|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:25 am
siema !!!!!!!!!! znowu wróciłam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:27 am
malutka siema !!!!!!!!!! znowu wróciłam. No ba...chowasz sie na GG 3nodding ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:28 am
Sayokun Rynn the Vampire Miss_Karina Rynn the Vampire cześć neadrentalczyku whee jak tam płytki? Hej, nie wiecie może ile kosztuje ta sukieneczka pokoj i cała reszta? Podoba mi się strasznie ^^ hmmm...wczesniej byla zapodana cena ale nie pamietam na ktorej stronie whee Omi juz tak sie ubrala wink ha, to jak omi jest tak ubrana to ja sobie daruję i zostanę diabełkiem heart ^^ możesz kupić sobie katanik dla świrów w gildii jeszcze nikt go nie ma 3nodding blaugh a ile kosztuje? Bo w sumie chętnie bym sobie kupiła xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:31 am
Rynn the Vampire a ile kosztuje? Bo w sumie chętnie bym sobie kupiła xd xd Nie zmieniaj stroju, tak Ci slicznie niesamowicie 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:33 am
Lina-san tak wogbyłabym wdziczna jakby ktos mnie oswiecił...czy w sklepach pojawiły sie nowe ciuchy czy te o kth me to tylko w market place są dostepne?^^" nowe w sklepikach hallowenowa dostawa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:34 am
Sayokun Lina-san tak wogbyłabym wdziczna jakby ktos mnie oswiecił...czy w sklepach pojawiły sie nowe ciuchy czy te o kth me to tylko w market place są dostepne?^^" nowe w sklepikach hallowenowa dostawa mrau whee musze zobaczyć ihihihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:34 am
Sayokun Lina-san tak wogbyłabym wdziczna jakby ktos mnie oswiecił...czy w sklepach pojawiły sie nowe ciuchy czy te o kth me to tylko w market place są dostepne?^^" nowe w sklepikach a co z tymi zielonymi fiolkami \? hallowenowa dostawa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:36 am
wired_Yuki Sayokun Lina-san tak wogbyłabym wdziczna jakby ktos mnie oswiecił...czy w sklepach pojawiły sie nowe ciuchy czy te o kth me to tylko w market place są dostepne?^^" nowe w sklepikach hallowenowa dostawa a co z tymi zielonymi fiolkami \? są tylko w markecie otwarcie o 21:00
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:38 am
te bandaze sa do...kitu wygldam jak odziany w spagetti stare no ale w koncu ten jeden wieczor trzeba sie poswiecic XD hmm bandaz z sosem- ciekawe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:38 am
Blue Blood - 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:39 am
Sayokun wired_Yuki Sayokun Lina-san tak wogbyłabym wdziczna jakby ktos mnie oswiecił...czy w sklepach pojawiły sie nowe ciuchy czy te o kth me to tylko w market place są dostepne?^^" nowe w sklepikach hallowenowa dostawa a co z tymi zielonymi fiolkami \? są tylko w markecie otwarcie o 21:00 dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:39 am
ale pewnie wszystko cholernie drogie ==" Ile mozna dostac za prisoners pants ==" i gdzie je lepiej sprzedac w market czy w normalnym sklepie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|