Welcome to Gaia! ::

Magyar Guild

Back to Guilds

Guild Magyar Gaiazóknak! 2007 óta értetek! 

Tags: magyar, hungarian 

Reply Terefere Klub - Mindenféle topic
Általános témák (offolás ezerrel!!!) Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 409 410 411 412 413 414 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

PostPosted: Sat Jun 02, 2012 1:45 am

Jó kérdés, szerintem még nem lehet tudni. Talán a szerkesztők tudják, de lehet, hogy még ők se.
PostPosted: Sat Jun 02, 2012 1:51 am

Vizsga vs Napsi
2/8 pipa és egy 3s, lett, de ennek is örülök biggrin

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Jun 02, 2012 1:45 pm

Heszusz Krisztusz... Láttam egy Prometheus (Az Alien előzményei és mégsem, de mégis...) bemutatót a tévében. Sikoltoztam. Ez az év egyik filmes eseménye! Ridley Scott rendezi, (Szárnysas fejvadász, 1492, Hannibal és persze Alien (Nyolcadik utas a Halál)) ami már eleve garancia arra, hogy a film nem lesz szar, de ha mégis, én nem jövök haza a moziból, mert a sínekre fekszem...
PostPosted: Sun Jun 10, 2012 12:02 am

Sziasztok, csak szeretnék szólni, hogy ma délutántól nem nagyon elszek aktív a nyáron, mert vidéki munkát kaptam, de elvileg hetente lesz szabadnapom és ezt párszor hazautazásra használom ki és akkor néha lehet, hogy feljövök, de persze nem a net miatt jövök haza. Kicsit a kollégisták hétvégi hazajárására emlékeztet ez...
Legyen mindenkinek jó nyara 3nodding Priviket lehet írni de a Monster Galaxy-s felkéréseket most nyáron ne nagyon címezzétek nekem, köszi.
Puszi mindenkinek 3nodding

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Jun 10, 2012 9:29 am

Obi Aoi
Sziasztok, csak szeretnék szólni, hogy ma délutántól nem nagyon elszek aktív a nyáron, mert vidéki munkát kaptam, de elvileg hetente lesz szabadnapom és ezt párszor hazautazásra használom ki és akkor néha lehet, hogy feljövök, de persze nem a net miatt jövök haza. Kicsit a kollégisták hétvégi hazajárására emlékeztet ez...
Legyen mindenkinek jó nyara 3nodding Priviket lehet írni de a Monster Galaxy-s felkéréseket most nyáron ne nagyon címezzétek nekem, köszi.

Hát ezt sajnálattal hallom. sad munkát! Ilyet nem mondunk, mert nem vagyunk se komcsik, se sztahanovisták.
PostPosted: Sun Jun 10, 2012 11:54 am

Obi Aoi
Hát jó szórakozást neked smile Élvezd ki, animátorkodás jól hangzik smile

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Mon Jun 11, 2012 2:06 am

Aki játszik Facebook-on a Summer Springs-szel, az jelöljön be engem, légyszi! Kérlek! könyörgöm! Macskássy Attilát keressétek. Egy nagyon aranyos cica a képem.
PostPosted: Thu Jun 14, 2012 3:26 am

napsugar
Hát jó szórakozást neked smile Élvezd ki, animátorkodás jól hangzik smile

Malreni

Hát ezt sajnálattal hallom. sad munkát! Ilyet nem mondunk, mert nem vagyunk se komcsik, se sztahanovisták.

Hello, végül megszakítottam a dolgot, mert nemigen bírtam (leginkább az egésznapos álmosságot, kevesebb és felületesebb alvást meg feszült is voltam + némi honvágy stb.) Igaz mondták, hogy át lehet állni, de ez nem volt az egyetlen ok. Úgy érzem, hogy felkészületlen vagyok erre és inkább budapesti munkát vállalok. Most már tényleg teljes gőzzel keresek. Legrosszabb esetben nyári munkát bevállalok. De egyébként tisztelem az animátorokat és a munkájukat és voltak jó pillanatok is (pl. arik voltak a gyerekek) és a táncok is tetszettek, amiket tanultunk még korábban. A főnököt meg áldom az őszinteségéért és a megértéséért.
Ha valaki bővebben akarna erről beszélgetni végülis lehet itt is, de priviben is mehet.

Obi Aoi
Vice Captain

Interstellar Explorer

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sat Jun 16, 2012 3:15 pm

Aki játszik Facebook-on a Summer Springs-szel, az jelöljön be engem, légyszi! Kérlek! könyörgöm! Macskássy Attilát keressétek. Egy nagyon aranyos cica a képem.

(Ctrl c, ctrl v, tudom... De, ha ezen múlik, szét flood-olom az egész Guild-et!)
PostPosted: Sun Jun 17, 2012 3:15 am

Malreni

(Ctrl c, ctrl v, tudom... De, ha ezen múlik, szét flood-olom az egész Guild-et!)

