|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:27 am
Mumieje Rzadza cha Lavagetas jak sie beda stawiac to bwedziemy klatwy rzucac O! Silver wyglądal bym lepiej ale mi na Wraith Cloaka nie starczylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:29 am
zeby kupic jeden liscik potrzebuje 3 k... crying czy ktos ma pozyczyc? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:29 am
Baliaur heyka afszystkim **** mam pytanie cio to jest "vial of the unknown liquid"?? co to daje? robi wie ktos?? cze nie wiadomo sweatdrop będzie można otworzyć po 21:00
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:30 am
Telandrel Mumieje Rzadza cha Lavagetas jak sie beda stawiac to bwedziemy klatwy rzucac O! Silver wyglądal bym lepiej ale mi na Wraith Cloaka nie starczylo Tia mowcie mi ToTenHam niech nam sie ktos sprobuje dobrac do grobow ;c)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:30 am
Miss_Karina zeby kupic jeden liscik potrzebuje 3 k... crying czy ktos ma pozyczyc? crying nie mam nawet 0,5k crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:32 am
Lavagetas_heqetai Telandrel Mumieje Rzadza cha Lavagetas jak sie beda stawiac to bwedziemy klatwy rzucac O! Silver wyglądal bym lepiej ale mi na Wraith Cloaka nie starczylo Tia mowcie mi ToTenHam niech nam sie ktos sprobuje dobrac do grobow ;c) gaia się robi coraz ciekawsza xd mumie, neandertalczycy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:32 am
Sayokun Baliaur heyka afszystkim **** mam pytanie cio to jest "vial of the unknown liquid"?? co to daje? robi wie ktos?? cze nie wiadomo sweatdrop będzie można otworzyć po 21:00 ale pewmnie nic siuuuuuuper.. bo za tanie sa sweatdrop xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:33 am
Sayokun gaia się robi coraz ciekawsza xd mumie, neandertalczycy... potworki, skrzydlaci, elfy.... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur Sayokun Baliaur heyka afszystkim **** mam pytanie cio to jest "vial of the unknown liquid"?? co to daje? robi wie ktos?? cze nie wiadomo sweatdrop będzie można otworzyć po 21:00 ale pewmnie nic siuuuuuuper.. bo za tanie sa sweatdrop xp pamiętaj że admini mają dar do zaskakiwania ludzi 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Lavagetas_heqetai Telandrel Mumieje Rzadza cha Lavagetas jak sie beda stawiac to bwedziemy klatwy rzucac O! Silver wyglądal bym lepiej ale mi na Wraith Cloaka nie starczylo Tia mowcie mi ToTenHam niech nam sie ktos sprobuje dobrac do grobow ;c) gaia się robi coraz ciekawsza xd mumie, neandertalczycy... haha neandertalczycy w okularach przeciwslonecznych XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:34 am
Nyu^ ^*Wpada do budynku razem z drzwiami* xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:34 am
Baliaur ale pewmnie nic siuuuuuuper.. bo za tanie sa sweatdrop xp nie wiadomo whee na razie kupilam dwie wink blaugh smile say- racja xd potrafia niezle czlowieka zaskoczyc wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:35 am
Lavagetas do Piramid chciales powiedziec. Karina gdzieś ty je tak tanio widziala?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:35 am
Lavagetas_heqetai Sayokun Lavagetas_heqetai Telandrel Mumieje Rzadza cha Lavagetas jak sie beda stawiac to bwedziemy klatwy rzucac O! Silver wyglądal bym lepiej ale mi na Wraith Cloaka nie starczylo Tia mowcie mi ToTenHam niech nam sie ktos sprobuje dobrac do grobow ;c) gaia się robi coraz ciekawsza xd mumie, neandertalczycy... haha neandertalczycy w okularach przeciwslonecznych XD no co???? wiesz jak 2000000 lat temu raziło słońce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 6:36 am
Telandrel Lavagetas do Piramid chciales powiedziec. Karina gdzieś ty je tak tanio widziala? kosztowaly po 100, 200, 300 golda w markecie xd wink hej mala wariatko xd (to do Sei blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|