|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:05 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Nyaaa!!!!!!*Wpada do budynku*Mam ochote cos rozwalić xd xd nieeee gonk cze xd *Spogląda na drzwi* twisted 'widzi pustą dziurę' to jusz zepsułaś stare nie zdążyłem naprawić stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Uf! Wszystko gładko poszło! *bandarze ma ubrudzone ziemią* up! Wróciło coś!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:06 am
Nerai Lachosz_Targosz Nerai Lachosz_Targosz Nerai spokojnie to tylko niewinny --> *przytulas* whee - crying - -Ehhh- -No trudno- -"siada na podłodze"- -pomarzyc mozna- whee A z reszta co mi tam! *przytulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasek* dla Lachoszka 4laugh -Turl Turl- - xd xd whee xd - -skacze po pokoju- weeeeeeeeeeeeeehaaaaaaa.. Turlaczy przybywa!!! xd *turlu turlu turl* xp xp xp -Miło sie tak z toba turlac- -Turlanko we dwoje- -ale ja znikam ...- -PAPA- -''Wymachyje szczotka i znika"- eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:06 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:07 am
Sayokun Sei chan Sayokun Sei chan Nyaaa!!!!!!*Wpada do budynku*Mam ochote cos rozwalić xd xd nieeee gonk cze xd *Spogląda na drzwi* twisted 'widzi pustą dziurę' to jusz zepsułaś stare nie zdążyłem naprawić stare *Patrzy na drzwi od łazienki* xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:07 am
Kyoko Suomi __-__ *gleba* wracamy do epoki kamienia lupanego? blaugh ludzkość się cofa sweatdrop blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:08 am
yumi-ki Uf! Wszystko gładko poszło! *bandarze ma ubrudzone ziemią* up! Wróciło coś! stare sama jesteś coś... Oddawaj mój trójząb!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Turlam wszystkich.
:turlu: :turlu:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_Yuki Labudziak wired_Yuki wyglądam teraz jak hanibal , buhahaha , strezeście sie -_-.. teraz wyglądasz jak baba lubiąca hardcorowy seks XD wcale nie!!!! niewiem, nieznam sie na dziszejszej modzie.. ale tak to wygląd -_- spoko , moze sie spodkamy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Patrzy na drzwi od łazienki* xd xd eek nieeeeeeeee biegnie w strone sei gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:09 am
Sayokun ludzkość się cofa sweatdrop blaugh ja sie nigdzie nie cofam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 9:10 am
Sayokun Kyoko Suomi Sei chan Nyaaa!!!!!!*Wpada do budynku*Mam ochote cos rozwalić xd xd Hej. Tylko spokojnie eek ale dzisiaj, ludzie, jestescie... "dzicy" uga buga... blaugh Wydaje Ci sie *turluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu* To chyba ten event tak na nas działa twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|