|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:24 am
Katka1989 Nerai buuu.... mnie sie naprawde podoba tak jak jest crying nie martw się *przytula* dziękuje *przytul* Ja tez sie jeszcze całkiem nie moge przyzwyczaić xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:24 am
Nerai Lachosz_Targosz -A mam krzyczeć ??- -wskakuje na barana- -Wio koniku- -Odbija mi dzis xp - -Witam piekne panie i urodziwych panow- -Rozglada sie do okola- -No dobra zostane przy pieknych paniach- whee Czy ma sie czuć urażona tym że zostałam nazwana konikiem... stare nie dam sie * zaczyna sie trlać z Lachoszem na plecach* buahahahahaha! twisted -Przepraszam- -czuje sie taki wyturlany- -Całuje w Łapkę- -wybaczysz mi "szkliste oczy"- -tarza sie po ziemi .... - -krzyczac w nieboglosy-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:26 am
Nerai Katka1989 Nerai buuu.... mnie sie naprawde podoba tak jak jest crying nie martw się *przytula* dziękuje *przytul* Ja tez sie jeszcze całkiem nie moge przyzwyczaić xp skąd ja to znam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:27 am
Siema Ludzie!
.. słucham w tej chwili muzyke klasyczną ( xd xd xd ) .. piono + skrzypce = piekna smutna melodia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Kukus dziękuję... ty również wyglądasz przerażająco... już w nocy mi Isobelle powiedział, że wyglądam jak farmer psychopata wink dokładnie xd teraz, gdy się tobie dokładniej przyjrzałem zauważyłem, że tworzymy zgrany duet... ogrodnik psychpata i pokojówka z piekła rodem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lachosz_Targosz Nerai Czy ma sie czuć urażona tym że zostałam nazwana konikiem... stare nie dam sie * zaczyna sie trlać z Lachoszem na plecach* buahahahahaha! twisted -Przepraszam- -czuje sie taki wyturlany- -Całuje w Łapkę- -wybaczysz mi "szkliste oczy"- -tarza sie po ziemi .... - -krzyczac w nieboglosy- Nio już już spokojnie eek *ledwie udaje jej sie przytulić tarzającego sie Lachoszka* przecie żartowałam *przytul* 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:28 am
Labudziak Siema Ludzie! .. słucham w tej chwili muzyke klasyczną ( xd xd xd ) .. piono + skrzypce = piekna smutna melodia xd helo *sćisk pysk * xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:29 am
Kukus Katka1989 Kukus dziękuję... ty również wyglądasz przerażająco... już w nocy mi Isobelle powiedział, że wyglądam jak farmer psychopata wink dokładnie xd teraz, gdy się tobie dokładniej przyjrzałem zauważyłem, że tworzymy zgrany duet... ogrodnik psychpata i pokojówka z piekła rodem blaugh hyhy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:29 am
Labudziak Siema Ludzie! .. słucham w tej chwili muzyke klasyczną ( xd xd xd ) .. piono + skrzypce = piekna smutna melodia xd posłuchaj sobie Kronos Quartet... troche to jak na ciebie będzie za ambitne ale może ci sie brzmienie spodobać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...:::!!!:::... heh xp Witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
taki program... Bam Margera, najgorzej wyychowane dziecko ameryki, jego kumple i rodzina cierpiąca katusze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 8:32 am
Kukus taki program... Bam Margera, najgorzej wyychowane dziecko ameryki, jego kumple i rodzina cierpiąca katusze eek to już kręcą program o moim bracie stare gonk scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|