|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:40 am
Katka1989 Sayokun Katka1989 Sayokun no dobra sweatdrop pomyliły mi się PM z AM sweatdrop myślałem że 12PM to północ sweatdrop rozumiem... mozna sie pomylic... tylko na tym topiku to dales linka bylo napisane czarno na bialym o ktorej jest... wystarczy wiedziec ze jestesmyw strefie +1 :] jak ja kocham miec racje... twisted nie bądź tego taka pewna bo jeszcze się okarze że admini się pomylili blaugh na gai wszytko jest mnożliwe sweatdrop tak, tak... dobrze wiesz, ze mam racje :] crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:40 am
Sayokun ktoś wie przez ile dochodzą mangi z JPF-u??? Do Kielc dochodzą w ciagu trzech czterech dni...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:42 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:42 am
Sei chan Sayokun ktoś wie przez ile dochodzą mangi z JPF-u??? Do Kielc dochodzą w ciagu trzech czterech dni... Do mojego brata szły parę tygodni... ale to dawno było... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:43 am
Katka1989 Raticiel Katka1989 Raticiel Nadal nie wiem co ma być dziś\jutro\pojutrze whatever... stressed event Halloween sweatdrop I co to oznacza? Jakieś konkursy czy cuś? *gleba* _-_" heh... dokłądnie nie wiemy co admini zaplanowali... na pewno będą jakieś atrakcje... 3nodding papa Czarny
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Katka1989 tak, tak... dobrze wiesz, ze mam racje :] crying sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Raticiel Katka1989 Raticiel Katka1989 Raticiel Nadal nie wiem co ma być dziś\jutro\pojutrze whatever... stressed event Halloween sweatdrop I co to oznacza? Jakieś konkursy czy cuś? *gleba* _-_" heh... dokłądnie nie wiemy co admini zaplanowali... na pewno będą jakieś atrakcje... 3nodding papa Czarny Sory za niewiedzę, ale nie bywam tu zbyt często, a więc się pytam. Nie ma co glebować...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:45 am
byłam przed chwilką w markecie i....no i widze zajefajne itemki...wchodzę i aż mnie zatkało....to tylko j mam takie ubogie itemki?? heh no i dotego mam tylko 425 golda... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:47 am
Ja tesh mam mało golda i nawet nie mam trading passu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:48 am
Raticiel Raticiel Katka1989 Raticiel Katka1989 Raticiel Nadal nie wiem co ma być dziś\jutro\pojutrze whatever... stressed event Halloween sweatdrop I co to oznacza? Jakieś konkursy czy cuś? *gleba* _-_" heh... dokłądnie nie wiemy co admini zaplanowali... na pewno będą jakieś atrakcje... 3nodding papa Czarny Sory za niewiedzę, ale nie bywam tu zbyt często, a więc się pytam. Nie ma co glebować... ja tesh bym nie wiedziała 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:49 am
Sayokun cze 3nodding sei: zam#322;em w poniedziałek i jeszcze nie dosz ły więc się zdenerwowałem sweatdrop skąd wy macie tyle kasy na te zajefajne itemy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Oct 30, 2004 3:50 am
Sayokun sei: zam#322;em w poniedziałek i jeszcze nie dosz ły więc się zdenerwowałem sweatdrop A gdzie mieszkasz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|