|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 7:19 am
opcy http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=11137983&page=1#583618440 mrgreen xd smieszny czlowieczek z niego xd mrgreen twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 06, 2005 9:23 am
Baliaur BeeWolf_san raczej nie ma to jak nosic majtki 2-gi tydzien, jak sie zabrudza to na lewa strone ... Bee nie musisz mi sie spowiadac ze swoich praktyk rofl esz bali potworku ja nie nosze majtek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 7:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 7:02 am
to samo czuje widzac pustke ... KUSZA. a ciebie co gryzie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:31 am
opcy http://www.gaiaonline.com/forum/viewtopic.php?t=11137983&page=1#583618440 mrgreen szkoda ze nie widziales topca EL_frajera sweatdrop na KL umiescilam link ale ktos madry juz skasowal mu ten topic... to dopiero bajka byla ale jest jeszcze jeden tez tego goscia gdzie opisuje najgorszy typ czlowieka rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 9:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:38 am
Ridsu http://www.gaiaonline.com/guilds/viewtopic.php?t=1664022&page=2 eee tia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 12:41 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 2:16 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:50 pm
a moze GTO na ktorym wzoruje swoja osobowosc?
A mi juz przeszlo, troche dobrej muzyki, relaksik w kinie, kilka godzin z padem w reku i juz wszystko jest w porzadku.
A totamto to byl tylko taki weltschmertz chwilowy.
"Quickly! The Germans are coming!"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 07, 2005 11:59 pm
p.s. Kolejna porcja tematow do usuniecia zostala zamknieta - ogolnie? - rozpoczela sie zakrojona na szeroka skale akcja odchudzania Pierogow - bo co tu sie oszczedzac Towarzysze - obroslismy w zupelnie zbedny tluszcz. Nalezy wiec chwycic za okrwawiony noz rzeznicki i odciac niepotrzebne lub martwe czlonki powiadam! W koncu nie od dzis wiadomo, ze rewolucja zjada wlasne dzieci, a wiec czas rozpoczas uczte. Na stos!
p.p.s. Juz niedlugo pod noz idzie lista czlonkow RP, prosze wiec wszystkich lurkerow o bardziej aktywny udzial w dzialaniach polowych - kogo moje czujne oko nie przyuwazy z bronia na froncie moze sie czuc zagrozony wydaleniem z szeregow, jak mowi stare ruskie przyslowie - dobry partyzant, to partyzant aktywny.
Howgh!
p.p.p.s. Wszelkie obiekcje prosze zglaszac na forum publicznym najlepiej tu i teraz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 2:39 am
racqel p.s. Kolejna porcja tematow do usuniecia zostala zamknieta - ogolnie? - rozpoczela sie zakrojona na szeroka skale akcja odchudzania Pierogow - bo co tu sie oszczedzac Towarzysze - obroslismy w zupelnie zbedny tluszcz. Nalezy wiec chwycic za okrwawiony noz rzeznicki i odciac niepotrzebne lub martwe czlonki powiadam! W koncu nie od dzis wiadomo, ze rewolucja zjada wlasne dzieci, a wiec czas rozpoczas uczte. Na stos! p.p.s. Juz niedlugo pod noz idzie lista czlonkow RP, prosze wiec wszystkich lurkerow o bardziej aktywny udzial w dzialaniach polowych - kogo moje czujne oko nie przyuwazy z bronia na froncie moze sie czuc zagrozony wydaleniem z szeregow, jak mowi stare ruskie przyslowie - dobry partyzant, to partyzant aktywny. Howgh! p.p.p.s. Wszelkie obiekcje prosze zglaszac na forum publicznym najlepiej tu i teraz. bardzo sie ciesze, ze postanowiles przeprowadzic akcje sprzatania. mnie nie usuniesz prawda wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 08, 2005 4:34 am
to sie zobaczy kapitanie. Choc widze ze sie nawet czasami pojawiasz i tu nasz ty Duce, wiec poki co mozesz spac spokojnie. Ale w sumie to nigdy nie wiadomo.
A tak nawiasem to moge liczyc na oficjalne poparcie przy cieciu listy uzytkownikow? Oczywiscie najpierw przedstawie liste ciec do raportu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|