Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 411 412 413 414 415 416 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

opcy
Crew

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 11:29 am

BeeWolf_san
czasami bycie soba jest meczace nie?
ale zgadzam sie z tym coc hcesz powiedzieć angielki sa mało fajne.
a Gail Porter to co?
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 11:33 am

racqel
na zaocznych jest smiesznie bo tam duzo 'powaznych ludzi' znaczy takich 'starych piernikow', ale mozna pracowac w miedzyczasie, lub szlifowac w dwoch kierunkach. A na co mozna zmienic z prawa? Specjalizacje?

tak master kot wlasnie od wrzesnia prawo zaczyna....chcesz sie ze mna zamienic? mrgreen  

revcat

revcat

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 11:34 am

opcy
BeeWolf_san
czasami bycie soba jest meczace nie?
ale zgadzam sie z tym coc hcesz powiedzieć angielki sa mało fajne.
a Gail Porter to co?

........OI ! ........ mrgreen  
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 11:37 am

ninja bry wieczor partyzanty mrgreen twisted ninja

Twisted_Exile

revcat

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:22 pm

Twisted_Exile

bry sry dupy....tralalalalalala *spiewa sobie pod nosem* dzien dobry kocham cie....tralalalalalala.....oi! *wychyla spory lyk ze swojej manierki* mrgreen  
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:24 pm

revcat
Twisted_Exile

bry sry dupy....tralalalalalala *spiewa sobie pod nosem* dzien dobry kocham cie....tralalalalalala.....oi! *wychyla spory lyk ze swojej manierki* mrgreen
*przyglada mu sie troskliwie* a kogo tak general kocha? mrgreen *siedzi przy stole i pije bimberek* twisted

Twisted_Exile

revcat

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:25 pm

Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile

*przyglada mu sie troskliwie* a kogo tak general kocha? mrgreen *siedzi przy stole i pije bimberek* twisted

a to jest moja droga slodka tajemnica.....*usmiecha sie zalotnie* coz ekhm.... *nagle wstaje* meldowac majorze meldowac.... 3nodding  
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:29 pm

revcat
Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile

a to jest moja droga slodka tajemnica.....*usmiecha sie zalotnie* coz ekhm.... *nagle wstaje* meldowac majorze meldowac.... 3nodding
eek ...hmmmm..*mysli intensywnie* eek redface redface ale nie mam co meldowac bylam na 2 dniowym urlopie mrgreen twisted heart

Twisted_Exile

revcat

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:34 pm

Twisted_Exile
eek ...hmmmm..*mysli intensywnie* eek redface redface ale nie mam co meldowac bylam na 2 dniowym urlopie mrgreen twisted heart

aha aha ...... no tak major to sobie moze....a kto mi do kuna raport zda?  
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:37 pm

revcat
Twisted_Exile

*obszukuje jego kieszenie w poszukiwaniu bimbru* hmmmmm nie mam pojecia jakos szeregowych ani widu ani slychu...cio tio...ups redface *szuka dalej* mrgreen twisted

Twisted_Exile

revcat

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:41 pm

Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile

*obszukuje jego kieszenie w poszukiwaniu bimbru* hmmmmm nie mam pojecia jakos szeregowych ani widu ani slychu...cio tio...ups redface *szuka dalej* mrgreen twisted

*wyrywa jej zapasowe majtki* to moje prywatne..... masz * wrecza jej butelke* no mrgreen  
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:45 pm

revcat
Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile

*wyrywa jej zapasowe majtki* to moje prywatne..... masz * wrecza jej butelke* no mrgreen
redface redface ale to nie byly majtki redface xd *przysysa sie do butelki zadowolona* a co generala tak dlugo nie bylo pirate twisted

Twisted_Exile

revcat

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:49 pm

Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile
revcat
Twisted_Exile

redface redface ale to nie byly majtki redface xd *przysysa sie do butelki zadowolona* a co generala tak dlugo nie bylo pirate twisted

walcze na froncie z moherowymi...odpieram ataki...no i mam wkoncu pod soba caly wywiad....wiec sami rozumiecie towarzyszko....a poza tym praca do pisania i praca do wykonywania....chujnia z patatajnia panie jak to mowia..... mrgreen  
PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:51 pm

revcat
walcze na froncie z moherowymi...odpieram ataki...no i mam wkoncu pod soba caly wywiad....wiec sami rozumiecie towarzyszko....a poza tym praca do pisania i praca do wykonywania....chujnia z patatajnia panie jak to mowia..... mrgreen
to niech general zrobi cos z moherowymi w tramwajach one sa najgorsze gonk *kreci dookola niego patrzajc na niego* mrgreen twisted

Twisted_Exile

revcat

PostPosted: Thu Dec 08, 2005 12:53 pm

Twisted_Exile
revcat
to niech general zrobi cos z moherowymi w tramwajach one sa najgorsze gonk *kreci dookola niego patrzajc na niego* mrgreen twisted

coz.......nie rozdwoje sie....*patrzy na nia* co tak sie krecisz?  
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 411 412 413 414 415 416 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games