|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:54 am
Lina-san stare zawsze wszystko co najelpsze mnie mija buu == nie tylko ciebie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:54 am
Miss_Karina juliangel Raczej nie bo to `85 jest ostatni... ja też sie na gimnazjum nie załapałam razz wiedz ze ja tez nie zalapalam sie na gimnazjum z czego cholernie sie ciesze xd bylam przepisowo w licku a teraz studiuje wink ja też sie ciesze, ale ja poszlam do technikum i teraz w ostatniej 5 kl. siedze... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:55 am
juliangel ja też sie ciesze, ale ja poszlam do technikum i teraz w ostatniej 5 kl. siedze... sweatdrop uuuu....to nowa matura na ciebie dybie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:57 am
Miss_Karina juliangel ja też sie ciesze, ale ja poszlam do technikum i teraz w ostatniej 5 kl. siedze... sweatdrop uuuu....to nowa matura na ciebie dybie whee Nyaa gonk Ja to za rok bede pisac gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:57 am
Miss_Karina juliangel ja też sie ciesze, ale ja poszlam do technikum i teraz w ostatniej 5 kl. siedze... sweatdrop uuuu....to nowa matura na ciebie dybie whee na szczescie nie pisze jeszcze stara, z polskiego i biologii biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:58 am
Sei chan juliangel Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... domokun scream scream scream scream scream bo cie zaraz... *Chowa się pod fotel*Ale ja naprawde nie pamiętam gonk gonk nic ci nie pomoże ASIU !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:58 am
Sei chan Miss_Karina juliangel ja też sie ciesze, ale ja poszlam do technikum i teraz w ostatniej 5 kl. siedze... sweatdrop uuuu....to nowa matura na ciebie dybie whee Nyaa gonk Ja to za rok bede pisac gonk spokojnie, spokojnie smile masz 2 lata czasu xd wiec zdazysz sie przygotowac wink julia- aha wink pewnie to juz wam ustalono, ze wy piszecie stara mature? pare moich znajomych pisze nowa mature i maja takiego stracha jak nigdy whee rozumiem ich wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:59 am
*turlu turlu turl*.... troche krzacze wybaczcie .... *turlu turlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:59 am
Juliangel ja mam na imie Ania, mieszkam w Kielach i chodze do drugiej klasy I prywatnego liceum w kielcach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:00 am
nam poprostu powiedzieli że mamy stara i sie cieszymy z tego biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:01 am
juliangel nam poprostu powiedzieli że mamy stara i sie cieszymy z tego biggrin to dobsh 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
juliangel Miss_Karina juliangel ja też sie ciesze, ale ja poszlam do technikum i teraz w ostatniej 5 kl. siedze... sweatdrop uuuu....to nowa matura na ciebie dybie whee na szczescie nie pisze jeszcze stara, z polskiego i biologii biggrin Ja mam mature dopiero za 3 latka biggrin bo jestem w pierwszej >.< i bede zdawac historie sztuki ....ffffffuuuuuuullllllllllll nauki >< dobrze ze jeszcze mam trzy lata stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Juliangel ja mam na imie Ania, mieszkam w Kielach i chodze do drugiej klasy I prywatnego liceum w kielcach xp poskarże sie na ciebie do Baliaur crying >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 10:02 am