|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 4:16 am
Rynn the Vampire Sayokun Rynn the Vampire Katka1989 oki... idę już. Wrócę na eventa o 9 3nodding witam wszystkich ^^ jakiego eventa? heart halloween już są nowe ciuchy i dziwne fiolki w markecie eek ? w jakich cenach? fioli??? 100g sztuka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 4:16 am
crying Omi wybrala mi wszystko na jakis kapelusz sluzacej! I za co ja sie teraz przebiore? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 4:17 am
Eurina Vam crying Omi wybrala mi wszystko na jakis kapelusz sluzacej! I za co ja sie teraz przebiore? crying Skąd ja to znam... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 4:19 am
[Blue Blood] Rynn the Vampire Katka1989 oki... idĦ#8482; już. WrócĦ#8482; na eventa o 9 3nodding witam wszystkich ^^ jakiego eventa? heart Witaj Rynn... slicznie wygladasz 3nodding heart dzięki 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 4:19 am
Raticiel Eurina Vam crying Omi wybrala mi wszystko na jakis kapelusz sluzacej! I za co ja sie teraz przebiore? crying Skąd ja to znam... sweatdrop Ehhh... Szansa zdobycia hallowinowego prezentu przepadla...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 4:21 am
Eurina Vam Raticiel Eurina Vam crying Omi wybrala mi wszystko na jakis kapelusz sluzacej! I za co ja sie teraz przebiore? crying Skąd ja to znam... sweatdrop Ehhh... Szansa zdobycia hallowinowego prezentu przepadla... Niestety... Ja nie mam na fiolkę, a cos się ma podobno stać jak ją się ma... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 4:21 am
Eurina Vam Raticiel Eurina Vam crying Omi wybrala mi wszystko na jakis kapelusz sluzacej! I za co ja sie teraz przebiore? crying Skąd ja to znam... sweatdrop Ehhh... Szansa zdobycia hallowinowego prezentu przepadla... może dostaniesz pink linka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 4:22 am
Raticiel Eurina Vam Raticiel Eurina Vam crying Omi wybrala mi wszystko na jakis kapelusz sluzacej! I za co ja sie teraz przebiore? crying Skąd ja to znam... sweatdrop Ehhh... Szansa zdobycia hallowinowego prezentu przepadla... Niestety... Ja nie mam na fiolkę, a cos się ma podobno stać jak ją się ma... sweatdrop eek mie m,asz nawet 100g
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 4:23 am
Rynn the Vampire [Blue Blood] Rynn the Vampire Katka1989 oki... idĦ#8482; już. WrócĦ#8482; na eventa o 9 3nodding witam wszystkich ^^ jakiego eventa? heart Witaj Rynn... slicznie wygladasz 3nodding heart dzięki 3nodding heart A moim skromnym zdaniem masz za duzo tego wszystkiego. Wyglada to zbyt chaotycznie! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
A wy co robicie na haloween? Ja bym chciała pójść na balety... Na gai i tak nie będę mogła byc... stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel A wy co robicie na haloween? Ja bym chciała pójść na balety... Na gai i tak nie będę mogła byc... stressed idę na 18-stkę do kumpla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 4:25 am
Sayokun Raticiel A wy co robicie na haloween? Ja bym chciała pójść na balety... Na gai i tak nie będę mogła byc... stressed idę na 18-stkę do kumpla Fajnie masz... nie ma jak osiemnastki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc do czegosluzy ta zielona fiolka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mam 87 g ! crying a Hallowen.... Nikt tego nie obchodzi, wiec jak zwykle znienawidzona niedziele spedze w domu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|