|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2012 10:26 am
Beindult az olimpia event smile Ha a kis trófeára klikkeltek, utána lehet csapatot választani. Én valózsínűleg Bartont vagy Isle-t választok smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2012 10:31 am
Obi Aoi Beindult az olimpia event smile Ha a kis trófeára klikkeltek, utána lehet csapatot választani. Én valózsínűleg Bartont vagy Isle-t választok smile Utána mi a poklot kell csinálni? Írkálni a fórumban, vagy a flash space-ben marhulni? A flash valami kegyetlen lassú...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2012 10:45 am
Molylepke Obi Aoi Beindult az olimpia event smile Ha a kis trófeára klikkeltek, utána lehet csapatot választani. Én valózsínűleg Bartont vagy Isle-t választok smile Utána mi a poklot kell csinálni? Írkálni a fórumban, vagy a flash space-ben marhulni? A flash valami kegyetlen lassú... Végül Bartont választottam, kapunk megfelelő színű/mintázatú sálacskát smile Igen én is azt próbáltam éppen. Sőt még azután is ment a zene és lassú volt a Mozilla miután becsukatam a kisablakot. Valaki mondta hogy csak a saját vásorod bázisába juthatsz. Biztos a nyílra kell menni (jobboldalt fent attól a hotelszerűségtől jobbra), de miután a hotel falához jutott az avim, nem tudtam onnan elmozdítani. Remélem majd lesz annyi eszük a deveknek hogy majd szibáőkat csinálnak vagy valami mint VH-n vagy az ablakos flashes játékokban (slot, fishing stb). Vagy valami.. mert így tényleg elég izé. Fórumban meg gondolom majd lesz 1-2 leírás.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2012 11:08 am
Elkezdtem nézni a fórumot, kiderült, hogy valami repülő Lanzer elkapó játékot is lehet ott játszani meg pontokért való posztolást is említenek egy fórum címében... A Space Dropról van egy kiemelt szabályzat, egyik developer írta le: http://www.gaiaonline.com/forum/rejected-olympics-2012/space-drop-guide/t.80879375/ Most nézem lol kék telcsifülke is lesz benne Dr Who rajongók örülni fognak xd E szerint a topik szerint meg 10 fölötti pontszámért városszínekben pompázó luficsokor cuccot kapsz és ha játék közben nem látnád a teljes képernyőt akkor próbálj ctrl mínusz (numpaden) billentyűkombinációval kizoomolni. Még nem próbáltam ki... smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2012 11:18 am
Obi Aoi Elkezdtem nézni a fórumot, kiderült, hogy valami repülő Lanzer elkapó játékot is lehet ott játszani meg pontokért való posztolást is említenek egy fórum címében... A Space Dropról van egy kiemelt szabályzat, egyik developer írta le: http://www.gaiaonline.com/forum/rejected-olympics-2012/space-drop-guide/t.80879375/ Most nézem lol kék telcsifülke is lesz benne Dr Who rajongók örülni fognak xd E szerint a topik szerint meg 10 fölötti pontszámért városszínekben pompázó luficsokor cuccot kapsz és ha játék közben nem látnád a teljes képernyőt akkor próbálj ctrl mínusz (numpaden) billentyűkombinációval kizoomolni. Még nem próbáltam ki... smile TARDIS... cat_stare A "kék telcsifülke" neve TARDIS. cat_stare Idő És Relatív Dimenzió A Térben. (Time And Relative Dimension In Space) cat_stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2012 11:21 am
Na kipróbáltam. Beteg játék. Szóval leereszkedsz és csak arra ügyelj hogy az avidat ne találják el, a lufikat érinthetik az "ellenségek". A gyorsabbak a kitten star meg a légkörben már jönnek, olyankor felül meg alul néha felkiáltójelek villognak sárga háromszögben, hogy onnan jön valami. Második próbálkozásra összejött 18 pont. A játék után egy kevésbé zsúfolt részbe tesz ki, itt a link: http://www.gaiaonline.com/launch/towns2/?eventID=2012Most megnézem megkaptam-e a lufit aztán körülnézek a fenti linken smile Melyik várost választottad?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2012 11:23 am
Malreni Obi Aoi Elkezdtem nézni a fórumot, kiderült, hogy valami repülő Lanzer elkapó játékot is lehet ott játszani meg pontokért való posztolást is említenek egy fórum címében... A Space Dropról van egy kiemelt szabályzat, egyik developer írta le: http://www.gaiaonline.com/forum/rejected-olympics-2012/space-drop-guide/t.80879375/ Most nézem lol kék telcsifülke is lesz benne Dr Who rajongók örülni fognak xd E szerint a topik szerint meg 10 fölötti pontszámért városszínekben pompázó luficsokor cuccot kapsz és ha játék közben nem látnád a teljes képernyőt akkor próbálj ctrl mínusz (numpaden) billentyűkombinációval kizoomolni. Még nem próbáltam ki... smile TARDIS... cat_stare A "kék telcsifülke" neve TARDIS. cat_stare Idő És Relatív Dimenzió A Térben. (Time And Relative Dimension In Space) cat_stare Tudom, csak elfelejtettem írni sweatdrop Néha blue box néven is utalnak rá, bár persze inkább mások, nem a Doktor (pl. End of Time elején).
