|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:36 am
Sei chan Nyu^ ^*Wpada do budynku razem z drzwiami* xd xd xd 'podnosi sei kładzie na kanapie i zajmuje się drzwiami' a dopiero co wstawili nowe... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:37 am
Miss_Karina hej mala wariatko xd (to do Sei blaugh ) Mraaa!!!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:37 am
Sayokun Lavagetas_heqetai Sayokun Lavagetas_heqetai Telandrel Mumieje Rzadza cha Lavagetas jak sie beda stawiac to bwedziemy klatwy rzucac O! Silver wyglądal bym lepiej ale mi na Wraith Cloaka nie starczylo Tia mowcie mi ToTenHam niech nam sie ktos sprobuje dobrac do grobow ;c) gaia się robi coraz ciekawsza xd mumie, neandertalczycy... haha neandertalczycy w okularach przeciwslonecznych XD no co???? wiesz jak 2000000 lat temu raziło słońce dokladnie to 80 000 i to bylo zldowacenie wiec nie wiem czy razilo no ale co tam okularki rozlozyly sie na przestrzeni czasu XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:39 am
Sayokun Sei chan Nyu^ ^*Wpada do budynku razem z drzwiami* xd xd xd 'podnosi sei kładzie na kanapie i zajmuje się drzwiami' a dopiero co wstawili nowe... sweatdrop Nya!!!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:40 am
Miss_Karina zeby kupic jeden liscik potrzebuje 3 k... crying czy ktos ma pozyczyc? crying Ja listy mialem na mysli nie fiolki(10)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:40 am
Sei... lubisz rozwalac te drzwi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:41 am
Sei chan Sayokun Sei chan Nyu^ ^*Wpada do budynku razem z drzwiami* xd xd xd 'podnosi sei kładzie na kanapie i zajmuje się drzwiami' a dopiero co wstawili nowe... sweatdrop Nya!!!! xd xd zobatrzymy jak się będziesz usmiechać jak ci przyśle rachunek za nowe drzwi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina zeby kupic jeden liscik potrzebuje 3 k... crying czy ktos ma pozyczyc? crying Ja listy mialem na mysli nie fiolki(10)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Telandrel Miss_Karina zeby kupic jeden liscik potrzebuje 3 k... crying czy ktos ma pozyczyc? crying Ja listy mialem na mysli nie fiolki(10) ja tez myshlalam o listach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Baliaur ale pewmnie nic siuuuuuuper.. bo za tanie sa sweatdrop xp nie wiadomo whee na razie kupilam dwie wink blaugh smile say- racja xd potrafia niezle czlowieka zaskoczyc wink xd ja ma jush 5 razz Sayo miejmy nadzieje ze to bedzie cos fajnego wink [nadzieja matka glupich sweatdrop , ale lepiej byc glupim i szczesliwym niz madnym i nieszczesliwym] elo Sei ******************* moj new WIERSZ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:42 am
Miss_Karina Sei... lubisz rozwalac te drzwi Nyo 3nodding *Rozglada sie dookola*Nya!!!! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur [nadzieja matka glupich sweatdrop , ale lepiej byc glupim i szczesliwym niz madnym i nieszczesliwym] masz racje wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun zobatrzymy jak się będziesz usmiechać jak ci przyśle rachunek za nowe drzwi xp To zjem rachunek xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|