Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 411 412 413 414 415 416 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Jun 30, 2012 9:50 am

Nem show volt, na mindegy. És nyugi! Elhiszem, hogy vannak idegesítő rokonok is némely családban, sajnos ez van. Szerencsére nálunk nem nagyon van ilyen, de azért olykor az apám az, főleg ahogy öregszik. De azért még tűrhető, kibírható. Ennek ellenére sajnos előfordulnak nagyobb, komolyabb viták, veszekedések is. Na de hát ez van, egy család se tökéletes. Az, hogy dől(t) be a meleg az részben igaz (volt), ahogy Molylepke is mondta. Bár ez attól is függ, hogy mikor és hol (melyik városban, vagy faluban). Bár az elmúlt napokban valóban hűvösebb, esős idők voltam, de sajnos újra itt a túl nagy meleg egy ideig (legalábbis itt), így én (is) inkább becsukom az ablako(ka)t estig. Most még 35, 36 fok körül és felett is van, a múltkor még épphogy a 34-et érte el maximum. Sajnos ez van, szerencse a ventilátor, persze nem nedvesen használom, mert akkor nagy eséllyel megfázhatok. Emellett lehet inni több vizet (bár én általában nem vagyok nagy vízivó, de 30 fok feletti időkben többet iszok vízből is), mosakodni néha és egyebeket.
PostPosted: Sun Jul 01, 2012 4:45 am

Érdekel valakit eladó használt manga? Hibátlan, karc- és zsírmentes állapotban!
Ezer forint per darab! Budapesten (nagyjából) bárhová elviszem!

-Bizenghast 1-5
-Death Note 1-6
-Élni
-Hellsing 1-7
-Vízisten menyasszonya 1-5

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Az Timmy

Kind Miko

PostPosted: Wed Jul 04, 2012 12:31 pm

Hahó! Hahó! Hahó! Hahó!
PostPosted: Thu Jul 05, 2012 3:49 am

Mi az? Mi az? Mi az? Mi az?

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Thu Jul 05, 2012 6:19 am

Visszhang! Visszhang! Visszhang! Visszhang!
PostPosted: Thu Jul 12, 2012 11:23 pm

Cryene says:

Sziasztok!!! Ma felvettek a Kölcsey gimibe!!! Van itt valaki, aki esetleg Kölcsey-s? whee

Cryene has spoken. x3

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Jul 13, 2012 7:26 am

Msr CryeneMisery
Cryene says:

Sziasztok!!! Ma felvettek a Kölcsey gimibe!!!

Cryene has spoken. x3

Gratulálok! whee
PostPosted: Fri Jul 13, 2012 8:12 am

Molylepke
Msr CryeneMisery
Cryene says:

Sziasztok!!! Ma felvettek a Kölcsey gimibe!!!

Cryene has spoken. x3

Gratulálok! whee

Köszönöm~ ^-^ heart

The Cryene

Lonely Fairy

13,640 Points
  • Magical Girl 50
  • Object of Affection 150
  • Vicious Spirit 250

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Fri Jul 13, 2012 11:06 am

Gyerekek, ez a Bomber event, most tulajdonképpen az új help desk-et akarja népszerűsíteni?

Vajh mi alapján fogják kiválasztani a nyertest?
PostPosted: Sat Jul 14, 2012 5:21 am

Molylepke
Gyerekek, ez a Bomber event, most tulajdonképpen az új help desk-et akarja népszerűsíteni?

Sorsolással azok közül, akik a jó megoldást küldik be, ha jól értelmeztem. Raffle, ezt írták...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sat Jul 14, 2012 8:07 am

Obi Aoi
Molylepke

Sorsolással azok közül, akik a jó megoldást küldik be, ha jól értelmeztem. Raffle, ezt írták...

Öööö, úgy értettem, hogy én nem tudom, mi a neve a szereplőnek, és lehet, hogy több jó megoldás is létezik (esetleg nincs is megoldás, mert nincs neve a szereplőnek, ezért bármit elfogadnak).

És így jött képbe nálam a mi alapján kérdése, hogy ha nincs neve a szereplőnek, akkor vajon a legjobb vagy legviccesebb válaszok közül választanak egyet. 3nodding

Elnézést, agyilag abszolút a nullán vagyok, ezért keveredhettünk meg.

Amúgy az eventtel kapcsolatban ingyen itemről van tudomásotok?
PostPosted: Sat Jul 14, 2012 10:21 am

Molylepke
Obi Aoi
Molylepke

Öööö, úgy értettem, hogy én nem tudom, mi a neve a szereplőnek, és lehet, hogy több jó megoldás is létezik (esetleg nincs is megoldás, mert nincs neve a szereplőnek, ezért bármit elfogadnak).

És így jött képbe nálam a mi alapján kérdése, hogy ha nincs neve a szereplőnek, akkor vajon a legjobb vagy legviccesebb válaszok közül választanak egyet. 3nodding

Elnézést, agyilag abszolút a nullán vagyok, ezért keveredhettünk meg.

Amúgy az eventtel kapcsolatban ingyen itemről van tudomásotok?

Én a második kérdésre írtam, hogy mi alapján válaztják a nyertest. És erre a mobdatra hivatkoztam amikor válaszoltam:
The winner will be selected at random from among the valid entries. (A ticketets leírás utolsó előtti mondata).
Semmi baj smile Nem tudom, hogy van-e tényleges nevet amit ha megfejtenek... Úgy tudom a posztjai alapján(?) kell kitalálni. És a főkérdés az announcement szerint: Mi az a név, amit a bombázó álnévként használ a fórumon?
El tudom képzelni, hogy esetleg nincs is [NPC] a nevében, hogy ne legyen fetűnő... Nem tudom. Hétfő a hatáidő, akkor meglátjuk. Majd kicsit bogarászok a fórumban keresővel talán...

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Molylepke

15,600 Points
  • Citizen 200
  • Invisibility 100
  • Lavish Tipper 200
PostPosted: Sat Jul 14, 2012 10:38 am

Obi Aoi
El tudom képzelni, hogy esetleg nincs is [NPC] a nevében, hogy ne legyen fetűnő... Nem tudom. Hétfő a hatáidő, akkor meglátjuk. Majd kicsit bogarászok a fórumban keresővel talán...

Sok sikert! whee

Örülnék, ha valaki a guild-ből nyerné meg az 1 milliót. 3nodding
PostPosted: Sat Jul 14, 2012 10:53 am

Molylepke
Obi Aoi

Sok sikert! whee

Örülnék, ha valaki a guild-ből nyerné meg az 1 milliót. 3nodding

Oh arra nemigen pályázok legalábbis... nem tudom, hogy lehetne... igazából leginkább egy kíváncsiság hajtotta pici keresgélés, magányomozás... Meglátjuk mi lesz 3nodding

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Jul 15, 2012 2:30 pm

Ezt a három zOMG! loot-ot minden mennyiségben felvásárolom!

User Image User Image User Image

Akinek van belőlük feleslege, az írjon rám! Köszi!
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 411 412 413 414 415 416 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games