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2012 11:31 am
Ha megvan legalább 10 pont és utána megint az event oldalra mész, automatikusan megkapod a luficsokor itemet smile
Kiegészítés: a sálak soulboundosak... Kiegészítés 2: a lufik is... Nagyon azt akarják, hogy mi szerezzük meg illetve a sálak gazdacseréjét is ellenzik... rolleyes
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 17, 2012 12:28 pm
Na, végre megvan az Első Perfect Score! Létrehozok egy RO2012 topic-ot a főoldalon. Oda írjatok ezután az event-tel kapcsolatban.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 18, 2012 6:40 am
A Bomber event-et én se nagyon értettem, de nem annyira érdekelt.
A sálak nem soulbound-osak, tartalék figuráimnál eladtam egy részüket. Talán korábban azok voltak, de már egy ideje nem azok.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2012 11:24 am
Obi Aoi Most megnézem megkaptam-e a lufit aztán körülnézek a fenti linken smile Melyik várost választottad? Aekea. 3nodding Az összes event-en velük vagyok, akármennyire is mindig vesztésre állunk. sweatdrop A játékok pedig jópofák. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2012 11:25 am
Molylepke Obi Aoi Most megnézem megkaptam-e a lufit aztán körülnézek a fenti linken smile Melyik várost választottad? Aekea. 3nodding Az összes event-en velük vagyok, akármennyire is mindig vesztésre állunk. sweatdrop A játékok pedig jópofák. :3 Értem smile Én Gambino-n és Bartonon gondolkoztam inkább, hogy a kettő közül. Most Aekea vezet wink Szerintem is. Már kijött az új játék, fafaragás emelős, kint a víznél mielőtt bemész a rakétához.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 19, 2012 1:29 pm
Na ja, jó kis tornás játék fel-le. razz Én is a Barton mellett az Aekea csapaton gondolkodtam, de egy kicsit a Durem csapaton is. Végül több szempontból választottam a Barton csapatot: 1. a legelső kedvenc színem a sárga és annak több ilyen-olyan árnyalata, 2. szeretem a Barton jelét már régóta, 3. tudom, hogy Ian és Rufus tartozik oda, 4. korábban a Pie Hard-on is az Ian és Rufus csapatban voltam, 5. (én is) szeretem a macskákat. wink Tehát hogyha van rá lehetőség, általában nagy valószínűséggel Ian és Rufus-os csapatba lépek be. Gondolom ezzel még jó néhányan így vannak. Gondolok itt magyarokra is, meg globálisan bárki másra is az egész Gaia-n.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 2:12 am
Cryene says: Heeeello mindenki!!! heart Guess who's back??? ;D Hát ja, én... Kissé megint alább adott az aktivitásom, de nem hiszem, hogy ezen bárki meglepődne, ha azt mondanám, hogy kórházban vagyok úgy egy hete, mert eltört 3 bordám........ D: Látom, az Olympics eventről még nem maradtam le, ez már jó pont, de érdekel, mi történt azóta így általában, mert végre itt a laptopom, és tudok kockulni innen is. Hááháá!! xDDD Szeretlek titekeeet heart biggrin Cryene has spoken. x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 24, 2012 3:25 am
Mrs CryeneMisery Cryene says: Heeeello mindenki!!! heart Guess who's back??? ;D Hát ja, én... Kissé megint alább adott az aktivitásom, de nem hiszem, hogy ezen bárki meglepődne, ha azt mondanám, hogy kórházban vagyok úgy egy hete, mert eltört 3 bordám........ D: Látom, az Olympics eventről még nem maradtam le, ez már jó pont, de érdekel, mi történt azóta így általában, mert végre itt a laptopom, és tudok kockulni innen is. Hááháá!! xDDD Szeretlek titekeeet heart biggrin Cryene has spoken. x3 Mi történt veled? O.O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|