Ha tehetném még 20x bejelölnélek cat_biggrin nekem is szomszédhiányom van cat_gonk

Az Timmy

Kind Miko

napsugar
Crew

Invisible Businesswoman

13,275 Points
  • Millionaire 200
  • Clambake 200
  • Sausage Fest 200
PostPosted: Sun Jun 17, 2012 10:37 am

Malreni

Össze fogok veled veszni ha flood-olsz.... stare
PostPosted: Sun Jun 17, 2012 11:58 am

napsugar
Malreni

Össze fogok veled veszni ha flood-olsz.... stare

De jó, hogy én vagyok a felettesed, az én főnököm meg már egy éve nem járt erre. cat_cool

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100

Malreni
Captain

Lonely Cat

42,050 Points
  • Winged 100
  • Perfect Attendance 400
  • Alchemy Level 10 100
PostPosted: Sun Jun 17, 2012 4:09 pm

Aki felveszi Macskassy Attilát Facebook-on és játszik a Summer Springs-szel, az ingyen aranyat kap, itt Gaia-n!!!
PostPosted: Mon Jun 18, 2012 12:38 am

Nyugi, ezért ne vesszetek össze (jó esetben nem éri meg)! Ezért nem érdemes, nem kéne flood-olni a guild-ban, nem is biztos, hogy pozitív lenne a hatása! Ez meg, hogy cserébe ingyen gold itt Gaia-n, kissé már megvesztegetés és egy icipicit erőltetés is,...! Szóval butaság és elhamarkodottság lenne ilyenen (egy játék miatt) összeveszni! Nem kifejezetten akartam, akarok beleszólni rossz szándékkal, csupán véleményt mondtam és mert, jobb ha béke van!

Ja és utólag is köszi mindenkinek, akik (nem) segítettek a Monster Galaxy ügyben feltett kérdéseim, fejlemények ügyében, amiket a 408., 409. és 410. aloldalon írtam! De főleg a 409. és 410. aloldalon. Ugyanis 1-2 hét különbséggel néhány hete még májusban itt kérdeztem, leírtam és ennek ellenére senki nem válaszolt,... Pedig tudom, hogy néhányan, akik itt fórumoznak, Monster Galaxy-znak itt a Gaia-n (is). Ennek ellenére nem értem, miért nem kaptam válaszokat, azt nem hiszem, hogy nem tudtatok, tudtok semmit se az ügyben. Én még nem játszottam, nem játszok vele Gaia-n, azt is leírtam, hogy miért (főleg óvatosságból, adatvesztések félelmétől). Na de ennyi, nem tragédia, csak kifejtettem, hogy ezt nem értem és hogy ez kissé bánt(ott)! De szerencsére egy másik magyar meghívott a Gaia-s Monster Galaxy-ra levélben, így vele meg tudtam beszélni az ügyet, tőle is megkérdeztem, közöltem vele ezt-azt, végül segített. Szóval nagyrészt elfelejtve, lezárva van már a dolog, csak gondoltam, jobb ha ezt elmondom!

Ezen kívül, ha valaki(k) valamit, bármit tud(nak) egy, vagy több üggyel kapcsolatban, amiről valaki(k) kérdez(nek), akkor kérlek, adjatok válasz(oka)t a kérdező(k)nek! Ez persze minden, bármilyen esetben érvényes! Előre is köszi, mások nevében is (ha így lesz, amit remélek). Tudtommal részben segítésről is szól ez a hely. Akkor kérlek titeket, hogy legyen rá konkrét bizonyíték és cselekedet, ne csak reklám! Köszi. Nem szeretnék ebből se bajt, se vitát, csak őszintén, normálisan és komolyan leírtam a meglátásomat és néhány tapasztalatomat!

Xanvie

Pure-hearted Dark Elf

Yuki Naoto

Kawaii Otaku

22,440 Points
  • Cat Fancier 100
  • Senpai's Notice 100
  • Magical Girl 50
PostPosted: Mon Jun 18, 2012 1:23 am

Xanvie

Ezen kívül, ha valaki(k) valamit, bármit tud(nak) egy, vagy több üggyel kapcsolatban, amiről valaki(k) kérdez(nek), akkor kérlek, adjatok válasz(oka)t a kérdező(k)nek! Ez persze minden, bármilyen esetben érvényes! Előre is köszi, mások nevében is (ha így lesz, amit remélek). Tudtommal részben segítésről is szól ez a hely. Akkor kérlek titeket, hogy legyen rá konkrét bizonyíték és cselekedet, ne csak reklám! Köszi. Nem szeretnék ebből se bajt, se vitát, csak őszintén, normálisan és komolyan leírtam a meglátásomat és néhány tapasztalatomat!

Szerintem mindenki segít, ha tud.

Xanvie
Na de ennyi, nem tragédia, csak kifejtettem, hogy ezt nem értem és hogy ez kissé bánt(ott)!

Mióta gaia-n is lehet facebook nélkül játszani, nem volt arra szükségem, hogy face-en játsszak a MG-val.

Xanvie
Ennek ellenére nem értem, miért nem kaptam válaszokat, azt nem hiszem, hogy nem tudtatok, tudtok semmit se az ügyben.

Remélem, most már érthető, és elhiszed, hogy pl. én nem tudtok a kérdésed ügyében érdemi választ adni. smile

a magam nevében beszélhetek, de szerintem mások is lehetnek így a dologgal.
Reply
Terefere Klub - Mindenféle topic

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 409 410 411 412 413 414 ... 549 550 551 552 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games