z glana blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? uznam go jako geja lub kogos z tych okolic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:13 pm
Sayokun Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? rynn reaguje kopem z glana blaugh Czyli tak samo jak ja. Tylko to wy jakoś inaczej wtedy reagujecie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:13 pm
Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? pewnie nie ale jak powie o majteczkach albo staniku to pewnie tak .. zabije go xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:14 pm
Sayokun Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? rynn reaguje kopem z glana blaugh nie koniecznine umie tez drapac (jak ktos sie juz przekonal), gryzc i deptac z glana oczywiscie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? pewnie nie ale jak powie o majteczkach albo staniku to pewnie tak .. zabije go xp Ja nie noszę bielizny na wierzchu żeby ją cały świat podziwiał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dabster Sayokun Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? rynn reaguje kopem z glana blaugh nie koniecznine umie tez drapac (jak ktos sie juz przekonal), gryzc i deptac z glana oczywiscie o deptaniu też jeden wspominał przez 2 tygodnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:15 pm
Aque Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? Bluzka to nie bielizna z tego co wiem. co nie zmienia faktu, ze tez jest czescia garderoby jak kazda inna blaugh Przydaloby sie Wam troche dystansu do wlasnej osoby. Ktos sobie zazartowal a zachowujecie sie jakby conajmniej chcial Was napastowac stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:16 pm
Aque dest Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? pewnie nie ale jak powie o majteczkach albo staniku to pewnie tak .. zabije go xp Ja nie noszę bielizny na wierzchu żeby ją cały świat podziwiał... czemu??? turyści w polsce będą mieli czemu robić zdjęcia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:16 pm
Aque dest Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? pewnie nie ale jak powie o majteczkach albo staniku to pewnie tak .. zabije go xp Ja nie noszę bielizny na wierzchu żeby ją cały świat podziwiał... sa jeszcze inne okolicznosci ale co ja mam pisac ... np mozna je zobaczyc na basenie albo na imprezie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Aug 12, 2004 3:17 pm
Aque dest Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? pewnie nie ale jak powie o majteczkach albo staniku to pewnie tak .. zabije go xp Ja nie noszę bielizny na wierzchu żeby ją cały świat podziwiał... czemu chyba sie nie wstydzisz redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega - może przeczytałam za dużo gazet typu "Newsweek", ale przebywanie w internecie nauczyło mnie jednego - nie ufaj nikomu. Taki żart w stylu "ładne majtki" jest dla mnie ostrzeżeniem w stylu "UWAGA! Ten koleś może być potencjalnym ***** grasującym po sieci"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dest Aque dest Omega Sun Aque Nie wiem, jak u ciebie, ale u mnie w mieście za powiedzenie "ładne majteczki" albo "może zdejmiesz swoje glany i nie tylko...." można dostać o wiele więcej niż kopa, bo się to uznaje za zboczenie. jak Ci kolega powie, ze masz np. ladna bluzke to tez tak reagujesz stare ? pewnie nie ale jak powie o majteczkach albo staniku to pewnie tak .. zabije go xp Ja nie noszę bielizny na wierzchu żeby ją cały świat podziwiał... sa jeszcze inne okolicznosci ale co ja mam pisac ... np mozna je zobaczyc na basenie albo na imprezie... albo u koleżanki na krzesełku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|