|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:42 am
Nerai Nerai hmmm.... czy może mi ktos podać adres kratora avatarków, bo mi ten co mam nie chce działac sweatdrop ??? Nio ale co z tym kreatorem? crying crying crying nie wiem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:43 am
yumi-ki O!!! Karteczka! *rzuca się na nią i przewraca* cześć! Witam 3nodding whee xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:45 am
Czy nikt nie pomoże Turlaczowi w potrzebie crying ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lachosz_Targosz Nerai Lachosz_Targosz -Przepraszam- -czuje sie taki wyturlany- -Całuje w Łapkę- -wybaczysz mi "szkliste oczy"- -tarza sie po ziemi .... - -krzyczac w nieboglosy- Nio już już spokojnie eek *ledwie udaje jej sie przytulić tarzającego sie Lachoszka* przecie żartowałam *przytul* 3nodding - blaugh - -Liz - - Biega uradowany po pokoju- spokojnie to tylko niewinny --> *przytulas* whee - crying - -Ehhh- -No trudno- -"siada na podłodze"- -pomarzyc mozna- whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak .. u mnie? nic.. cały dzien.. albo na cmentarzu.. albo .. na zakupach.. Jeszcze w szoku? xd no juz nie przesadzaj ^^ nieprzesadzam , niewiem co mam myślec najleprza rada: nie myśl ^^ ok , ale trzeba sie czymś zając .. Heh... to ja nie wiem czym ^^ ( PO CHOLERE CI O POWIEDZIAŁEM xd)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:46 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:47 am
|
|
|
|
|
|
|
heh...jeszcze 3,5 godzin do "zakosztowania" tajemniczego plynu z fiolki xp ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak .. u mnie? nic.. cały dzien.. albo na cmentarzu.. albo .. na zakupach.. Jeszcze w szoku? xd no juz nie przesadzaj ^^ nieprzesadzam , niewiem co mam myślec najleprza rada: nie myśl ^^ ok , ale trzeba sie czymś zając .. Heh... to ja nie wiem czym ^^ ( PO CHOLERE CI O POWIEDZIAŁEM xd) wyglądam teraz jak hanibal , buhahaha , strezeście sie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:48 am
yumi-ki Katka1989 yumi-ki O!!! Karteczka! *rzuca siĦ#8482; na niĦ#8230; i przewraca* czeŦ#8250;Ħ#8225;! eek czeŦ#8250;Ħ#8225;... yumka... *Ŧ#8218;askocze* Część! *Rzuca się i wyrywa tr#281;b z ręki* PA! blaugh *ucieka do meliny! 3nodding eek scream *oburzona biegnie za yumką* jak Cię dorwę... domokun *prawie dogania yumkę. Zdejmuje buta i rzuca w yumkę, trafiając ja w głowę* :] nie zadzieraj z Kartką!!! scream domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:49 am
Miss_Karina heh...jeszcze 3,5 godzin do "zakosztowania" tajemniczego plynu z fiolki xp ^^ a gdzie mozna taki plyn dostac? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:50 am
Lachosz_Targosz Nerai Lachosz_Targosz Nerai Nio już już spokojnie eek *ledwie udaje jej sie przytulić tarzającego sie Lachoszka* przecie żartowałam *przytul* 3nodding - blaugh - -Liz - - Biega uradowany po pokoju- spokojnie to tylko niewinny --> *przytulas* whee - crying - -Ehhh- -No trudno- -"siada na podłodze"- -pomarzyc mozna- whee A z reszta co mi tam! *przytulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasek* dla Lachoszka 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:51 am
Katka1989 yumi-ki [quote="Katka1989Część! *Rzuca się i wyrywa tr#281;b z ręki* PA! blaugh *ucieka do meliny! 3nodding eek scream *oburzona biegnie za yumką* jak Cię dorwę... domokun *prawie dogania yumkę. Zdejmuje buta i rzuca w yumkę, trafiając ja w głowę* :] nie zadzieraj z Kartką!!! scream domokun BUUUU! crying *sięga po buta i wyrzuca za okno* Leć za nim! lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:52 am
Kyoko Suomi Miss_Karina heh...jeszcze 3,5 godzin do "zakosztowania" tajemniczego plynu z fiolki xp ^^ a gdzie mozna taki plyn dostac? eek W Markecie biggrin Witaj 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:52 am
Kyoko Suomi Miss_Karina heh...jeszcze 3,5 godzin do "zakosztowania" tajemniczego plynu z fiolki xp ^^ a gdzie mozna taki plyn dostac? eek Hi Kyoko....w markecie xd ale nie wiem co to ma byc za cholerstwo dopoki nie wyprobuje jej na sobie wink smile moze to plyn na niewidzialnosc, na pryszcze, na nagla zmiane postaci xp xd 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|