|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:33 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak Siema Ludzie! .. sŦ#8218;ucham w tej chwili muzyke klasycznĦ#8230; ( xd xd xd ) .. piono + skrzypce = piekna smutna melodia xd helo *sĦ#8225;isk pysk * xd sima wirduś! no helo , co tam u ciebie , bo ja jestem ciągle w ciezkim shoku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Kukus taki program... Bam Margera, najgorzej wyychowane dziecko ameryki, jego kumple i rodzina cierpiąca katusze eek to już kręcą program o moim bracie stare gonk scream ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
heh.... smile bede teraz rozne komixy sciagac wink wiec wybaczcie jesli bede milczec wink smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:35 am
Miss_Karina heh.... smile bede teraz rozne komixy sciagac wink wiec wybaczcie jesli bede milczec wink smile a jakie? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:35 am
Nerai Lachosz_Targosz Nerai Czy ma sie czuć urażona tym że zostałam nazwana konikiem... stare nie dam sie * zaczyna sie trlać z Lachoszem na plecach* buahahahahaha! twisted -Przepraszam- -czuje sie taki wyturlany- -Całuje w Łapkę- -wybaczysz mi "szkliste oczy"- -tarza sie po ziemi .... - -krzyczac w nieboglosy- Nio już już spokojnie eek *ledwie udaje jej sie przytulić tarzającego sie Lachoszka* przecie żartowałam *przytul* 3nodding - blaugh - -Liz - - Biega uradowany po pokoju-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:36 am
hmmm.... czy może mi ktos podać adres symulatora avatarków, bo mi ten co mam nie chce działac sweatdrop ???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:37 am
Labudziak .. u mnie? nic.. cały dzien.. albo na cmentarzu.. albo .. na zakupach.. Jeszcze w szoku? xd no juz nie przesadzaj ^^ nieprzesadzam , niewiem co mam myślec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:39 am
Katka1989 Miss_Karina heh.... smile bede teraz rozne komixy sciagac wink wiec wybaczcie jesli bede milczec wink smile a jakie? wink a rozne wink to zalezy jakie mi sie spodobaly wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lachosz_Targosz Nerai Lachosz_Targosz -Przepraszam- -czuje sie taki wyturlany- -Całuje w Łapkę- -wybaczysz mi "szkliste oczy"- -tarza sie po ziemi .... - -krzyczac w nieboglosy- Nio już już spokojnie eek *ledwie udaje jej sie przytulić tarzającego sie Lachoszka* przecie żartowałam *przytul* 3nodding - blaugh - -Liz - - Biega uradowany po pokoju- spokojnie to tylko niewinny --> *przytulas* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Labudziak .. u mnie? nic.. cały dzien.. albo na cmentarzu.. albo .. na zakupach.. Jeszcze w szoku? xd no juz nie przesadzaj ^^ nieprzesadzam , niewiem co mam myślec najleprza rada: nie myśl ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:40 am
O!!! Karteczka! *rzuca się na nią i przewraca* cześć!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:41 am
yumi-ki O!!! Karteczka! *rzuca się na nią i przewraca* cześć! eek cześć... yumka... *łaskocze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai hmmm.... czy może mi ktos podać adres kratora avatarków, bo mi ten co mam nie chce działac sweatdrop ??? Nio ale co z tym kreatorem? crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak wired_Yuki Labudziak .. u mnie? nic.. cały dzien.. albo na cmentarzu.. albo .. na zakupach.. Jeszcze w szoku? xd no juz nie przesadzaj ^^ nieprzesadzam , niewiem co mam myślec najleprza rada: nie myśl ^^ ok , ale trzeba sie czymś zając
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|