|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:29 am
BeeWolf_san czasami bycie soba jest meczace nie? ale zgadzam sie z tym coc hcesz powiedzieć angielki sa mało fajne. a Gail Porter to co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:33 am
racqel na zaocznych jest smiesznie bo tam duzo 'powaznych ludzi' znaczy takich 'starych piernikow', ale mozna pracowac w miedzyczasie, lub szlifowac w dwoch kierunkach. A na co mozna zmienic z prawa? Specjalizacje?
tak master kot wlasnie od wrzesnia prawo zaczyna....chcesz sie ze mna zamienic? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:34 am
opcy BeeWolf_san czasami bycie soba jest meczace nie? ale zgadzam sie z tym coc hcesz powiedzieć angielki sa mało fajne. a Gail Porter to co?
........OI ! ........ mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 11:37 am
ninja bry wieczor partyzanty mrgreen twisted ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:22 pm
Twisted_Exile ninja bry wieczor partyzanty mrgreen twisted ninja
bry sry dupy....tralalalalalala *spiewa sobie pod nosem* dzien dobry kocham cie....tralalalalalala.....oi! *wychyla spory lyk ze swojej manierki* mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:24 pm
revcat Twisted_Exile ninja bry wieczor partyzanty mrgreen twisted ninja bry sry dupy....tralalalalalala *spiewa sobie pod nosem* dzien dobry kocham cie....tralalalalalala.....oi! *wychyla spory lyk ze swojej manierki* mrgreen *przyglada mu sie troskliwie* a kogo tak general kocha? mrgreen *siedzi przy stole i pije bimberek* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:25 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile ninja bry wieczor partyzanty mrgreen twisted ninja bry sry dupy....tralalalalalala *spiewa sobie pod nosem* dzien dobry kocham cie....tralalalalalala.....oi! *wychyla spory lyk ze swojej manierki* mrgreen *przyglada mu sie troskliwie* a kogo tak general kocha? mrgreen *siedzi przy stole i pije bimberek* twisted
a to jest moja droga slodka tajemnica.....*usmiecha sie zalotnie* coz ekhm.... *nagle wstaje* meldowac majorze meldowac.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:29 pm
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile ninja bry wieczor partyzanty mrgreen twisted ninja bry sry dupy....tralalalalalala *spiewa sobie pod nosem* dzien dobry kocham cie....tralalalalalala.....oi! *wychyla spory lyk ze swojej manierki* mrgreen *przyglada mu sie troskliwie* a kogo tak general kocha? mrgreen *siedzi przy stole i pije bimberek* twisted a to jest moja droga slodka tajemnica.....*usmiecha sie zalotnie* coz ekhm.... *nagle wstaje* meldowac majorze meldowac.... 3nodding eek ...hmmmm..*mysli intensywnie* eek redface redface ale nie mam co meldowac bylam na 2 dniowym urlopie mrgreen twisted heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:34 pm
Twisted_Exile eek ...hmmmm..*mysli intensywnie* eek redface redface ale nie mam co meldowac bylam na 2 dniowym urlopie mrgreen twisted heart
aha aha ...... no tak major to sobie moze....a kto mi do kuna raport zda?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:37 pm
revcat Twisted_Exile eek ...hmmmm..*mysli intensywnie* eek redface redface ale nie mam co meldowac bylam na 2 dniowym urlopie mrgreen twisted heart aha aha ...... no tak major to sobie moze....a kto mi do kuna raport zda? *obszukuje jego kieszenie w poszukiwaniu bimbru* hmmmmm nie mam pojecia jakos szeregowych ani widu ani slychu...cio tio...ups redface *szuka dalej* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:41 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile eek ...hmmmm..*mysli intensywnie* eek redface redface ale nie mam co meldowac bylam na 2 dniowym urlopie mrgreen twisted heart aha aha ...... no tak major to sobie moze....a kto mi do kuna raport zda? *obszukuje jego kieszenie w poszukiwaniu bimbru* hmmmmm nie mam pojecia jakos szeregowych ani widu ani slychu...cio tio...ups redface *szuka dalej* mrgreen twisted
*wyrywa jej zapasowe majtki* to moje prywatne..... masz * wrecza jej butelke* no mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:45 pm
revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile eek ...hmmmm..*mysli intensywnie* eek redface redface ale nie mam co meldowac bylam na 2 dniowym urlopie mrgreen twisted heart aha aha ...... no tak major to sobie moze....a kto mi do kuna raport zda? *obszukuje jego kieszenie w poszukiwaniu bimbru* hmmmmm nie mam pojecia jakos szeregowych ani widu ani slychu...cio tio...ups redface *szuka dalej* mrgreen twisted *wyrywa jej zapasowe majtki* to moje prywatne..... masz * wrecza jej butelke* no mrgreen redface redface ale to nie byly majtki redface xd *przysysa sie do butelki zadowolona* a co generala tak dlugo nie bylo pirate twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:49 pm
Twisted_Exile revcat Twisted_Exile revcat Twisted_Exile eek ...hmmmm..*mysli intensywnie* eek redface redface ale nie mam co meldowac bylam na 2 dniowym urlopie mrgreen twisted heart aha aha ...... no tak major to sobie moze....a kto mi do kuna raport zda? *obszukuje jego kieszenie w poszukiwaniu bimbru* hmmmmm nie mam pojecia jakos szeregowych ani widu ani slychu...cio tio...ups redface *szuka dalej* mrgreen twisted *wyrywa jej zapasowe majtki* to moje prywatne..... masz * wrecza jej butelke* no mrgreen redface redface ale to nie byly majtki redface xd *przysysa sie do butelki zadowolona* a co generala tak dlugo nie bylo pirate twisted
walcze na froncie z moherowymi...odpieram ataki...no i mam wkoncu pod soba caly wywiad....wiec sami rozumiecie towarzyszko....a poza tym praca do pisania i praca do wykonywania....chujnia z patatajnia panie jak to mowia..... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:51 pm
revcat walcze na froncie z moherowymi...odpieram ataki...no i mam wkoncu pod soba caly wywiad....wiec sami rozumiecie towarzyszko....a poza tym praca do pisania i praca do wykonywania....chujnia z patatajnia panie jak to mowia..... mrgreen to niech general zrobi cos z moherowymi w tramwajach one sa najgorsze gonk *kreci dookola niego patrzajc na niego* mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 12:53 pm
Twisted_Exile revcat walcze na froncie z moherowymi...odpieram ataki...no i mam wkoncu pod soba caly wywiad....wiec sami rozumiecie towarzyszko....a poza tym praca do pisania i praca do wykonywania....chujnia z patatajnia panie jak to mowia..... mrgreen to niech general zrobi cos z moherowymi w tramwajach one sa najgorsze gonk *kreci dookola niego patrzajc na niego* mrgreen twisted
coz.......nie rozdwoje sie....*patrzy na nia* co tak sie krecisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|