|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:47 am
Rynn the Vampire Karina, nie martw się, pogonię go to może Ci zrobi ^^""" spoko... nie musisz poganiac tego leniucha wink blaugh whee fiolka z zielonkawym plynem juz kupiona? xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:49 am
juliangel 1985 ten stary dobry rocznik... ja jestem z rocznika 84' wiec jeszcze starszy xd heh i jestem juz zaszufladkowana w dziale historycznym xp (stary system edukacji, jestem z tego ostatnim rocznikiem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:50 am
Ojejciu co wy macie w łapkach...ale mnie dawno nie było!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kupiona...nawet kilka XD
słyszałam, że mają zmieniać w zombie albo w piękność eek ja chcę zombie! xd Hej, mam nadzieję, że ojcu się nie weźmie na pracowanie o tej 21 stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina juliangel 1985 ten stary dobry rocznik... ja jestem z rocznika 84' wiec jeszcze starszy xd heh i jestem juz zaszufladkowana w dziale historycznym xp (stary system edukacji, jestem z tego ostatnim rocznikiem) Raczej nie bo to `85 jest ostatni... ja też sie na gimnazjum nie załapałam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
co ci Sei xd Juliangel- spokojnie, skleroza jest dosc czestym przypadkiem u mlodych osob xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi Nerai Widze że panuje mania na zmiane fryzur wink ja jeszcze nic nie zmieniłam, bo zadna inna fryzura, oprocz tej ktora mam, mi sie nie podoba sweatdrop I prawidłowo! Jak sie w tej dobrze czujesz to spoko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:51 am
juliangel Sei wiesz co... zaraz cie kopne w te twoje 4 litery to sobie przypomnisz skad jestes, ile masz lat i skad znasz mnie... scream scream scream scream scream scream scream scream Ja mam 17 lat i dobrze pamietam ze mieszkam w Kielcach xd Dokładniejsze dane chcesz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:52 am
juliangel Raczej nie bo to `85 jest ostatni... ja też sie na gimnazjum nie załapałam razz wiedz ze ja tez nie zalapalam sie na gimnazjum z czego cholernie sie ciesze xd bylam przepisowo w licku a teraz studiuje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... domokun scream scream scream scream scream bo cie zaraz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stare zawsze wszystko co najelpsze mnie mija buu ==
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:53 am
juliangel Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... domokun scream scream scream scream scream bo cie zaraz... spokojnie, spokojnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:53 am
juliangel Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... domokun scream scream scream scream scream bo cie zaraz... *Chowa się pod fotel*Ale ja naprawde nie pamiętam gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|